Vai muka epävakaa asunnonmyyntitilanne, MY ASS!!! :D

"vieras"
Onnittelut, hienoa että asiat meni juuri nappiin :) Meillä asunto ollut myynnissä nyt 3 viikkoa, talo kiikarissa ja tarjous mennyt läpi mutta ehtona että saadaan oma myytyä tiettyyn päivämäärään mennessä, jollei saada, purkautuu tarjous ja alkaa uusi etsintä ja odottelu, hermoja raastavaa.
 
vrs
Naamakirjat on käytössä ja kaikille olen tästä toitottanut.... paikkakunta vaan pieni käpykyläkaupunki ja meillä OK- talo ja hinta pikksen päälle 200,000€ niin ei mene niin hyvin kuin 200 alle... Tutut ihastelee aina meidän taloa, ja ihmettelee kun ei tää mene. Nyt on vaan niin hailjaista ainakin täällä.... Vaikka uudellamaalla ollaankin. Suututtaa, harmittaa, itkettää ja pelottaa:( Ja en usko että välittäjän vaihto auttas. Vai pitäskö kutsua toi kiinteistö Kaisa????
Näkyiskö teidän talo kenties etuovesta? Kohdenumero...?

AP:lle onnea uuteen kotiin! Meillä on sunnuntaina eka näyttö omasta ja kyllä jänskättää, miten käy...
 
  • Tykkää
Reactions: SporttisMama
Bueeno
Tää olis aika bueno:

http://kuluttaja.etuovi.com/crometapp/product/realties/common/public/search/item/item.jsp?portal=eo&list_id=13186266626250&itemcmd=move1&listSize=2&doListClickStat=true&itemgroup_id=50.1&itemgroup_id=50.7&item_id=41.1590178
 
Isä
Kiitos kaikille! Meillä kävi todellakin hyvä tuuri kun vanha koti meni heti ja uusi koti löytyi heti. Mä oon niin innoissani että tekisi mieli laittaa jo uuden kodin kuvia tänne mut enpä taida ettei paljastu liikaa. En oo ikinä nähnyt noin ihanaa huoneistoa, täydellinen ja meidän budjettiin just passeli; jää hieman säästöönkin!
Mä en kestä, haluisin lähtee heti roudaamaan uuteen kotiin tavaraa mut joulukuun alkuun pitää odottaa! Sit onkin ihanaa viettää joulu uudessa kodissa.
1h+kk+p = 25m2 :D
 
ei tajuu
muutettiin sieltä pois, saatiin 380 donaa paskasta kerrostaloläävästä ja sillä saatiin (heh, ja hiton hyvät lomarahat pariks vuodeks) omakotitalo iiisolla pihalla 8 kilsaa Tampereen keskustasta, jonne töihin.
Ei ymmärrä miks jotkut siellä kasvattaa lapsiaan?
 
"vieras"
Onnea menestyksellisistä asuntokaupoista a:lle.

Me löysimme juuri unelmiemme okt:n, meillä vaan ei ole oma asunto myyty vielä, emme ole vielä ede aloittaneet myymistä, vaikeuttaa hommaa mutta emme myöskään halua tehdä muuttoa vuokralle välillä. Myyjä antaa meille 2 kk aikaa lopulliseen kaupantekoon ja aiomme ottaa riskin. Eli jätämme tarjouksen maanantaina, tiistaina selviää hyväksyykö myyjä sen ja jos hyväksyy omamme menee myyntiin. PK-seudulla ollaan ja tällä alueella on pula perheasunnoista joten uskon että omamme menee kaupaksi kahdessa kuukaudessa, jos ei mene, maksamme myyjälle viivästytkorkoa n. 1000 euroa/kk.
 
"vieras"
No taitaa se olla. Teillä vaan kävi tuuri.

Nimimerkillä- taloa etsitty vuosi ja edelleen samat rotiskot roikkuu listoilla. Me ei makseta mitä pyydetään ja myyjät ei yhtään ole valmiita tinkimään hinnoistaan :p
 
kiinteistönvälittäjä
Hah! Olette ilmeisesti muuttaneet niihin Pitch Hillin ylihinnoiteltuihin uusiiin taloihin! Hah!

Tämä tarkoittaa, että ette ymmärrä hinnoittelusta mitään. Edellisen kämppäneen myitte alihintaan, siksi se meni niin nopeasti ja nyt ostille ylihintaan! Onneksi olkoon vaan! Naapuristanne saa sen aamiaistarjoilun muutamalla eurolla! Niinhän esitteessä luki.
 
"vieras"
[QUOTE="Minttu";24827957]VOi, kunpa meilläkin kävisi noin..ollaan myyty rivitalon päätyä nyt puolisen vuotta, vaihdettu välittäjää, tarkennettu hintaa, jne. Mutta ostajaa ei vain löydy![/QUOTE]

Yksi vastaus. Liian korkea hinta.
 
muutettiin sieltä pois, saatiin 380 donaa paskasta kerrostaloläävästä ja sillä saatiin (heh, ja hiton hyvät lomarahat pariks vuodeks) omakotitalo iiisolla pihalla 8 kilsaa Tampereen keskustasta, jonne töihin.
Ei ymmärrä miks jotkut siellä kasvattaa lapsiaan?
Vaikket sinä halua asua pk-seudulla niin on meitä paljon jotka eivät halua täältä mihinkään muuttaa. Ja täällä on kyllä lasten hyvä elää!
En ymmärrä joidenkin Pitsku-kielteisyyttä. Se Talin läheisyyshän on aivan ihana juttu, loistavat harrastusmaastot :heart:
 

Yhteistyössä