Valmistusohjetta kaipailen..

Kaa
Mites se menikään... tyttösiitiöt on hitaampia kuin poikasiittiöt, mutta elävät pidempään... eli touhuta pitää pari päivää ennen ovulaatiota.

Mutta sitten noista "kirves tyynyn alla, jalat kaakkoon" -taioista en osaa sanoakkaan mitään. Olisi mukava kuulla myös uskomuksista ja "taioista". =)
 
että harvemmin "naivat" saavat tyttöjä", kun taas jos juuri ovulaation kohdalla, niin saadaan poikia!


Meillä hakusessa, kumpi mahtanee tulla, aloimme jo menkkojen jälkeen ja viim kerta kun digitaalisessa ovismittarissa plussa :heart:

Ja nyt Tiuhti-Viuhti rv 4+6 :heart:
 
Alkuperäinen kirjoittaja Oonakamu:
Meillä puuhailtiin joka toinen päivä, läpi kierron kun vauvaa haluttiin. Tuloksena kaksi tyttöä. Mua kiinnostaisi tietää niitä pojan teko-ohjeita??? :whistle:
sama meillä joka toinen päivä ja 2 tyttöä on =)
kuulemma mahdollista saada poika kun puuhailee ovulaatiopäivänä. :hug:
 
Moikka!

Käykääpäs katsomassa sivuja www.yourdays.com. Sinne voi merkata oman kierron ja valita otollisimmat päivät, saada tyttö tai poika. Kone laskee itse ja näyttää. Ihan hauska juttu :O)
 
Tietäis vaan kierrosta jotain, ku vasta vauvan saaneena menkoista ei hajuakaan. Meillä siis 2kk typykkä ja lisää saa tulla. Pikkasen epäilyttää kun rintojen sivuilla "väreilee" ja väsy kaamea... En imetä, eli siitä ei ole johtuvaa oireet! Vauva nukkuu öisin 8h putkeen, eli väsymyskään ei johdu valvomisesta???? En kyllä usko vielä raskautuneeni, tai todellakin siitä kerrasta olisi napannut.... :whistle:
 
Meillä ensimmäistä puputettin jatkuvalla syötöllä. Ja toinen taisi tulla kertalaakista, koska mies ei ollut hedelmöittymisen aikaan kotona 8vkoon kuin viikonloppuisin.. Molemmat yhdyntöjen erillaisuuksista huolimatta poikia. :p
 

Yhteistyössä