Varsinaissuomalainen liikuntaseikkailupuisto

  • Viestiketjun aloittaja "tuohtunut"
  • Ensimmäinen viesti
"tuohtunut"
Tyttäreni oli isänsä kanssa kyseisessä liikuntaseikkailupuistossa elokuun lopussa ja neidin takki oli unohtunut sinne. Etsimme takkia joka paikasta ja soitimme myös ko. paikkaan ja siellä olikin tuntomerkkeihin sopiva takki poikkeuksena se, että takissa ei ollut nimikointia vaan se oli tussattu yli. No ilmoitin oitis, ettei voi olla kyse meidän tytön takista koska takki on upouusi ja siinä on siisti nimikointi! Jatkoimme etsintöjä soittelemalla ja ajelemalla ympäri kaupunkia. No lopulta tyttäreni isä meni katsomaan ko. paikasta löytynyttä takkia ja yllätykseksi se olikin meidän neidin takki!! Ihmettelimme ja mietimme miksi/kuka/koska oli tussannut nimen piiloon? Ainoa järjellinen selitys oli, että nimen on tussannut joku paikan työntekijöistä toiveena ettei takki löydä omistajaansa ja tämä saa se omaan käyttöön tai myydä sen eteenpäin! Olin yhteydessä paikan esimieheen niin puhelimitse kuin s
.postitsekkin ja hän myönsi olevan mahdollista, että joku henkilökunnasta on tussannut nimikoinnin ja että mm. kassan läheisyydestä löytyy tähän tarkoitukseen sopiva tussi!!
Pyysin täten jonkinlaista hyvitystä tapahtuneesta, joka on aiheuttanut turhaa vaivaa, mielipahaa ja tärvellyt takkia ja vähentänyt sen jälleenmyynti arvoa.
Vastaus tähän oli, että kyseinen paikka ei vastaa naulakkoon jätetyistä vaatteista, joten hyvitystä ei tule.
Uskomatonta, että tuolla verukkeella esimies käytännössä antaa työntekijöilleen oikeuden tuhria asiakkaiden unohtuneita vaatteita!!!
Kyllä meni kyseinen paikka ja muut ketjuun kuuluvat boikottiin meidän perheen ja lähipiirin osalta!!!
 
***
Huh huh, vähän ylireagoitua tuo käytös. Ethän voi mitenkään tietää, että milloin, missä tai kuka sen nimen on viivannut yli, tuskin edes voit varmalla sanoa, että se viivaus on tapahtunut takin katoamisen jälkeen sillä onhan mahdollista, että nimi on jo yliviivattu päiväkodissa/koulussa tms. vaikkapa jonkun lapsen tekemänä. Ja miksi ihmeessä teille olisi pitänyt mitään korvausta takista maksaa? Eihän se ole tuhrittu, jos nimi on viivattu yli.
 
:LOL:

Salli mä nauran, sun käytökselle... Olisitko yhtään nolompi voinut enää olla. Sen sijaan puiston työntekijöiden käytös oli esimerkillistä. Ja bonuksena saitte sentään takkinne takaisin, siltikin vaikkei puisto niistä otakaan mitään vastuuta.
 
Huh huh, vähän ylireagoitua tuo käytös. Ethän voi mitenkään tietää, että milloin, missä tai kuka sen nimen on viivannut yli, tuskin edes voit varmalla sanoa, että se viivaus on tapahtunut takin katoamisen jälkeen sillä onhan mahdollista, että nimi on jo yliviivattu päiväkodissa/koulussa tms. vaikkapa jonkun lapsen tekemänä. Ja miksi ihmeessä teille olisi pitänyt mitään korvausta takista maksaa? Eihän se ole tuhrittu, jos nimi on viivattu yli.
Näinmpä. ja miten se tussaus vähentää ap jälleenmyyntiarvoa? Ei mitenkään. Tuskin seuraava käyttäjä on tyttösi kaima. Naulakkoon jätetyistä ei tosiaan paikat vastaa. Oletko katsonut sen nimen siitä ennenkun menitte kys. paikkaan että varmasti tiedät sen olleen sottaamaton?
 
vierass
Se jälleenmyyntiarvo meni kyllä jo kirjoittaessasi lapsesi nimen siihen. Se on ihan sama, onko siinä nimi tai nimi yliviivattuna, molemmat tiputtavat arvoa ihan samalla lailla.

Olisitte pitäneet parempaa huolta vaatteistanne, oma moka unohtaa.
 
bbierass
Mun käy jotenkin sääliksi lapset, joiden täytyy olla vaatteissaan siten, että vaatteiden jälleenmyyntiarvo ei kärsi. Meillä on normaalit marketista osttut vaatteet, joten ei olisi iso katastrofi, jos sattuu häviämään. En oikein usko tuohon sun teoriaan, jos työntekijä olisi halunnut sen ottaa, niin varmaan olisi vaan,laittanut kassiin.
 
"vieras123"
Vai jälleenmyyntiarvo meni :D

Mä ainakin ostan vaatteet ensisijaisesti omia rakkaita lapsiani varten ja niissä saa römytä yllin kyllin, jälleenmyyntiarvosta en välitä tuon taivaallista.
 
alkuperäisen viestin laittanut
Muutama vastaus edellisiin viesteihin vaikka turhaahan tämä on..

En toki voikkaan todistaa kuka tussauksen teki mutta kuinka todennäköistä on että joku kyseisen paikan asiakas kulkee permanenttitussi taskussa ja tussaa toisten takkien nimikointeja piiloon naulakolla ilman että siihen puututaan..?? Ja vaikea on uskoa että isä ja tytär ovat meno matkalla kyseiseen paikkaan tussanneet nimen???
Ja kyllä ostan lapsilleni laadukkaita ulkoiluvaatteita ja plussana niissä on että jos ovat säilyneet hyvinä niistä saa kivasti rahaa kun ne myy eteenpäin ja kyllä siitä joku huutonetissä tai fbkirppiksellä älähtää jos mainitset että takki ollut käytössä yhdellä lapsella ja siinä on kaksi nimikointia.. :-/
Ja kyllä meillä lapset römytä saa ja hyvälaatuinen vaate sen kestää!!!
Enkä pyytänyt enkä vaatinut takista rahallista hyvitystä!! Pahoittelut ja vaikka ilmainen sisäänpääsy olisivat olleet mielestäni ok!
Myönnän olevani yhdenlainen "mielensäpahoittaja" enkä todellakaan ymmärrä mitä esimerkillistä kyseisen paikan henkilökunnan toiminnassa oli??? Mutta ainakin te kommentoijat muistutitte miten ikäviä ihmisiä täältä palstalta löytyy! :-(
 
dfghj
No eihän sitä voi tietää kuka sen tussasi ja miksi? Voi olla kuka vaan, ei henkilökunta ole ainoa jolla on mahdollisuus.
Oikeasti kun tarkemmin miettii, niin kuulostaisi tosi typerältä mennä henkilökuntaan kuuluvan tussailemaan mitään, sehän voisi vain napata takin lähtiessään mukaansa ja viedä kotiinsa. Miksi se tussailisi ja jättäisi takin sinne roikkumaan, ja näin riskeeraisi työpaikkansa , mutta jäisi ilman saalista?

Ei kuulosta loogiselta, todennäköisempää olisi että takit on mennyt sekaisin ja joku asiakas on napannut teidän tytön takin, vienyt kotiinsa ja meinannut pitää sen, tussaillut ja tullut katumapäälle, palauttanut takin naulakkoon ja siinä se roikkui taas, tussattuna.

Pakkohan sen päällikön on sanoa että on mahdollista henkilökunnan tussaus, koska eihän hän voi millään olla varma ettei näin ole käynyt? Kuitenkin mustia tusseja on työpaikalla ja jokainen henkilökunnasta osaa varmasti sitä käyttää.
 

Yhteistyössä