Vauva 3 vko, onko muilla samanlaiset tissimaratonit / iltahulinat

Tyttö tosiaan tuon reilu 3 vko ja pitää melkoisia iltahulinoita. Alkaa joskus 8 maissa ja loppuu puoleenyöhön. Haluaa rinnalle ja imee kunnes heruu ja juo, sitten lopettaa. 5 min päästä pitää päästä takaisin, jolloin taas vaan imee sen verran minkä helpolla saa. Ja voihan tosin olla, ettei sieltä enempää tulisikaan kerralla ? en tiedä. Saattaa torkahtaa siinä imiessään, mut havahtuu pian kun on irrottanut ja sitten alkaa mieletön käsien ja jalkojen vispaaminen ja kitinä. Aina (3 lapsi) tulee tämä epäilys, että kiukuttelee nälkäänsä, mutta kun sitten puolelta yön sammuu, niin nukkuu 4-5 tuntia. Ei kai se nukkuis niin pitkään, jos olis nälkä? Muistan kyllä, että varsinkin esikoinen piti samanlaisia hulinoita. En vaan oikein tiedä, että koska ne rauhoittuivat. Onko muilla samanlaisia kokemuksia?
 
Kyllä meillä on molemmat pojat iltaisin tankanneet/roikkuneet tissillä useamman tunnin ja sitten nukahtaneet pidemmälle pätkälle. Minusta tämä on hyvä asia ja kertoo jo siitä, että vauva alkaa ajoittamaan pitkää unipätkää yöaikaan. Meillä tankkausaika on ollut n. 19-22 ja sitten nukkuneet ehkä 02-04 asti. Ja pikkuhiljaa tankkausaika lyhenee ja unipätkä pitenee (kun jaksaa syödä kerralla isommat määrät ja rinnatkin tuottavat isomman satsin yhteen syöttöön.
 
Aivan normaalia tuo on, tankkailua yötä varten ja samalla sitä maidon tilaamista, mitä enemmän imetät, sitä enemmän maitoa tulee! Äkkiä se aika hujahtaa ohi ja kohta jo kaipaat niitä iltatissittelyjä *haikeana muistelee*... Tosin tiedät varmaan itsekin, kun jo kolmas lapsesi on :)
 
NAJ
Juu tutun kuulosta, että vauva tankkailee yötä vasten, helpottaa vauvan kasvaessa. Jos vauva nukkuu 4-5 h pätkiä, en kyllä lähtisi uskomaan että olisi nälkä. Meidän tämä pikkukolmonen tankkaili illta ja nukkui sitten hurjan pitkiä pätkiä yöllä.
 

Yhteistyössä