Vauva hoidossa meillä ja ei tutin tuttia matkassa! Mitäs nyt?

  • Viestiketjun aloittaja apua!
  • Ensimmäinen viesti
apua!
Nukun kohta pystyyn, tämä huutaa, juonut 2 pullollista vettä, kun tutin korvikkeena imenyt pulloa, eli se ei toimi...
Nyt kaikki konstit kehiin. Tuttia en saa mistään tähän hätään, asutaan metsässä.
 
kmfshj
Jos teillä on oikeasti vauva hoidossa ja se huutaa noin niin miksi sinä et anna maitoa sille? Nälkähän sillä on! Älä nyt hyvä ihminen juota sille vauvalle enää yhtään vettä!!!!!!!!! Vauva ei tarvitse vettä!!!!! Nukahtaa kyllä kunhan saa mahansa täyteen täyttävää maitoa!
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";22695596]Täh? Siis kuinka pieni vauva teillä on hoidossa?[/QUOTE]

ööh siis miten niin? En ymmärrä miten edes liittyy ap.n aloitukseen. Ei kai tuo nyt rikos ole vauvaa hoitoon antaa, tuttia eivät kaikki käytä :)
 
"aapee"
vauva on reilu puol vuotta, jos se nyt tähän mitenkään liittyy. Tuttia syö, mutta tutti nyt sattuu olemaan vanhempiensa autossa ja auto yli 300 km päässä, ettei paljoa auta. Ja en ole tukehduttamassa tuttiosaan ja olen antanut maitoa vaikka kuinka ja vettä sitten lisäksi, kun ei selkeästi nälissään ole, vaihtanut vaippaa , syöttänyt ihan ruokaa jne, kyse on nyt siitä tutista. Eli siis onko olemassa jotain tutinkorviketta, mikä nyt tämän yhden yön toimisi?
 
"vieras"
[QUOTE="aapee";22695672]vauva on reilu puol vuotta, jos se nyt tähän mitenkään liittyy. Tuttia syö, mutta tutti nyt sattuu olemaan vanhempiensa autossa ja auto yli 300 km päässä, ettei paljoa auta. Ja en ole tukehduttamassa tuttiosaan ja olen antanut maitoa vaikka kuinka ja vettä sitten lisäksi, kun ei selkeästi nälissään ole, vaihtanut vaippaa , syöttänyt ihan ruokaa jne, kyse on nyt siitä tutista. Eli siis onko olemassa jotain tutinkorviketta, mikä nyt tämän yhden yön toimisi?[/QUOTE]

tissi :D tai tyhjä tuttipullo.
 
ö
[QUOTE="aapee";22695672]. Eli siis onko olemassa jotain tutinkorviketta, mikä nyt tämän yhden yön toimisi?[/QUOTE]

Omaa lasta, jolle ei tutti kelvannut, olen lääkärissä rauhoitellut "syöttämällä" omaa sormeani.
 
meillä..
Eikö teidän ole mahdollista lähteä autolla huoltoasemalle lapsi kaukaloon, voi nukahtaa jo siinäkin ja ostatte tutin. Menette takaisin kotio ja vauvalla tutti ja ehkä jo nukkuukin... Tai sitten pelkkä ajelu, lämmität auton valmiiksi ja lapselle normivaatetta enemmän ja vilttipäälle. jos kärsii eroahdistuksestakin?
 
"vieras"
Toimi näin: ota vauva, peitto, maitopullo ym. tarvittava mukaasi olohuoneen sohvalle, tee omakin olosi mukavaksi. Kaiva kaapista kaikki ne elokuvat mitä et ole ikinä ehtinyt katsoa. Iskosta päähäsi ajatus: tuo huutaa todennäköisesti koko yön mutta sille ei nyt voi mitään muuta tehdä kuin pitää lähellä ja tarjota välillä maitoa josko nukahtaisi hetkeksi. Katso itse elokuvia, torkahtele ja syö jotain hyvää.

Aamulla voit sitten ylpeänä ilmoittaa hoitovauvan vanhemmille, että tutista vieroitus on tehty; todennäköisesti ovat erittäin tyytyväisiä ja tuovat seuraavankin vauvansa sulle tätä tarkoitusta varten kylään. ;)
 
"aapee"
ihan oikeesti asutaan metsässä, lähin huoltsikka mikä on auki on 150 km päässä :/
En tiedä onko eroahdistusta, kaikki meni hyvin siihen asti kunnes piti alkaa nukkumaan ja aloin sitä rakasta tuttia etsiskelemään...
 

Yhteistyössä