Vauva-uinti Turussa

Kaksi löysin netistä, ollaan itse menossa AquaTeamin vauvauintiin tammikuussa (vauva silloin reilu 3kk). Www.aquateam.fi tietoja lisää. Yoinen oli www.simsalabim.fi/vauvauinti.

AquaTeamissa maksaa 10e kerta, järjestetään Laukkavuoren uimahallissa. Rajana ikä vähintään 3kk ja paino vähintään 5kg (jotta vauva tarkenee). Ei siis vielä kokemuksia. Tunkua on, joten ilmoittautua kannattaa ajoissa.
 
Hei, me käytiin vauvauinnissa Kaarinassa Kaarinan uimahallissa. Samat vaatimukset kuin edellisessä sanottiinkin, eli 3kk ja 5kg, ja hyvä olisi vauvan osata jo kannatella päätään. Raisiossa järjestävät Ulpukassa vauvauinteja ja Impivaaran uimahallissa myöskin. Turku.fi sivuilta ainakin pitäisi löytyä noita Turun kaupungin järjestämiä vauvauinti-aikoja jne. Caribian kylpylässä on myös kuulemma kivat vauvauinnit.
 
Ok, kiitos infoista. Ei sitte hetkeen päästä vielä, mut varailla varmaan kannattas. Neiti ku on 2kk ja painaa alle 5kg, päätään kyllä kannattelee.. Ja Laukkavuoressa melkein asutaan niin sinne sitte varmaan parhain suunnistaa uimaan.
 

Yhteistyössä