Vauvan ja lasten vaatteiden pesu

Pesetteko vauvan ja lasten vaatteet yhdessa muun pyykin kanssa?
Itsella talla hetkella monta likapyykkikoria johon lajitellaan sankyvaatteet ja pyyhkeet, tummat, vaaleat, vauvan seka lasten kaikki erikseen.
Mites muut?
 
Pesen yhdessä meidän normaalikäytössä olleiden vaatteiden kanssa, erikseen sitten jotkut lenkkivaatteet ja miehen rakennuksilla likaantuneet vermeet. Puhdastahan sen pesukoneen pitäisi tehdä, niin eikö se nyt ole ihan sama pestä yhdessä.
 
Kaikkien vaatteen pesen sekaisin. Pesen esim. vauvan vaatteita 60 asteessa kestovaippojen kanssa tai 40 asteessa muiden vaaleiden kanssa. Lakanat, vaipat ja pyyhkeet menee 60:iin sekaisin. Ja puhdasta tulee =)
 
tuo erikseen pesu on jäänne muutaman vuosikymmenen takaa, kuka nyt viittis lapsenvaatteet pestä esim.navettavaatteiden kans samassa..nykyään voi kyllä huoletta pestä muiden normaalikäytössä olleiden vaatteiden kans,puhdastahan se kone tekee. itse pesen kaikki samassa, lajiteltuna mustat,värilliset,vaaleat ja valkopyykki. Lakanapyykin ym. pesen erikseen ihan siitä syystä että ne hoituu kätevimmin taloyhtiön suuressa koneessa,kerralla.
 
pesen kaikki samassa...siis arkivaatteet.... raksa/työvaatteet sitte keskenään..... täytyy myöntää että meillä' samaan ko0neeseen menee niin punaiset, viehreät ja valkoiset sekaisin.... meillä kun melkein kaikki vaatteet ostetaan tyyliin kirpputoreilta niin en ole kovinkaan moneen värjäävään törmännyt...
 

Yhteistyössä