Vauvan yösyönnit

  • Viestiketjun aloittaja pienen pojan äiti
  • Ensimmäinen viesti
No selvähän se on, että yöllä tulee nälkä, kun alkaa aikaisin unille. Kaikki eivät pärjää tuossa iässä ilman syömistä vaikka alkaisivat myöhemminkin nukkumaan.
Jos et vielä onnistu siirtämään nukkumaanmenoa myöhemmäksi, ei kai siinä ole paljon vaihtoehtoja kuin syöttää yöllä; ei kai toista voi nälässäkään pitää. Ja miksipä ei, kerran se ei sinuakaan haittaa ja heräily ei ole jatkuvaa. Ehtii hän sitten opetella isompien poikien tavoille oikeasti isompana. :)
 
Pienihän lapsi vielä on, en näkisi kauheaa pahaa siinä, että syöttää kerran yössä, jos kerran on nälkäinen. Neuvolatätienkin ohjeet vaihtelevat, ei se mikään absoluuttisen totuuden jakelupiste ole, eihän? =)

Ymmärrän hyvin, ettei ole helppoa siirtää nukkumaanmenoa. Meillä oli sama tilanne, poika meni seitsemän aikoihin nukkumaan ja söi yöllä. Nyt vasta pian kaksivuotiaana menee nukkumaan kahdeksan-yhdeksän aikaan. Ja yösyömiset taisi jäädä vasta yksivuotiaana. Jokainen tyylillään, meillä oli tällainen pehmeämpi tyyli.
 
:D
Alkuperäinen kirjoittaja meillä:
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Vielä piti sanoa...

On kuitenkin haaste tuo uniaikojen muuttaminen, sillä joskus olen yrittänyt laittaa poikaa päikyille siinä 17-17.30 ja siitä ei enää herää vaan käy ns. yöunille, vaikka valot päällä ja vaatteet ja meteliä pidetään! Sääli toista kuitenkin herättää...
pienempi vaiva se tuo unien siirtely on kuin se että huonolla tuurilla sä syötät lasta viel kun se o n.3v koska vaatii saada jotain yöllä tottumuksensa vuoksi.
No haloo!!! Kyllä se ennen 3 veetä yönsä nukkuu!!
KOsaka ap: vauva menee jo puol seiska yöunille, niin totta kai sillon tarttee yöllä ruokaa. Kenenkä puol vuotias pärjää ilman sapuskaa 12h??????

Ja ap: älä ota ressiä tosta asiasta. Jos kerran vauvan on nälkä ja sä jaksat, niin asias ei ole mitään ongelmaa! Maitoo napaan vaan ja sen jälkeen taas uni maistuu :)
 
ap
Kiitos vaan teille vastanneille! Teen siis niinkuin itsestäni tuntuu hyvältä! Poika menee silloin nukkumaan ja syötän sitten yöllä, jos on tarvis! Ei neuvolassa kaikkea tarvitse kertoa!

Vertaistukea vaan täältä kaipasin ja sitä sain! :flower:
 

Yhteistyössä