vien huomenna tavaraa kirppikselle

Kyllä ne syys- ja talvivehkeet varmaan paremmin kaupansa tekee kuin kesävaatteet. Kyllä minä ainakin jo toppaa sieltä katselen.
Juu kesävaatteita (siis lyhythihaisia paitoja, hellevaatteita, shortseja ja sandaaleita) en sinne viekään ollenkaan. Laitan välikausi- ja toppaulkovaatetta, lenkkareita, syysnilkkureita, kumppareita, Gollegehousuja, farkkuja, pitkähihaisia paitoja jne. Kunnoltaan hyviä, joukossa paljon merkkivaatetta, hinnoiksi laitan sisävaatteilla 50 senttiä - 3 euroa riippuen vaatteesta, kunnosta ja merkistä ja ulkovaatteille 6-15 euroa riippuen merkistä ja kunnosta. Kengät 2-5 euroa/pari. Toivottavasti saan ne myytyä pois pyörimästä.
 
"vieras"
Tänään vein kirppikselle tavaraa ja kävin täydentämässä vähän ennen sulkeutumista. Pitkähihaiset paidat ja vuoritetut housut olivat kadonneet, samaten legginsit. Tosin oli sieltä hävinnyt lyhythihaisia paitojakin.
 
vieraS.
Anteeksi ap että tulen ketjuusi mutta tarvitsisin hinnoittelu apua Remun 2-osaisten poikien pukujen kanssa. Polvissa todella vähän kulumaa, takit mielestäni erittäin hyvä kuntoiset. ovat siis toppapuvut mut mitä näille voisi laittaa hintaa?
 

Yhteistyössä