Viestikoekeskus casen toimittajien oikeuskäyntikulujen työedun vero, entä Ylen Jessikka Aron mahdollinen veroetu?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tähän mennessä varmaan lähes kaikilla aloilla on ollut turvaa oikeudenkäyntejä kohtaan. Tuo on aikamoinen ennakkotapaus.

Esim. hoitajat ovat helisemässä tässä muutoksessa
 
vierailija
Toimittajat oppii pitämään turpansa kiinni.

Seuraaksi Hesarilla on edessä oikeudenkäynti Rydmanin jutusta. Saas nähdä tuleeko siitä isokin lasku Hesarin toimittajille.
 
Viestikoekeskus-jutussa Hesarin silloinen haitaristi-päätoimittaja Kaius Niemi heitti jutun kirjoittaneet toimittajat bussin alle. Hän kertoi kuulusteluissa ettei hänellä tai lehdellä ollut mitään vastuuta jutun julkaisusta. Aiemmin (vanha lainsäädäntö) päätoimittaja olisi ollut vastuussa kaikesta julkaistusta.

iloista menoa ennen puhalluskoetta
 
vierailija
iloista menoa ennen puhalluskoetta
:ROFLMAO:

Mutta vakavasti, en tajua tätä oikeuden tulkintaa. Asiassa on varmaan jotain erityistä, jota ei ole tuotu esiin tai jota en ole jaksanut itselleni selvittää. Yhtä lailla työterveyslääkärin palvelut pitäisi katsoa veronalaiseksi tuloksi ja varmaan työauton kaskovakuutuskin koska kolaritilanteessa siitä on selvää hyötyä työntekijälle, joka on saattanut kolarin aiheuttaa tuottamuksellisesti.
 
vierailija
Oletko ap tulossa huomenna Lappeenrantaan mielenosoitukseen? Siellä on varmaan koko perussuomalaisten venäjäsiipi edustettuna. Muutamia kokoomuslaisia putinisteja tulee varmasti myös paikalle.

Minä olen tulossa taas tapani mukaaan taas haukkumaan ja nolaamaan meidän hallituspuolueita siitä, että teillä on niin paljon venäjämielistä porukkaa riveissä.

Toivottavasti nähdään huomenna. En ole pitkään aikaan nähnyt suomalaista, joka myllyttää putinin kokin trollitehtaan agendaan suomessa. Etenkin kun putin tappoi jo sen kokin
 

Yhteistyössä