Villasukkakeräys juhlavuonna syntyville

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Parempi olisi, jos neuloisivat sukkansa tänä vuonna vuoden 2016 lapsille, eivätkä panttaisi sukkia vuodenvaihteeseen. Lapsi kuin lapsi ja tuollaisella kampanjalla vain saadaan aikaan se, että tämän vuoden loppupuolella vauvat jäävät ilman sukkia, ja ensi vuonna sukkia on sitten liikaa. Miksei näitä tempauksia koskaan mietitä loppuun asti?
 
vierailija
Tuskin sukkia tulee liikaa, koska saajia on niin paljon. Voithan neuloa sukkia myös tämän vuoden vauvoille. Niitähän voi antaa sukulaisten ja tuttavien vaaveille esim. vauvalahjoina. Parasta on tekeminen ja osallistuminen.
 
vierailija
Jokainen voi osallistua tähän mahtavaan projektiin tiedottamalla tästä kaikille. Villasukkakeräys on jokaiselle avoin. Kuka vaan voi neuloa sinivalkoisia vauvan sukkia ja toimittaa tai lähettää ne lähimpään Keräyspisteeseen. Lisätietoja löytyy Villasukkakeräys juhlavuotena syntyville Facebook-sivulta! :) Tervetuloa iloiseen joukkoon! On magee tehdä yhdessä! Tsemppiä! :)
 
vierailija
Sovitaanko niin, että jokainen vinkkaa tuntemilleen käsityöihmisille tästä mahtavasta kampanjasta! :) Tekstarein, Facebookissa, puhelimitse, sähköpostitse ja tavatessaan heitä. Sinivalkoisia vauvan villasukkia puuttuu eniten Helsingin, Turun ja Rovaniemen alueiden Keräysvastaavilta! Herätys kaikki ja varsinkin kyseisillä alueilla! Tiedotetaan ja/tai neulotaan yhdessä koko Suomessa. Näin saamme sukitettua kaikki juhlavuotena (v. 2017) syntyvät vauvat! :) On reilua, että Suomen jokaisessa synnytyssairaalassa jaetaan 100-vuotissukkia heti tammikuun alusta lähtien koko vuoden ajan. Jos et itse ehdi neuloa, voit viedä sinistä ja valkoista lankaa tutullesi, joka ehtii. :) Jos tarvitset apua neulomisen alkuun, ota rohkeasti yhteyttä käsityöihmiseen, hän auttaa sinut alkuun. Parasta on yhdessä tekeminen! :) Tervetuloa iloiseen joukkoon! Suomi neuloo Utsjoelta Ahvenanmaalle! :) Tsemppiä suomalaiset!
 
vierailija hoitaja
En taida ehtiä tähän vaikka aluksi oli tarkoitus. Osallistun veteraanien sukkakeräykseen ja lisäksi lahjasukat tehtävänä. Lisäksi työt haittaa harrastuksia. :mad::D
 
vierailija
Minä osallistun! :) On hienoa neuloa vauvoille. Myös sotaveteraaneille teen, jos ehdin. Vauvan sukkia neuloo nopeasti ja saa tehdä millä mallilla haluaa. Teen enimmäkseen Nalle-langasta. Onnea molempiin kampanjoihin! :) Kiitos kaikille osallistujille! Tehdään tästä Suomen mahti juttu! :)
 
vierailija
HELSINGIN SEUTU HOI! Sukkia edelleen Keräysvastaavilla huolestuttavan vähän! Nyt tehdään tammikuun vauvojen sinivalkoisia sukkia! Olkaa hyvä ja tiedottakaa ihmisille, että neulominen täytyy heti aloittaa! Tsemppiä kaikille! Porukalla onnistutaan!
 
vierailija
Kerrottehan silti tästä keräyksestä neulojille! Jokainen voi osallistua neulomalla sinivalkoisia vauvan sukkia ja/tai tiedottamalla keräyksestä ihmisille! Tieto ei ole vielä saavuttanut kaikkia! Tsemppiä Suomi! :)
 
vierailija
En neulo yksiäkään sinivalkoisia sukkia. Tässä vuodessa eikä tässä maassa ole mitään juhlimisen arvoista. Irakin ja Somalian lippujen värit vois sen sijaan olla paljon ajankohtaisemmat.
 
vierailija
Vielä ei ole luovuttamisen aika! Vie tuttavalle langat ja pyydä neulomaan tai kysy käsityöihmiseltä neuvoa kutomisen alkuun. On magee tehdä yhdessä! :) Hop hop! Nyt on KIIRE! Sukkia puuttuu PALJON Helsingin, Kiopion ja Hämeenlinnan seudun vauvoilta! Toimikaa pian! Tämä kuuluu kaikille! Kertokaa ihmisille tästä keräyksestä, koska he neuloisivat, jos tietäisivät tästä koko Suomen mageesta kampanjasta! :) Koko Suomi neuloo Utsjoelta Ahvenanmaalle! Tsemppiä ihan kaikille! :)
 
vierailija
TERVETULOA KAIKKI MUKAAN! :) KERÄYS TARVITSEE NEULOJIA JA TIEDOTTAJIA HETI LISÄÄ! Kerrothan jokaiselle tutullesi tästä mukaansatempaavasta, hyväämieltä ja kivaa tekemistä jakavasta kampanjasta! Joulukuun lopussa täytyisi olla 10 % valmiina joka synnytyssairaalan keräysvastaavalla! VIELÄ SUKKIA PUUTTUU! Hop Hop Kaikki!
 
vierailija
Keräykseen saa kutoa millä mallilla tahansa, joten tytölle voi valita sinivalkoiset pitsisukat tai muut tyttömäiset. :) Paljon ihania malleja löytyy keräyksen nettisivuilta. Käykäähän katsomassa! :) Tammikuulle kaivataan vielä kovasti lisää sukkia PÄÄKAUPUNKISEUDULLE! Kaikki neulomaan! Täälläkin voi kysyä, että alkuun pääsee. Pääasia, että osallistuu! :)
 

Yhteistyössä