Vinkkejä/apua ehkäisyyn?

Näin miehenä pakko kysyä että mitä vaihtoehtoja ehkäisyyn tiedätte miehelle perinteisen kumin lisäksi? Tilanne kun on se et parisuhteessa ollaan eikä kumpaakaan oikein kiinnostais kumien käyttö ihan sen takia koska molemmat nauttii seksistä paljon enemmän ilman sitä.

Ja pillereitä tai hormonaalista ehkäisyä en kumppanille halua koska ei tykkää siitä et hormonit heittelee niin paljon, eikä oo reilua sitä mun vaatiakkaan. Kuparikierukka taas ei sovi nikkeli-allergian takia. Siks tässä mietinkin et onko miehille mitään hormonaalista ehkäisyä tai ylipäätään muuta kuin kumi? Joo toki sitä piuhat vois käydä vetään poikki. Ja molemmille se ois ihan ok juttu, mut ei kuitenkaan siellä listan kärjessä eri vaihtoehdoista. Myös naisten kumeja ollaan mietitty mut kun asiaa tarkasteltiin tarkemmin niin ne vasta seksintappajia onkin.

Jos nyt joku pystyy jeesaan niin iso kiitos!
 
Miehille ei oo mitään muuta kuin kortsu ja sit vasektomia. Naisille taas sen miljoona ja kaikki ei oo hormoonallisia :) Hyvä nettisivu saada eri vaihtoehdoista selvää on Raskauden ehkäisy - Parempaa elämää
Minipilleri voi olla ihan hyvä vaihtoehto, sillä siinä on pelkästään keltarauhashormoonia minkä ei pitäisi sitten vaikuttaa mielialaan ja muuhun vastaavaan, vaan pelkästään estääraskaus. Jos on neurologista migreeniä (kuten aurojen tuntemusta), ei saa käyttää hormoonallista ehkäisyä koska se ei silloin pakosti ole tehokas. Toki jos haluaa ihan ammattilaiselta tietoa niin perhesuunnitteluneuvolaan voi soittaa aikaa ja lääkäri osaa sitten neuvoa kunnolla jonkun juuri teille sopivan ehkäisytavan :)
 

Yhteistyössä