Vinkkejä masukipuisen vauvan avuksi?

Eli onko kenelläkään mitään vinkkejä / asentoa missä tuon pienen (19päivän ikäisen) masukipuisen vauvan olisi hyvä olla. Pierua ollaan ähelletty pää punaisena koko yö, eikä nukkuminenkaan onnistu. Maha siis pyöreä pallo, kun siellä on ilmaa.
 
Oletko kokeillut antaa olla mahallaan? Tai pumpannut jalkoja vauvan selällään olessa vuoron perään masua vasten? Koeta laittaa masulleen polviesi päälle ja hytkytä. Onko tissimaidolla vai korvikkeella? Jos juo pullosta niin kokeile koliikkipulloa!

Täällä myös mahavaivat alkoivat joskus reilun 2 viikon iässä ja eipä niihin mikään ole auttanut ja lääkäri sanoikin että koliikkia on.

Toivottavasti siellä helpottaa!
 
Pelkällä rintamaidolla ollaan, mutta mielestäni en kyllä ole syönyt mitään poikkeavaa, mikä saattaisi aiheutta masukivut. Toinen vain on niin raasu, tähän saakka ollut niin tyytyväinen (esikoinen), että ollaan hätää kärsimässä kun poika näyttää että osaa hän itkeäkin :(
 
Meillä tehosi aikanaa jalkojen pumppaaminen ja gefilus kapselit. Sekoitettiin yksi kapseli teelusikalliseen äidinmaitoa ja sitten vaan yritettiin saada suusta alas. Muistaakseni se auttoi ihan parissa päivässä.
 
"minä vaan"
tarkista oma ruokavalio... Meillä vaikutti limsat, kahvi, sipuli, vahvasti maustetut ruuat, kebab, raparperi... Toivottavasti pikkuisen olo helpottuu. Kunnon röyhtäilyt syönnin jälkeen tai jos syö ahnaasti, niin vaikka vielä kesken syönninkin.
 
mulla kans esikoinen, ja n. 3 viikon ikään asti ajattelin että jopas tää vauvanhoito on helppoa ja ei tää osaa itkeä. monestihan ne mahdolliset masuvaivat alkaa siinä parin viikon iässä. googlettamalla löytyy myös hyviä vinkkejä ja neuvoja :)
 
Toinen pikkunen tulossa...
Kannattaa kokeilla relatippoja. Lisäksi kattoa mitä ite syö josko ne aiheuttas kipua?
Ja sitten tuo mahallaan olo ja jalkojen pumppaaminen meillä autto...
Meillä esikoinen huus reilun 2kk ikäseks öisin, ilmeisesti mahan takia :(
 

Yhteistyössä