karppi
Minä syön marjarahkaa,siinä ei tietääkseni suolaa kovin paljon ole,eikä lisäaineitakaan,pekonia syön noin 1-2 kertaa kuussa.Alkuperäinen kirjoittaja Klomas:Vastaa hän joka asiasta ei juuri tiedä... Vai kuinkas monta tunnet ihan henkilökohtaisesti?Alkuperäinen kirjoittaja blondi:Todella moni karppaaja syö aamiaiseksi pekonia.Alkuperäinen kirjoittaja kysyn:Mistäköhän keksit että karppaajat söis jotenkin erityisen paljon suolaa tai lisäaineita?Alkuperäinen kirjoittaja blondi:En usko.Alkuperäinen kirjoittaja tt ei kirj:Tämähän on ollut tiedossa jo pitkään, että jossain vaiheessa nämä "päättäjätkin" tajuavat, että se ruokaympyrä on ihan kuralla. Kohta karppausta ryhdytään "myymään" virallisterveellisissä asiayhteyksissä
Juuri oli Iltalehdessä että se on huuhaata jonka puolesta ei ole hyviä tutkimustuloksia.
Enkä mä henk koht ymmärrä miten kova rasva, suola ja lisäaineet voisi pitkällä tähtäimellä olla hyväksi.
Se on todella suolaista ja rasvaista.
Ps. Karppaamisessa on ideana syödä reilummin rasvaa..