Voi elämä... Parisuhde ja ihastuminen. :O

"Birdie"
[QUOTE="mies";29568618]Ikä on numeroita mut mä en oo vielä noin vanha... ;)

On kiva olla samalla aallolla kanssasi :) Mut nyt pitää varmaan lopetella piakkoin.[/QUOTE]

Niinpä ;)

Juu sama täällä :) mukavaa illan jatkoa sulle!
 
toinen utelias
[QUOTE="utelias";29568644]Ei se taida tulla kertoo et miten kävi :-([/QUOTE]

Tuskin tulee
...ja mäkin säästin niitä karkkeja tiistaista asti.. :/ taidan syödä ne nyt pettymykseen.. :(
 
oikeeeeeeeesti
siis mitä vittua kello on vaille 9 ja te täällä jo itkette kun joku ei oo rynnänyt vielä kertomaan miten meni, ei kai ne treffit vielä tähän aikaan ole päättyneet? en todellakaan jaksanu lukea koko ketjua mut oikeesti 80 sivuu jonku randomin treffeistä? hankkikaaaa elämä :D
 
hormonit mormonillakin
[QUOTE="Birdie";29568592]Just just ;) ja mehän ollaan miehen kanssa menossa naimisiin kun satumme nyt liikkumaan samoilla aalloilla tiettyjen juttujen suhteen.
Ja mikäs laki se sellaisen määrittelee että parikymppinen nainen tai varsinkaan 25 vuotias kuten minä, ei saisi olla 40 vuotiaan kanssa? :)
Tai vaikka 70 vuotiaan! ;D[/QUOTE]

Se on kyllä jännää, että "miehen" huutosakkilaisten viesteissä on aika erikoisia kirjoitusvirheitä... Vastakohtana miehen varsin huolitellulle tyylille? ;)
 
tituleeraaja
[QUOTE="Birdie";29568592]Just just ;) ja mehän ollaan miehen kanssa menossa naimisiin kun satumme nyt liikkumaan samoilla aalloilla tiettyjen juttujen suhteen.
Ja mikäs laki se sellaisen määrittelee että parikymppinen nainen tai varsinkaan 25 vuotias kuten minä, ei saisi olla 40 vuotiaan kanssa? :)
Tai vaikka 70 vuotiaan! ;D[/QUOTE]

Siis mieti nainen nyt oikeesti tuon miehen aivopieruja! Minäkin inhoan toisten lyttäämistä palstalla. Se ei kuitenkaan millään tavalla ole ristiriidassa sen tosiseikan kanssa, että miehellä on todella stereotyyppinen ja ahdas kuva miesten (huom. kollektiivisesti) ihannoimasta naisesta. Ja miehen mielestä tällainen "valionainen" voi sitten tehdä mitä huvittaa. Ihan vaan siksi kun on niin ihqdaa, eikä sellaista spontaaniutta saa missään nimessä tukahduttaa. Tulee väkisinkin mieleen, että mies fantasioi AP:n suhteen olevan huono ja itsensä tuon mormonin tilalle ;)
 
lyhennelmä
Pikainen kysymys, mitäänkö uutta ei ole ketjussa. En jaksa lukea ketjua taaksepäin, jos ei illan kulusta ( jos sellaista nyt olikaan ) ole raporttia.
Ap hämmästyi suuresti päivällä, kun tämä ketju ei ollutkaan meidän tuttujen kivojen pieni rupattelutuokio, vaan joku kehveli oli mennyt linkittämään sen Facebookiin. Hän aivan järkyttyi moisesta, kun hän kuvitteli kaikkien olevan niin mukavia ja järkeviä. Hänelle meni pupu pöksyyn, kun tuli ajatelleeksi, ettei tohtoroiva spinningmies ehkä tykkäisikään tästä treffisuunnitelmasta, puhumattakaan mother in law to beestä, jos saisivat tietää ja ennusti kaiken nyt menevän pieleen ja olevan tuhon omaa. Siinä oli paniikki lähellä. nimimerkki mies jatkaa entiseen malliin ja säpäle myöskin. Nyt ei taideta saada kuulla jatkoa, vaan joudutaan pärjämään ominemme. Ap myöskin arveli, että lakitupa kutsuu useita meistä tämän asian tiimoilta.
 
...Vai muuten mitä...?
Kiristätkö sä nyt mua? :O
täh? :D En, mut lupaukset täytyy pitää. Ja hei ihan oikeesti, tietääks sun miehes ees että palstailet jollain mammapalstalla? vaikka se feissarissa törmäis et joku on jakanu tän keskustelun, niin millä todennäköisyydellä sitä kiinnostais tarpeeks edes avatakseen tätä?
Ihan tosi hei, kyllä lääkisopiskelijalla ja vielä lapsettomalla on muutakin tekemistä. Voin vaikka vannoa ettet tätä kautta sille kiinni jää. Siis ellet oo kertonu palstailustas ja nimimerkistäs.
Ja sittenkin vaikka se sun ukkos olis ahkera plussapalstailija niin aina voi sanoa että trollaa ja jauhaa paskaa. :D vinkki vinkki...
 

Yhteistyössä