Voi Tuksu Tuksu..

  • Viestiketjun aloittaja "Ninni"
  • Ensimmäinen viesti
Repee
Mun mielestä vankila olisi tehnyt hyvää tuksulle, joillekin se on viimeinen paikka jossa voi saada apua ongelmiinsa. Valitettavasti Suomessa saa ehdonalaista vaikka sekoilisi kuinka, vankila voisi kuitenkin tehdä monille ihan hyvää.

Ite en viitsi enää naureskella Tukiaiselle, surullistahan tuollainen lähinnä kun ihminen tuhoaa oman elämänsä. Voisi noi roskalehdetkin pikkuhiljaa jättää naisen rauhaan ja ymmärtää että he tuntuvat olevan osa ongelmaa. Siinä vaiheessa voisi lehdet tulla taas mukaan kuvioihin, jos on jotain positiivista kirjoitettavaa välillä ja nainen on saanut elämänsä edes jonkinlaiseen kondikseen.
 
sellasta
Kaikki etuhampaani on rikottu palasiksi, leukani on lyöty rikki, toisen silmäni kulma on lyöty.

-Hampaat ovat vakavin asia. Kuvamateriaalia kyllä löytyy! Tekijänä on joko Susanna Ingerttilä (ex-Sievinen) tai joku heidän piiristään. Myös Martina Aitolehti ja hänen kaverinsa ovat epäiltynä, nainen kirjoittaa.
 
Mistä sitä tietää mikä on totta.

Tukiainen hyökkäsi suomalaisjulkkiksen kimppuun häissä! – Hymy

Tukiainen hyökkäsi suomalaisjulkkiksen kimppuun häissä!
13.10.2014Asiasanat: Johanna Tukiainen, Susanna Ingerttilä, Johanna Kare, Martina Aitolehti
Kohujulkkis Johanna Tukiaisen ja Viidakon tähtösistäkin tutun päätoimittaja Susanna Ingerttilän välillä nähtiin erikoinen episodi viime viikonloppuna.

Kumpainenkin osallistui takavuosien silikonijulkkiksena muistettavan Johanna Kareen (Salkkaritähti Oona Kareen äiti) häihin. Häitä tanssittiin Helsingin Hermannissa Agroksenmäen Holvikellarissa. Johanna ilmestyi juhlapaikalle nauttineena, vaikka kirkossa häntä ei nähtykään.

Tilanne oli silminnäkijöiden mukaan nopeasti ohi.

-Martina Aitolehti ja Susanna Ingerttilä juttelivat kahdestaan, kun Tukiainen tupsahti siihen väliin ja yritti käsiksi Ingerttilän kasvoihin, Hymylle kerrotaan.

Aiemmin Tukiainen oli pyrkinyt Ingerttilän juttusille seisovassa pöydässä.

-Tilanne päättyi yhtä nopeasti kuin alkoikin. Ingerttilä poistui paikalta tuhahdellen, Hymylle kerrotaan.
 

Yhteistyössä