Voinko tehdä kakkupohjan jo tänään, syödään sunnuntaina?

melli
sehän on parempi kun on vanhempi kakku pohja...meillä on myös sunnuntaina kekkerit ja pohja on tehty keskiviikkona,huomenna täytän ja kostutan sen ja su aamulla koristelen.....
 
Alkuperäinen kirjoittaja Orion:
Voi, mutta parastahan se olis tuoreempana.

Entä jos sen krapulan vaan jättäis välistä...? :whistle:
Ei onnaa, juhlitaan omia synttäreitä tänään. Yritän tietty juoda sen verran hillitysti ettei tulis krapulaa. No ehkä sen ehtis paistaa sunnuntainakin...
 
aika paljon kakkuja leiponut
Alkuperäinen kirjoittaja kokki:
Sehän pitää tehdä jo tänään ja täyttää huomenna, että kostuu kunnolla. Sunnuntaina sitten vain päälliset!

Just näin! Hyvissä ajoin tehty kakkupohja on aina parempi kuin just paistettu. Vasta paistettua on aina hankalampi käsitellä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja aika paljon kakkuja leiponut:
Alkuperäinen kirjoittaja kokki:
Sehän pitää tehdä jo tänään ja täyttää huomenna, että kostuu kunnolla. Sunnuntaina sitten vain päälliset!

Just näin! Hyvissä ajoin tehty kakkupohja on aina parempi kuin just paistettu. Vasta paistettua on aina hankalampi käsitellä.
Okei, kiitos. Teenpä näin.
 

Yhteistyössä