Voisiko tämä olla haamuplussa?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kyselenpä nyt täältäkin teidän mielipiteitänne. Vauva ollut haaveissa jo vuoden, aina tullut selkeä puhdas nega testiin. Nyt olisi vasta rv 3+3-4 mutta malttamattomana (tyhmää, tiedän) jo testailin ja sain aikaiseksi ehkä haaleaakin haaleamman haamun. Mitä mieltä olette? :)

http://aijaa.com/vjXAYB
 
vierailija555
No selvästihän tuossa on kaksi viivaa vaikka toinen on tosi haalea. Ehkä siellä joku yrittää kiinnittyä, toivotaan parasta. Sinuna testaisin parin päivän päästä uudelleen josko viiva olis vahvistunut.
 
vierailija
Kiitos. :) Toivotaan nyt, että tuo pysyisi mukana. Kuinka nopeasti kiinnittymisen jälkeen testi näyttää selvän plussan? Menossa on siis kp 24-25/27 ja pohdin, kuinka todennäköistä on että yrittäisi nyt vasta kiinnittyä siinä kuitenkaan onnistumatta. Ja tiedän kyllä, että tämä on tässä kohtaa pelkkää arvailua. Malttamaton olen kovin. :D
 
vierailija
Tuo on haamu siinä mielessä mitä minä sen olen oppinut ymmärtämään, eli haalea punerrus, eli jotain munasolulle on tapahtunut, mutta seuraako siitä normaaleja kuukautisia kummempaa on vielä täysin auki. Mutta jokatapauksessa onnea askeleesta eteenpäin :)
 
vierailija
Milloin kemiallinen raskaus lakkaa näkymästä? Jos teen tänään illalla tai huomenna aamulla uuden testin ja viiva on voimistunut, voiko kemiallisen raskauden jo sulkea pois? Ja päin vastoin jos viiva on yhtä haalea tai ei mitään, voi toivon jo heittää menemään.
 
vierailija
Vahvistuminen saattaa näkyä jo tänään. Jos alkio jatkaa kehitystään niin hcg lisääntyy koko ajan. Varminta tietoa saat kk oletetun alkamispäivän tienoilla. Itselläni yksi vahva kemiallinen joka näytti plussaa ennen kuin kk piti alkaa. Ei alkanut menkkoja mutta testi jo paljon haaleampi, siitä osasin odottaa menkkoja alkavaksi ja niin ne tuli viikon myöhässä.
 
vierailija
Kuukautiset pitäisi alkaa siis huomenna tai ylihuomenna. Pitäisikö väkisin malttaa mieli ja testata vasta torstaina? Miten tämä voikin olla näin vaikeaa. Lupaan, että jatkossa en testaile etukäteen.
Ap
 
vierailija
Tuo haalea haamu tuli siis kp 24/27 iltapissasta, aika edellisestä vessakäynnistä vain alle 2 h. Olisikohan hedelmöittyminen voinut tapahtua jo aiemmin kuin luulin? Vai voiko tosiaan noin aikaisin näkyä ja jos näkyy onko se melko varmasti vain kemiallinen?
Ap
 
vierailija
Ihan samalta näyttää tuo tänään tehty kuin itsellänikin näytti Raskauskeijusta tilattu testi. Olisiko sinun testisi peräti ihan sama? Näyttää samalta. Kuitenkin, tein niitä kolme ja ensimmäinen oli ihan "haamuton". Ei siis mitenkään päin kääntämällä näkynyt mitään. Sen tein kyllä varmaan neljä päivää liian aikaisin. :D Seuraavissa kahdessa oli sen verran haalea viiva, etten ihan ottanut uskoakseni. Viimeisin viiva oli juuri niin kuin sinulla. Lopulta ostin sitten clear bluen digitaalisen ja siinä luki sitten selvästi "raskaana". Kohtahan tämä jo syntyykin. Mutta melkein uskaltaisin onnitella jo! :)
 
vierailija
Kiitos kaikille onnittelijoille! :)
Vieläkin pelottaa, ettei vain olisi kemiallinen. Voisiko huomenna aamuvirtsasta olla jo taas vähän tummempi vai onko se liian nopeasti?

Hölmistynyt Ap
 
vierailija
? Sitä pelkäämistä saat tehdä koko raskauden halutessasi, eikä pelko mihinkään häviää vaikka vauva syntyy.

Ensin saat pelätä tullakko ollenkaan raskaaksi, sitten saat pelätä kemiallista, sitten saat pelätä alkaako kuukautiset kuitenkin, meneekö kesken ensimmäisten viikkojen aikana, häviääkö oireet ja mitäs jos häviääkin tai niitä ei ole ollenkaan, mitäs jos sydänääniä ei kuulu, meneekö kesken ensimmäisen kolmanneksen aikana. Entäs rakenneultra, kohtukuolema, synnytys, bilirubiinit, kehittyykö paino tarpeeks, tuleeko maitoa tarpeeks, aiheutuuko korvikkeesta suoliongelmia, jne jne jne jne...



Älä pelkää, nauti menosta!
 

Yhteistyössä