Voisitko pukea eskarilaiselle tämän toppahaalarin?

http://www.smartkids.dk/minipige/VisVare.asp?ID=19998&mid=38

Haluaisin niin ostaa sen viisivuotiaalleni, mutta hän on pikkusiskojaan sen verran pidempi, että heille haalari sopisi luultavasti vasta eskari-iässä. Tällä eskarilaiset käyttävät kyllä vielä haalareita, mutta ovatkohan nuo pallot jo vähän hölmöjä "melkein koululaiselle" (eskari vielä koulun yhteydessä )?
 
Kysyin asiaa meidän eskaritytöltä ja ilmoitti, ettei hän tykkää noiden pilkkujen (pallojen) takia. Yleensä neidille kyllä kelpaa mikä tahansa, mutta tämä nyt ei mennyt hälle läpi :/
 
siiri
Ollessani päiväkodissa töissä 5 vuotta sitten jokaisella eskarilaisella oli haalari ja useammalla paljon lapsellisempia malleja (rimpsuja yms) kuin tuo. hieno haalari, mutta paljonko tuo hinta on euroissa?
 
Äitikkä
Kyllä voisin,nätti haalari. Ja haalari on lumikasa-leikeissä paljon parempi,kuin 2-osainen puku,menee helposti lunta takin alle,vaikka olisi korkea vyötärökin housuissa.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Riksis:
Mun eskarilainen tyttö sanoi, että voisi laittaa tuon päälleen..
Mitä toi hinta on euroissa??
Euroissa hinta on noin 93 euroa, eli enemmän kuin haalarista yleensä maksaisin :ashamed: Mutta toimitus on näköjään ilmainen. On vain niin ihanan pirteä ja suloinen haalari :)
 

Yhteistyössä