volvo farkku ja 3 turvaistuinta?

Onko kellään mahtunut volvo V 70 kolmea turvaistuinta? Meillä on twowayelite 3v esikoisella, vauva vielä kaukalossa mutta syksyllä olisi tarvetta yhdelle kaukalolle ja kahdelle istuimelle.. Mahtaako mahtua?
 
Kannattaa sovittaa hyvissä ajoin etukäteen... Meillä vanha BMW525 farkku, siihen mahtui ahtamalla kaksi turvaistuinta ja yksi turvakaukalo, mutta ei enää kolmea turvaistuinta...
Autonvaihto tuli eteen, siirryimme maasturiin...
 
äippä1977
Meillä 850 farmari volvo ja takapenkille mahtuu seuraava yhdistelmä.. Takana keskellä turvaistuin selkä menosuuntaa ja kummallakin puolella turvavyöistuimet. Alkuun oli toisella sivullakin vielä perinteinen turvaistuin. Ainoa ongelma on turvavöiden kiinnittäminen (turvavyöistuin) kun ei meinaa enään käsi väliin mahtua. Mutta kun se keskimmäinen istuin on selkä menosuuntaan niin se jättää hieman paremmin sinne sitä tilaa.
 
en usko että mahtuu... :( kaverilla on tuo volvo V70 ja hänellä on takapenkillä 2 lasten turvaistuinta, eikä siihen väliin mahtuisi edes ilman turvaistuinta ketään! V70 on yllättävän pieni sisätiloiltaan... Itsekkin sitä on nimittäin katsottu, mutta todettiin, että meidän nykyinen vanha farmari mazda on väljempi sisältä ja takakontiltaan.
 
Riippuu tosi paljon minkä kokoisia ne turvaistuimet ovat, mutta meillä mahtuu v50 malliinkin 3 turvaistuinta siten, että keskimmäinen istuin on selkä menosuuntaan. Vöiden kiinnitys on tosin aika hankalaa.
 

Yhteistyössä