YLI 35-V. KUUMEILIJAT vol 9

Mut voi laittaa taustailemaan, nyt ei jaksa oikein laskea kiertopäiviä. Menkat ne sieltä taas alkoi lauanataina. Ei muuta kun uutta kohti. En enää edes tippunut korkeelta. Nyt saa vauva sitten tulla jos on tullakseen, sitä ei nyt yritetä, joskos se vaikka auttaisi asiaan...toiveajattelua.

Ihmiset on tainnu siirtyä muihin ketjuihin kun ei täällä enää kirjoitella, tosin en itsekään, mutta olen tietoisesti yrittänyt olla pois täältä, jotta olisi muutakin ajateltavaa kuin vain vauva. Siksi en ole noihin kuukausijuttuihin liittynyt. Sanoin miehellekin että kohta varmaan menee loppukin järki mikä täällä päässä on kun on aikoja jolloin mietin paljonkin miksi ei meille voi sitä vauvaa tulla kun kerran sitä halutaan ja niille se vauva tulee ketkä sitä ei halua. Toisinaan taas menee monta päivää etten mietikään asiaa, mies siihen totesi että älä mieti. Miksi miehet ei ota asiaa vakavasti? Tuntuu välillä ikävältä kun mies ei ehkä ymmärrä sitä turhautuneisuutta ja pettymystä kun menkat alkaa. Tai sitten ne osaa hyvin peittää oman olonsa.

Barbamamalle tsemppiä oviksen metsästykseen ja loppukiertoon. Ja tietty muillekin. Itsekin nyt jo jonkun verran osaan arvioida milloin ovis on limojen perusteella, mutta vielä siis hakusessa, kun ei kerran tärpännyt tässä kierrossa. Olen katsellut matkatoimistojen sivuja ja ensi talven matkoja, mutta en ole uskaltanut varata, jos vaikka testi näyttää plussaa, vauvan kanssa ei ehkä ole mukava lähteä pariksi viikoksi Thaimaaseen tai pahimmassa tapauksessa on ihan viimeisillään, varmaan molemmissa tapauksissa saa rahat takaisin.
 
Eipä ne miehet tätä projektia niin ymmärrä. Eivät tikuttele ja pissaile purkkeihin, eivätkä odota masun kasvamista ja liikkeitä. Mieheni toki on ollut onnellinen lapsistamme, mutta kyllähän nämä raskausasiat enemmän minun "heiniäni" ovat olleet. Miehet vaan on putkiaivoja, ei sen puoleen, en minä ainakaan toista itsenikaltaista tunneihmistä jaksaisi saman katon alla :D toki joskus tuntui, että eikö se nyt tajua miltä tuntuu, kun testi näytti aina negaa tms. Näin siis esikon aikaan, jota työstimme liki 2 vuotta.
 



LAUANTAI 21.5.2011

.......................... kp ........... dpo ....... yk
Lumihiutale73 ....... 12/28 ....................... 8
Whisky Peat ........ 14/? ......................... 1
Barbamama35 ...... 16/24-30 .......1........... 9
Sinderella ............ 28/29........................ 5


Mukana myös:
tellervo, ilona***, emmimaria, äiti täältä jostain, eva71, olkkis74, Katimari, Kaneli74, AnniSofii, Sinnalena, Barbarella, kukkanen2011


:heart: Plussanneet: :heart:

2011
huhtikuu .... tääl taas yk 23, Niisku74 yk6
helmikuu .... Liljaana yk 5, Irmeli74 yk 1, ksylofoni yk6

2010
marraskuu . Helvi-10 ?, Siobhan42 yk 2, Pilvilinna74 yk 2, Koralli73 yk 10
lokakuu ..... calumet ?
syyskuu .... Jambo yk 1, kurkkunaamio yk 2
elokuu ....... Chilipapu yk 8
kesäkuu ..... Annemaarit ?
toukokuu ... happihyppy yk 8, Onnellinenx5 yk 3, Rae34 yk 10
huhtikuu .... Minnihiiri68 yk 5, Pimpula yk 4
maaliskuu ... Lumi-Marja ?, Jääräpää ?
helmikuu .... viivi74 yk 1
tammikuu ... Puskajussi yk 3, Poni06 yk 2

:heart: Syntyneet: :heart:

happihyppy . 25.12.2010 tyttö
jääräpää ....... 7.12.2010 tyttö
Lumi-Marja .. 19.11.2010 tyttö
Poni06 .......... 24.8.2010 poika
Tiktu ............ 11.5.2010 tyttö
äiti vm70 ...... 22.3.2010 tyttö


Edellinen ketju: YLI 35-V. KUUMEILIJAT vol 8

dpo (days past ovulation)
dpo 0 on ovispäivä
dpo -1 on ovisplussapäivä (ovistestillä saatu plussa) :)
 
Viimeksi muokattu:
kukkanen: Laitoin sinut nyt taustalle, mutta käythän täällä vielä kertomassa kuulumisiasi? Olisi kiva kuulla miten sinulla menee vaikket niin aktiivisesti haluakaan seurailla kiertoa juuri nyt.

Ihan samanlaisia ajatuksia minullakin on välillä tuon miehen suhteen. Mies sanoo, ettei halua ajatella asiaa liikaa eikä nostatella toiveita turhaan. Iloitsee kuulemma vasta sitten, kun testissä on plussa. Ennen sitä ei haluaisi oikein ajatella koko juttua. Samoin on sanonut minulle monesti, että ota nyt rennommin äläkä stressaa. No sepä onkin tosi helposti tehty, kun pitää miettiä mikä kierron päivä on eli milloin ottaa lääkkeet, milloin pitäisi aktivoitua makkarin puolella, milloin odottaa tätiä ym. ym. Miehen on helppo pysyä tämän kaiken ulkopuolella. Ei hänen tarvitse syödä lääkkeitä eikä hänen kehonsa ilmoita ikävästi kerran kuussa uudesta pettymyksestä. Onhan siinä välillä vaikea löytää yhteisymmärrystä. Olen koittanut aina välillä kertoa miehelle mitä käyn läpi, jotta saisin vähän enemmän ymmärrystä näihin hormonimyrskyihin ym. Siitä pitää vain tosiaan aina välillä muistutella... :rolleyes:

Kiitos tsempityksistä! Sitä tässä tarvitaankin. Ovulaation pitäisi tulla lääkärin arvion mukaan torstaina. Tänään ovistesti oli jo aika lähellä plussaa. Kumpa nyt vihdoin jotain tapahtuisi....

Sinderella: Missä tunnelmissa mennään? Onko oireita? Oletko testaillut?
 
Kopsaan tännekin:

Kp 13, ja talletuksia tehty :kiss: Sen verran työlästä tämä vauvantekeminen on, että veti takareiteen sellaisen krampin, jotta piti ihan kylmäpussilla hautoa :LOL: Ei juoksulenkillä sellaista, mutta petipuuhissa kyllä.. no, ei muutoin valittamista.

Mukavaa viikonlopun odottelua kaikille :heart:

Ja ovista ei oo bongattu vielä.
 
Heippa tännekkin puolelle taas pitkästä aikaa :heart:

Ajattelin tulla tännekkin puolelle tarkistelemaan teidän kuulumisia :) Tää palsta oli kuitenkin tuiki tärkeä silloin vauvanteko projektin aikana...siitä kiitokset teille kaikille mukana hengessä olleille sekä tukeneille :flower:

Katselin tota listaa että on täällä jokunen plussannut tän vuoden puolella...HIENO JUTTU :heart: On se vaan niiiiin ihana tunne saada se pieni nyytti syliin saakka :)

Me käväistiin viime viikolla vauvaa tähyilemässä 4D ultrassa ja tälläinen pojan vesselihän siellä yksiössä asustaa :heart::heart::heart: :



Elikkäs kaikki on kuulemma hyvin ei mitään huomautettavaa...vauveli on kylläkin jo liki 1500g ja melki 40cm pitkä, eli toivotaan kasvun pysyvän suhteellisena...kun mulla on ollu hieman ylityksiä noissa sokeri arvoissa :| Enkä haluais mitään jätti vauvaa synnyttää ;)

Vauveli on käytännössä katsoen tervetullut taloon...kaikki on jo valmiina odottamassa ja isommat sisarukset odottavat jo malttamattomina :D Ihanaa, onneksi sain kaikki laitettua siis valmiiksi...nyt voi tän loppu odotus ajan vaan olla ja paisua ;)

Tsemppiä teille kaikille yrittäville ja kyllä se teidänkin sinnikkyys vielä palkitaan, uskokaa pois :heart:

Palailen taas kertoilemaan kuulumisia...viimeistään sitten kun olen kotiutunut pienen nyytin kera :heart:

Mukavaa, Aurinkoista ja Lämmintä Kesän aikaa kaikille :flower:

 
Pilvilinna: Ihana kuulla teidän kuulumisia ja aivan ihana kuva! =)

Whisky Peat: Teillähän on vauhdikkaat "harjoitukset" olleet. :LOL: Toivottavasti tuottavat tulosta. b=)d

Omaa napaa... Ovulaatiotestiin ilmestyi hymynaama eilen aamulla eli tänään on dpo 0. Sunnuntaina kp 17 aloitan luget ja niitä pitäisi popsia kaiketi 2 viikkoa. Kierto siis pitenee normaalista aika reippaasti. Nyt olisi ollut lyhyemmän kierron vuoro, joka on ollut viime aikoina 24-25 päivää. Jos vuoto alkaa vasta noiden lugejen jälkeen, tulee yli 30 päivän kierto. Piinapäivät alkavat siis taas...
 



PERJANTAI 27.5.2011

.......................... kp ........... dpo ....... yk
Lumihiutale73 ....... 18/28 ....................... 8
Whisky Peat ........ 20/? ......................... 1
Barbamama35 ...... 22/30 ...........7........... 9


Mukana myös:
tellervo, ilona***, emmimaria, äiti täältä jostain, olkkis74, Katimari, Kaneli74, AnniSofii, Sinnalena, Barbarella, kukkanen2011, Sinderella


:heart: Plussanneet: :heart:

2011
toukokuu ... eva71 3+ vuotta
huhtikuu .... tääl taas yk 23, Niisku74 yk6
helmikuu .... Liljaana yk 5, Irmeli74 yk 1, ksylofoni yk6

2010
marraskuu . Helvi-10 ?, Siobhan42 yk 2, Pilvilinna74 yk 2, Koralli73 yk 10
lokakuu ..... calumet ?
syyskuu .... Jambo yk 1, kurkkunaamio yk 2
elokuu ....... Chilipapu yk 8
kesäkuu ..... Annemaarit ?
toukokuu ... happihyppy yk 8, Onnellinenx5 yk 3, Rae34 yk 10
huhtikuu .... Minnihiiri68 yk 5, Pimpula yk 4
maaliskuu ... Lumi-Marja ?, Jääräpää ?
helmikuu .... viivi74 yk 1
tammikuu ... Puskajussi yk 3, Poni06 yk 2

:heart: Syntyneet: :heart:

kurkkunaamio ..... 19.5.2011 poika
happihyppy ........ 25.12.2010 tyttö
jääräpää ............ 7.12.2010 tyttö
Lumi-Marja ........ 19.11.2010 tyttö
Poni06 .............. 24.8.2010 poika
Tiktu ................ 11.5.2010 tyttö
äiti vm70 ........... 22.3.2010 tyttö


Edellinen ketju: YLI 35-V. KUUMEILIJAT vol 8

dpo (days past ovulation)
dpo 0 on ovispäivä
dpo -1 on ovisplussapäivä (ovistestillä saatu plussa) :)
 
Viimeksi muokattu:
Sinderella huhuu! Mitä kuuluu? Onko kaikki hyvin?

Whisky Peat: Jokos sinulle voi merkitä dpo päiviä - siis bongasitko oviksen?

Entä Lumihiutale? Onko oviksesta havaintoja? Mitä muuta kuuluu?

Aloitin eilen illalla luget. Nyt alkaa taas toiveet kohoilla vaikka kuinka yrittää ajatella, ettei kuitenkaan... Toisaalta on ihan turhaa yrittää pitää jalat maassa, kun loppukierrossa toiveet kuitenkin nousevat pilviin. Tällä kertaa se on varmaan vielä vaikeampaa, kun luget aiheuttavat raskausoireita. Tänään on jo tuikkinut kipuja ja heti mieleen nousi, että jospa... :rolleyes:

Kevätflunssa on tehnyt tuloaan jo muutaman päivän, mutta tänään olo on ollut aika kurja. Kaiken lisäksi töissä on sellainen tilanne, etten voi olla poissa. En tiedä miten ihmeessä jaksan huomisen päivän, jos olo ei yhtään kohene. En halua ottaa mitään särkylääkkeitä tms. etten vaan aiheuta harmia mahdolliselle kiinnittymiselle. Nyt kun elelee "hormonihumalassa" koko kierron, ei halua ottaa mitään turhia riskejä. Olisi niiiiiiin ihanaa, jos tärppäisi heti tästä ensimmäisestä avustetusta kierrosta eikä tarvitsisi enää kärsiä sivuoireista.

Muuten menee ihan kivasti =) Kesä tekee tuloaan ja kesäloma lähestyy. Olen saanut hoidettua monia stressiä aiheuttaneita asioita pois tässä viime aikoina. Toivon senkin tuovan lisää mahdollisuuksia tärppiin =) Mitäs teille muille kuuluu?
 
Minut voi siirtää plussanneisiin. Yritystä yli kolme vuotta ja kaksi keskenmenoa takana. Plussa tuli ensimmäisestä ivf hoidosta. Toivotaan, että nyt pikkuinen pysyy matkassa. Nyt rv 5+1. Kahden viikon kuluttua varhaisultra.
Toivotan hyvää kesää ja alkavaa raskautta kaikille palstalaisille!
 
Tulin kertomaan meidän vauvauutiset, eli poika syntyi 19.5. mitoilla 3600 g ja 50 cm viikoilla 37+5. Synnytys käynnistettiin raskausmyrkytyksen vuoksi, mutta kaikki meni hyvin. Poika on aivan ihana silkkitukka, sydän on pakahtua onnesta! :heart:

eva71 onnittelut plussasta ja kovasti vauvaliimaa! Ja teille kaikille hurjasti plussatuulia!
 
Aurinkoinen terveydys kaikille.. tosin tämä pino on kutistunut aika lailla.
Onnittelut plussasta=) nyt toivon tarrasukkia matkaan.

Kurkkunaamiolle onnittelut pienen pojan johdosta =):flower:

(.) Tänne ei erityistä, tai no sen verran että emme nyt aktiivisesti yritä, sillä odottelen jotain tapahtuvan tuon selkäni osalta.. kuukausi kaksi pitäisi odotella että pääsee asiassa eteenpäin.. kiukuttaa asia aika lailla. Suurin pelko että jalkaan jää pysyvät hermovauriot kun ajoissa ei tehdä mitään. Mutta toisaalta nyt ei ole kipuja ja pystyn olemaan töissä, mutta kuitenkin. Niin jos nyt suostun leikkaukseen.. tosin mulla ei taida olla vaihtoehtoja niin vauva projekti jatkuu sen jälkeen. Aika kuluu todella matelemalla..

Toivotaan että Barbamamalla tärppäsi..lähiaikoina ellei jopa pikaisesti.

Kaikille tasaisesti plussatuulia.

Aurinkoisia kesäpäiviä kaikille.
 



PERJANTAI 3.6.2011

.......................... kp ........... dpo ....... yk
Lumihiutale73 ....... 25/28 ....................... 8
Whisky Peat ........ 27/? ......................... 1
Barbamama35 ...... 29/30 ..........14.......... 9


Mukana myös:
tellervo, ilona***, emmimaria, äiti täältä jostain, olkkis74, Katimari, Kaneli74, AnniSofii, Sinnalena, Barbarella, kukkanen2011, Sinderella


:heart: Plussanneet: :heart:

2011
toukokuu ... eva71 3+ vuotta
huhtikuu .... tääl taas yk 23, Niisku74 yk6
helmikuu .... Liljaana yk 5, Irmeli74 yk 1, ksylofoni yk6

2010
marraskuu . Helvi-10 ?, Siobhan42 yk 2, Pilvilinna74 yk 2, Koralli73 yk 10
lokakuu ..... calumet ?
syyskuu .... Jambo yk 1, kurkkunaamio yk 2
elokuu ....... Chilipapu yk 8
kesäkuu ..... Annemaarit ?
toukokuu ... happihyppy yk 8, Onnellinenx5 yk 3, Rae34 yk 10
huhtikuu .... Minnihiiri68 yk 5, Pimpula yk 4
maaliskuu ... Lumi-Marja ?, Jääräpää ?
helmikuu .... viivi74 yk 1
tammikuu ... Puskajussi yk 3, Poni06 yk 2

:heart: Syntyneet: :heart:

kurkkunaamio ..... 19.5.2011 poika
happihyppy ........ 25.12.2010 tyttö
jääräpää ............ 7.12.2010 tyttö
Lumi-Marja ........ 19.11.2010 tyttö
Poni06 .............. 24.8.2010 poika
Tiktu ................ 11.5.2010 tyttö
äiti vm70 ........... 22.3.2010 tyttö


Edellinen ketju: YLI 35-V. KUUMEILIJAT vol 8

dpo (days past ovulation)
dpo 0 on ovispäivä
dpo -1 on ovisplussapäivä (ovistestillä saatu plussa) :)
 
Viimeksi muokattu:
Lumihiutale: Kovasti tsemppiä selkävaivojen kanssa sinnittelyyn! Noi on tosi ikäviä asioita - vaikeita hoitaa ja vaikuttavat niin suurelta osin hyvinvointiin. Miksi ei mitään tehdä pariin kuukauteen vaikka seurauksena voi olla pysyviä vaurioita? Kuulostaa aika hurjalta. :O Miksi olet epävarma siitä leikkaukseen menosta? Toivottavasti saat pian hoitoa ja kaikki menee hyvin! bd

Kiitos tärppitoivotuksista! En usko, että tässä kierrossa on tapahtunut mitään. Ei ole mitään oireita siihen suuntaan. Ne vähäiset jutut mitä voisi hyvällä mielikuvituksella kuvitella raskausoireeksi johtuvat vain lugeista. Tässä nyt sitten vaan ihmetellään, että pitääkö niitä tosiaan käyttää koko viikon vaikka tilanne on jo aikalailla selvä. :confused: Täytyy varmaan soittaa sinne lääkärille ja varmistaa miten toimin. Raskaustesti täytyy ainakin varmuuden vuoksi tehdä ennen kuin lopetan luget ja aloitan taas clomit alkukierrosta. Tylsää katsella sitä negaa, mutta nyt on pakko noiden lääkkeiden vuoksi.
 
Kesä on vihdoin tullut tai siis ainakin lämmintä. Rakastan aurinkoa ja lämpöä, mutta toisaalta olisko ihan viimeisillään mukavaa olla näillä paahteilla. Vuosi sitten päätettiin että vauva saa tulla. No kuten kaikki tietää vielä ei ole tulossa.

Ovista en ole tunnistanut, tai sitten vaan en halunnutkaan sitä löytävän. Jotenkin vaan en usko tässä kierrossa onnistuvan. Tänään ja eilen on ollut menkkatuntemuksia, vihlaisuja mahan pohjassa ja nännit on kosketusarat, rinnat ei kipeet. No ensi viikolla pitäs alkaa tai tietenkin toivon ettei menkat ala.

Barbamamalle vielä muutaman päivän piina:hug:
 
Joo helteet on ihania, kun EI ole raskaana :LOL: Olen ollut viimeisilläni helteillä ja se turvotuksen määrä oli ihan järkyttävää... Kaiken lisäksi meni vielä reilusti yli lasketun ajan. Kevätvauva olisi tosi kiva ;)

Peukutuksia kukkanen, ettei menkat alakaan! b=)d Kerrothan meille sitten miten kävi?

Soitin juuri klinikalle ja sain luvan lopettaa luget, jos testi on nyt nega. Teen siis testin huomenaamulla. Olen ihan varma negasta. Tylsää, mutta minkäs teet... No ainakin saan juoda viikonloppuna muutaman hellesiiderin :D
 

Yhteistyössä