Yövuoron tekijät! Mitä syötte töissä?

duunari
Yhden jugurtin saatan syödä ja vissyä juon. Eipä sitä hirveesti tee mielikään. Päiväruuan syön vähän myöhemmin, esim kahdeksalta kun kymmeneltä alkaa vuoro. Sillä pärjää aika hyvin.
 
yökkö
Kevyttä ja helposti sulavaa :) jugurttia, kiisseliä, leipää ja hedelmää siinäpä se lista on + kahvia puolilta öin ja vettä runsaasti :) yötyö nääs lihottaa ja närästää jos raskasta syö :/
 
Ite syön voileipiä, jugurttia, kahvia juomaksi. Joskus energiajuomaa.
Kiisseliä tai hedelmiä myös vaihteeks. Kahvin kanssa saattaa mennä pulla/mitä nyt kaffehuoneessa on...
Toisinaan aamusella puuroa+mehukeittoa et jaksaa mennä nukkumaan.
 
Vaihtelevasti. Joskus lämmin ruoka, toisinaan salaattia ja voileipää, jogurttia jne. Joskus jotain makeaa herkkua tekee kovin mieli... :whistle: Energiajuoman otan mukaan jos tunnen että väsy voi yllättää.

Kyllä tuo nälkä tuppaa öisin tulemaan yhtälailla kuin päivälläkin. Ja jos ei mitään söisi niin yöputkien aikana jäisi syömiset aika heikoille.
 
Maitorahkaa+hedelmäpilttiä
Juotavaa jogurttia
Hedelmiä, kasviksia

Oikeestaan sitä samaa mitä muissakin vuoroissa. Juomana limu, vesi, kahvi jne.

Yleensä syön kotona sitten paremmin, en mä töissä halua hirveesti syödä.
 
millen
Entisessä työssä sairaanhoitajana söin puolenyönaikaan kahvia, hedelmiä, mikrossa laitettiin työparin kanssa lämpimät leivät (juustolla ja tomaatilla). Sitten noin kolmen neljän aikaan kuppi teetä ja jugurtti.

Nykyään saisi yöt nukkua, mutta täsä koneellahan sitä istuu...
 
vierailija
Itsellä yövuoro 00-08. Herään n. 18 aikaan ja syön aamupalan n. 19 (2leipää +mehua tms.). Kello 23 syön "lounaan": joko lämmin ruoka tai hedelmä&smoothie&sämpylä. Noin 3 aikaan syön päivällisen, joka on normaali annos kotiruokaa. 6-7 aikaan syön iltapalan, joka sisältää yleensä hedelmän ja jonkun proteiinin lähteen. Kotiin mennessä kello 8 jälkeen juon lasin vettä ennen nukkumaanmenoa.
 

Yhteistyössä