äiti ja melukylän lapset - Banneri

Meillä isänpäivä poikkesi paljonkin siitä, miten olemme yleensä isänpäiviä viettäneet. Normaalisti olemme käyneet minun vanhemmillani, lasten isomummulassa sekä mieheni vanhemmilla tuossa naapurissa. Mutta tämä isänpäivä sujui oikeastaan vain aamun normaalilla kaavalla ja päiväksi oli jotakin ihan muuta.

Aamulla valmistettiin lasten kanssa isille aamupala, johon sisältyi esimerkiksi paistettuja munia ja pekonia. Siinä samalla lapset antoivat tekemiänsä kortteja halien kera. Meillä on ollut tapana, että en osta miehelleni mitään, vaan lapset antavat itse tekemiään kortteja ja itse tekemiään juttuja. Kasvaessaan jokainen heistä sitten panostaa tavallaan. Omasta mielestäni tärkeintä on se yhdessä vietetty aika kuin mikään muu ja onhan se aika luksusta istua pöytään, kun edessä on sellainen aamupala, josta varmasti tykkää.

Kiireinen, mutta ikimuistoinen päivä

Aamupalan jälkeen minä aloin pursottaa ja koristelemaan kakkuja pienen pojan ristiäisiin. Ja enkä kenen tahansa pojan, vaan lastemme ensimmäisen serkun ristiäisiin. Miehestäni tuli ensimmäistä kertaa setä ja lapset ovat olleet kovin onneissaan ihka ensimmäisestä serkustaan. Kyllä sitä on odotettu jo kovin kauan, varsinkin esikoinen. Monet kerrat on kyselty, että koska se serkku saadaan, kun kaikilla muilla jo on. Kakun koristeet pidettiin tällä kertaa simppelinä ja nimeä kakkuun ei tullut, sillä sen saimme kuulla vasta ristiäisissä.

Kakkujen pursotus veikin enemmän aikaa kuin yleensä ja aikaa omalle laittautumiselle ei sitten oikein jäänytkään, mutta se nyt ei yllättänyt jälleen yhtään. Onneksi oli katsonut valmiiksi jo edellisenä päivänä mitä kukakin pukee päällensä ja tyttöjen hiukset oli letitetty ja piti vain avata.

Tyttöjen kanssa koitettiin pukeutua aika samanlaisiin ja saman sävyisiin mekkoihin ja hameisiin. Esikoinen lainasi  minun mekkoa. Oikeasti se on vain jo todettava, että hänkin on jo niin kasvanut, että voi käydä vaatekaapiltani lainailemassa vaatteita, kääk! Pojilla oli vaaleaa yläosaa ja tummaa alaosaa, jotta he olisivat puettu samaan tyyliin isänsä kanssa.

Ristiäiset sujuivat oikein hyvin ja omat lapset käyttäytyivät jälleen oikein mallikkaasti. Söimme herkullista ruokaa ja päälle kakkua ja muita herkkuja. Lasten serkku sai ihastuttavan nimen ja kyyneleet meinasi kyllä nousta silmiin. Kastemekkommekin pääsi tuon pienen pojan päälle, joka sekin oli ihana asia.

Kaiken kaikkiaan isänpäivä oli oikein onnistunut ja kivan erilainen. Kuvaaminen jäi nyt vain puhelimen varaan ja laatukin on sen mukaista. Kiireessä unohdin myös kuvata kakut ja vain toisesta on pikaräpsy otettu autossa puhelimella.

Kommentit (8)

Ihana kakku teillä!

Oi, ihana kuva sinusta ja lapsista <3

Kiitos.♥

Kuulostaa niin tutulta tuo,että ei ehdi omaan ulkonäköönsä juurikaan panostaa!Meillä käy noin melkein joka kerta , kun lähdetään juhliin:)
Ihana kuva teistä♡♡

Kyllä, vaikka kuinka ajoissa koittaa aloittaa kaiken, jotta jäis aikaa itsellekin. Silti se on joka kerta yks meikkien ja hiusten sutaisu ja pikapikaa vaatteet päälle..valmista on viidessä minuutissa. 😀
Kiitos.♥

Kiitos, sen koristelin pienen pojan ensimmäiseen juhlaan. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X