äiti ja melukylän lapset - Banneri

Meillä oli oikein kiva viikonloppu joka sisälsi reissun Helsinkiin, mummulaa sekä kotona yhdessä oloa.

Helsingissä vietettiin perjantaina päivä 8v pojan kanssa messuillen. Muut lapsista pääsi päiväksi mummulaan. Päivä sisälsi paljon autossa istumista, yhteensä reilun kuusi tuntia. Kukaan ei oksentanut onneksi autoon, tosin autossa huonosti voivat eivät messulemaan lähteneetkään ollenkaan. Mutta edes sillä lyhyellä tunnin matkalla kukaan ei voinut pahoin.

Itse menetin perjantaina päivän edetessä pikkuhiljaa ääntäni. Illasta kotiin ajaessa sitä ei ollut jäljellä enää juuri ollenkaan. Ihan mysteeri kuinka se noin hävisi, eikä vielä näin sunnuntaihin mennessäkään ole palautunut normaaliksi. Edelleen häviää välillä tyystin ja on aika turhauttavaa, kun ääntä ei vain kertakaikkiaan kunnolla tule. Toivottavasti tulevalla viikolla ääni palautuu kokonaan. Auttaakohan tähän mikään muu kuin olla vaan puhumatta.

Kiva viikonloppu sisälsi myös paljon yhdessä olemista

Sunnuntaina kaivettiin kaikille vähän huonompaa vaatetta päälle, kun tehtiin puuhommia koko perhe yhdessä. Lapset tykkäsi kiipeillä risukasojen päällä, mutta parasta oli tehdä omalle pellolle nuotio ja paistaa siinä makkaraa sekä vaahtokarkkeja. Taapero ei pahemmin makkarasta välittänyt, mutta innoissaan oli niitä paistamassa.

Katsottiin Pelle Hermanni elokuva ja ollaan popsittu navat täyteen herkkuja ja fiilistelty vielä kahdeksanvuotiaan kanssa yhdessä messuja. Oli kiva viettää laatuaikaa hänen kanssa kahdestaan. Ensi viikko lähestyy jo hurjaa vauhtia. Sekin tuo mukanaan monia kivoja ja meille merkityksellisiä juttuja, esimerkiksi yhden lapsemme syntymäpäivän, jota tänään jo hieman etukäteen kahviteltiin hänen kummin ollessa meillä kylässä. Toivottavasti siellä oli kiva viikonloppu. 

Kommentit (2)

Mistä tuo sun ihana mekko on? 😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X