äiti ja melukylän lapset - Banneri

10 asiaa, mitä en ole koskaan tehnyt

Teksti Terhi

Instagramissa pyöri jokin aika sitten haaste kertoa viisi asiaa, joita ei ole koskaan tehnyt. Minäkin tuon haasteen sain ja ajattelin, että voisin kertoa myös blogissa ne viisi asiaa ja lisätä siihen päälle vielä toiset viisi. Olisi hauska nähdä, osuuko näistä moni kohta myös teihin lukioihin täällä blogissa.

Nyt kuitenkin 10 asiaa, mitä en ole koskaan tehnyt

  1. En ole koskaan syönyt yhtäkään Ben & Jerry’s jäätelöä. Niitä on kehuttu kyllä paljon ja olen kyllä nähnyt niitä kaupan pakastealtaassa, mutta aina ne vain jää ostamatta. Tämä olisi helppo ainakin toteuttaa, kunhan vain ostaisi purkin ja maistaisi. Suositelkaa te jotka olette niitä syöneet, mikä on teidän lempi maku. Ehkä testaan niistä jotakin.
  2. En ole koskaan ollut lentokoneessa. Jostain syystä kammoan lentämistä, joten ei sitten ole ollut edes mitään hinkua ulkomaille. Ehkä olen liikaa katsellut lentotrapaturmatutkintoja telkkarista, heh. Saa nähdä tulenko koskaan lentokoneeseen nousemaan. Olen kyllä uhonnut lähteväni ulkomaille kun täytän 40v. Onneksi siihen on vielä aikaa.
  3. En ole koskaan käynyt laskettelemassa. Ainoa väline jolla olen tullut alas laskettelurinnettä on liukuri. Laskettiin vain lastenmäkeä, kun rinteessä ei enää lasketeltu suksilla. Kesällä rinnettä on tuntu enemmänkin aikoinaan alas, kun hiihtoporukkamme kesäiset treenit käytiin laskettelurinteessä ylös ja alas juosten.
  4. En ole koskaan käynyt syömässä kiinalaisessa ravintolassa. Jostain syystä se ei ole koskaan houkuttanut minua. Ehkä sitä joskus tulee vielä käytyä maistamassa millaista ruokaa heiltä saa.
  5. En ole koskaan käynyt Virossa. Miettii kuinka lähellä se on ja kuinka helppo sinne olisi mennä, niin ei vain ole saatu aikaiseksi. Ehkä vielä joskus.
  6. En ole koskaan ollut kahden mieheni kanssa laivalla. Ollaan seurusteltu seitsemäntoista vuotta ja ei olla koko sinä aikana muka keretty yhdessä risteilylle. Monta kertaa on pitänyt, mutta se on vain jäänyt suunnitteluasteelle.
  7. En ole koskaan syönyt simpukoita, etanoita tai muuta vastaavaa, sillä en kykene syömään mitään limaista.
  8. En ole koskaan ollut missään isoilla festareilla. Parilla pienemmällä on tullut käytyä, mutta niistäkin aikaa jo useampi vuosi. Aikoinaan ennen lapsia viikonloput meni yötöitä tehdessä, joten siinä ei pahemmin mihkään festareille ystävien kanssa lähdetty.
  9. En ole koskaan ajanut mopolla tai scootterilla.
  10. En ole koskaan vielä suppaillut.

Osuiko mikään sinun kohdalle? Kerro ihmeessä kommentteihin jokin asia, mitä et ole koskaan tehnyt.

Seuraa meitä myös instagramissa

Kommentit

20 kommenttia
Terhi

Aika moni osui sinullakin. 🙂
Mä olen ollut mopon ja kevarin kyydissä, mutta itse ei ole tullut ajettua. 😀

Avatar

Äskettäin tein saman postauksen omaan perhe blogiin! Esim. en ole koskaan ollut työttömänä tai hypännyt benji hyppyä. Tämä on hauska haaste 😊 (arjensuklaasuukkoja.blogi.net)

Terhi

Kävin lukemassa juuri sinun kohdat blogistasi. 🙂 On kyllä hauska lukea näitä.

Avatar

Nyt oli kova lista!
Mulla noista vaan 9 ja 10.

Terhi

Hih. 😀

Avatar

Hei😁 Siis asioita joita en ole koskaan tehnyt.
1. En ole koskaan tupakoinut, käyttänyt huumeita enkä varastanut
2. En ole koskaan suppaillut tai harrastanut muuta vesiurheilua koska en ole koskaan oppinut uimaan.
3. En ole koskaan pitänyt suomalaisista teevee-sarjoista tai -viihteestä
4. En ole minäkään koskaan syönyt simpukoita tai etanoita tms limaista… yööööh😷
5. En ole ajanut ajokorttia

Terhi

Hei kiva, kun laitoit näitä. Kiva lukea muidenkin listoja. 🙂

Avatar

”En ole koskaan ollut kahden mieheni kanssa…” Alko vähän huvituttaa tää 😀 Hetken pohdin et kahden, hetkinen, puhutko myös jostain edellisestä vai kahdesta nykyisestä vai mitä…? Kunnes tajusin että se olikin kahdestaan.

Terhi

😀 Hahaa, ehkä oli joo huonosti muotoiltu.
Hihitän täällä, kuinka moni tän on käsittänyt väärin. 😀

Avatar

Osupa hyvinki:) Mulla on samat 1,2,4,5,6,7,8 ja 10.

Terhi

Oi sullahan osui monikin. 😀

Avatar

Heh mie oon tehnyt nuo kaikki siun listalta :D. mm. Miulla oli scootteri jonka nimesin masaksi, sillä ajelin monta monta vuotta 😀

Nää on kivoja ja tein tän just itekin ;
https://blogit.terve.fi/fitfatmama/asiat-joita-en-ole-tehnyt-ikina/

Terhi

Hih, aika hyvin. 😀
Hahaa, hyvän nimen olet scootterille antanut. 😀

Avatar

Hei 😊

Kaikki muut osuu paitsi lentokone, koska pienenä tyttönä asuin lähellä lentokenttää ja isän kanssa käytiin usein katsomassa pienlentokoneita kentällä ja kerran päästiin sellaisen kyytiin. Isolla koneella en ole koskaan lentänyt. Ja kiinalainen ravintola on myös koettu, mutta vasta pari vuotta sitten. En ollut minäkään koskaan aikaisemmin syönyt kiinalaista ruokaa. Ihan hyvää on. Risteilyllä ollaan parhaillaan Ruotsissa, mutta ei miehen kanssa kahdestaan vaan Eetu on mukana. Mereneläviä ja etanoita en samasta syystä syö kuin sinäkään. Festareilla en ole koskaan käynyt. En isoilla enkä pienillä. Samoin olen tuosta jäätelöstä kuullut, mutta en ole tullut ostaneeksi. Hih, samanlailla menee meidän äitienkin jutut 😂

Terhi

Eikä, hih tämä menee kyllä niin hauskasti. Meidän lapset on niin samanlaisia ja näköjään meilläkin menee asiat tosi paljon samalla tavalla. 😀

Avatar

8 kohtaa osui itseeni myös 🤣

Terhi

Aika hyvin osui 😀

Avatar

Olen tehnyt nuo kaikki 10 kohtaa. Uskaltaisikohan itsekin kirjoittaa tällaisen postauksen blogiin.

Terhi

Mahtavaa ja hei kirjoita vaan. 🙂

Avatar

Heippa!😊
Mulla osuu kohdat 1, 7,8,9 ja 10. Aika moni siis.😀
Moottoripyörän kyydissä olen ollut kerran (polttareissani), mutta itse en ole koskaan ajanut.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä