äiti ja melukylän lapset - Banneri

Meillä on tämä viikko ollut lasten syyslomaa ja ihana loma meillä on ollutkin. Ennen kuin palaan tähän sen enempää, niin pahoittelen kun kommentteihin vastaaminen on viivästynyt. Koitan vastata kaikkiin nyt viikonlopun aikana ja iso kiitos teille kaikille, jotka kommenttia olette jättäneet. En ole saanut aikaiseksi katsoa uutta läppäriä itselleni ja tämä jökkii niin, että hermot menee odotella tämän pelittämistä. Niinpä avaan koneen vain pari kertaa viikossa, yleensä näin viikonloppuna. Puhelimella en ole blogihommia tehnyt ollenkaan, sillä teen vain instagramia.

Lasten syyslomaa on jäljellä enää tämä lauantai ja sunnuntai. Sitten olisi paluu arkeen, mikä on ihan kiva juttu, sillä ollaan saatu vietettyä rento loma. Rento loma on ollut myös lasten mieleen. Alkuviikosta lähdettiin kuuden lapsen kanssa mummulaan pariksi yöksi. Tätä reissua lapset olivat odottaneet, sillä edellisestä käynnistä on jo aikaa. Tässä kun on tupannut kaikki menot peruuntumaan vähän väliä jonkin syyn takia.

Lapsistakin oli ihana viettää osa syyslomaa mummulassa

Tuon kolmen päivän aikana käytiin ostoksilla, ulkoiltiin, vietettiin aikaa yhdessä, herkuteltiin ja yksi lapsista kävi ystävänsä kanssa Särkänniemessä Karmivassa Karnevaalissa. Meillä ei muut lapsista sinne pyytäneet, vaan ennemmin halusivat käydä kaupoilla ja olla vaan. Ollaan monesti vietetty syyslomaa aina jonkin aika mummulassa. On kiva pyöriä lasten kanssa omilla kotikulmilla ja hekin siellä viihtyvät hyvin.

Loppu syysloma meillä on mennyt kotosalla. Paljon on pelailtu lautapelejä ja UNOa, koska ulkona on pari päivää satanut kuin saavista kaatamalla. Onpahan ehtinyt hyvin pestä pyykkiä näinä sadepäivinä. Ulkoilut on koitettu saada johonkin väliin mahdutettua. Pienimmät ovat maalailleet vesiväreillä ja piirrelleet. Olen myös koittanut viettää aikaa lasten kanssa erikseen, mitä pidän erittäin tärkeänä juttuna.

Täällä on nyt viikonloppuna hieman satanut lunta, mutta maahan se ei ole jäänyt. Lapset jo kovasti odottavat lunta ja kyllä minäkin ennemmin sen lumisateen ottaisin kuin tuon vesisateen. Syyslomaa olisi vielä sen verran sopivasti jäljellä, että voitaisiin lasten kanssa käydä talvikamppeet läpi ja katsoa mitä kukakin vielä tarvitsee. Aikalailla meillä pitäisi olla kaikki kasassa, mutta hanskoja pitää ainakin hankkia lisää ja kenkiäkin vielä soviteltava ja katsottava läpi.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X