äiti ja melukylän lapset - Banneri

Oikein ihanaa äitienpäivää kaikille äideille. Monesko äitienpäivä tämä on sinulle? Minulla itselläni se on jo kuudestoista jota pääsen viettämään, niin kiitollinen siitä. Tämä päivä menee oman perheen kesken. Lapset ja puoliso valmistavat perinteisesti aamupalan ja katsotaan mitä tehdään ruoaksi, ehkä kanasalaattia.

Lapset ovat malttamattomina piilotelleet heidän omia kortteja sun muita mitä ovat eskarissa ja koulussa tehneet. Parasta on seurata sitä heidän riemua kun ylpeänä niitä antavat ja esittelevät.

Mutta nyt oman perheen pariin viettämään tätä päivää. Minulla sattuukin tänään olemaan myös syntymäpäivä. Aina silloin tällöin se osuu samalle päivälle äitienpäivän kanssa. Osasta lapsista on hauskaa, kun on samana päivänä molemmat. No menee ainakin samoilla herkuilla nämä, hih.
Ihanaa äitienpäivää juuri sinulle!
Voit seurata meitä myös instagramissa.

Kommentit (2)

Hyvää äitienpäivää JA syntymäpäivää! ❤️

Miltä sinusta tuntui aina lapsena kun synttärit olivat aina niin lähellä synttäriä/ jopa samana päivänä? Minun tyttö syntynyt myös tämmöisenä ”joskus osuu samalle päivälle äitienpäivän kanssa” päivänä ja olen miettinyt minkälaisia hankaluuksia vielä aiheuttaa.. Vielä ei samalle päivälle ole sattunut.. Jonakin vuonna tuntui minusta ahdistavan kiireiselle kun oli juhlaa ja kyläilyä monta päivää putkeen (synttärit, mummoloiden kiertäminen, äitienpäivä jne).

Kiitos paljon. 🙂
Minulla se ei koskaan lapsuuteen vaikuttanut. Äitienpäivä oltiin aina kotona, koska ei ollut isovanhempia kenen luona vierailla. Omalla kohdalla en siinä mitään vaikutusta huomannut. 🙂 Ja lopulta kuitenkin osunut niin harvoin samalle päivälle. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X