Desire Nymark - Hero Header

TULEVAISUUDEN SUUNNITELMAT

2017 oli aika tapahtumarikas vuosi, enkä oikein itsekään tajua miten paljon asiat ovat muuttuneet vuoden aikana, mutta onneksi parempaan päin. Moni on kysynyt mitä tulevaisuuden suunnitelmia / haaveita minulla on, enkä halua suunnitella liian tarkasti koska asiat eivät kuitenkaan ikinä mene suunnitelmien mukaan.

Mutta koska meitä nykyään on kolme, meidän tulevaisuus on vaatinut vähän suunnittelua. Vietettiin loppuvuosi rauhallisin merkein (kuten myös blogissa on näkynyt, heh) sillä ajatuksella että tammikuussa aloitetaan meidän projekteja ryminällä.Mun peniseläin asuu Helsingissä ja 50km välimatka sekä seilaaminen kahden kodin välissä on rasittavaa, ja tämän takia päätimme että muutamme pysyvästi mun kotiin. Mieheni on muutenkin alkuperäisesti Porvoosta, joten valinta ei ollut vaikea.

Meidän koti tarvitsee kuitenkin vähän lue paljon remonttia, joten aloitetaan remppa helvettiä tammikuussa ja muutto venyy varmaan helmikuun puolelle. Kaikki seinät maalataan tai tapetoidaan (paitsi Bellen huone joka jo on ihan mintissä), keittiön kaapit vaihdetaan, vessa sekä kylppäri menee uusiks. Meillä tulee siis olemaan aika kova työmaa meneellään. Sisustus menee myös vähän uuteen uskoon, koska me yritetään rakentaa kotia yhdessä missä molemmat viihtyy.

Siirryin äippälomalta vanhempainvapaalle ja näillä näkymin jään kotiin Bellen kanssa ainakin syksyyn asti. Sivuduunina bloggailen ja tubetan. En ole pitkään aikaan tehnyt videoita, mutta kunhan remppaproggis käynnistyy meinaan taas aloittaa vloggaamisen. Tarkoituksena olisi saada kaksi videoita viikossa tehtyä. Bloggaamisen suhteen minulla ei ole mitään tarkkaa suunnitelmaa, mutta haluaisin yrittää päivittää ainakin neljä blogipostausta viikossa. Jos teillä on jotain toiveita tai ideoita mitä te haluaisitte nähdä/lukea, pistäkää kommenttiboksiin ??.

Mun ”uusi mysteerimies” tulee myös näkymään täällä blogin puolella sekä vlogeissa, koska olemme niin tiivis paketti ja hän on niin suuri osa mun elämää. Mitä meidän tulevaisuuteen tulee, niin tiedämme että haluamme yhteisiä lapsia tulevaisuudessa. Mitään muuta emme ole suunnitelleet, eikä meillä ole kiire mihinkään. Ja ai niin, meinaan myös vaihtaa autoa perheystävällisempään malliin, koska mun bmw:ssä ei noin vain mahdu 2 aikuista, muksu ja kaksi karvavauvaa.

Hyvää uutta vuotta, me nähdään ensi vuoden puolella! ♥️

Kommentit

14 kommenttia
Avatar

Tosi ihana kuulla näin kivoja kuulumisia sinun blogista! Kaikkea hyvää tulevaan vuoteen,olet sen ansainnut 🙂

Avatar

Voi että miten ihana kuulla tällaisia uutisia.

Avatar

Peniseläin…….

Desire Nymark

Oli pakko ??

Avatar

Onnea vuoteenne ja ihania suunnitelmia! <3

Desire Nymark

Kiitos ♥️ ja hyvää uutta vuotta ?

Avatar

Oho..onnea 😀

Avatar

Ihania suunnitelmia! Hyvää uutta vuotta! Mä jään innolla odottamaan videoita ?

Desire Nymark

Kuin myös ?♥️

Avatar

Minusta olisi kiva ”kurkistaa” Bellen vaatekaappiin sekä lukea osallistuuko Bellen isän puoleinen suku pienen elämään. Kaikkea hyvää teille!

Desire Nymark

Kiitos idiksistä ♥️ pitää laittaa Bellen vaatekaapin ojennukseen ? että siitä kehtaa ottaa kuvia ?

Avatar

Olen pitkään lukenut sun blogeja ja on ihanaa nähdä kuinka hyvin sulla menee nykyään <3 Oikein hyvää uutta vuotta <3

Avatar

Tää on AINUT blogi mitä oon jaksanut innokkaana seurata jo alusta alkaen. Tämä blogi koukuttaa minut välittömyydellä, aidoilla elämän käänteillä. Odotan innolla tulevaa vuotta, mitä pääsemme lukemaan remontista ja sen ympärillä tapahtuvasta elämästä. ?

Desire Nymark

Hei ihana kuulla! Lämmittää sydäntä ??

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä