desire nymark - Banneri

Mytten ruokahalu on pysynyt yhtä innokkaana alusta saakka, ja sormiruokailukin onnistuu oikein mallikkaasti! Mytte saa yleensä syödä samaa sapuskaa kuin me muut, mutta välillä valmis lastenateria on fiksumpi vaihtoehto, esimerkiksi kun meidän menulla on joko tulinen ruoka tai keitto. Sekä tietysti myös silloin, kun minä olen vastuussa ruuanlaitosta. Jostain syystä omeletti on ainoa sapuska, jonka Mytte hyväksyy, jos minä häärään keittiössä. Isin tekemät ruuat taas aina kelpaavat. Toisin sanoen ruoka ei ole kovin maukas niinä päivinä, kun äiti toimii kokkina. Olette kovasti kyselleet, mitä Mytte syö päivässä ja muutenkin millaiset ruokailurutiinit meillä on, joten olen dokumentoinut teille mitä Mytte söi ihan tavallisena mutta aika väsyneenä keskiviikkopäivänä.


9:30 Aamupala

Aamulla haluan päästä mahdollisimman helpolla, ja yleensä Myttekin vaatii ruuan nenän eteen samantien. Tällä hetkellä harjoittelemme lusikan käyttöä, ja tähän Semperin Oat Bowl on aivan mainio, koska koostumus on tarpeeksi jämäkkä! Tästä Oat bowlista olen ennenkin kirjoittanut, ja se on edelleenkin yksi Mytten lemppareista. Lisukkeena annan yleensä banaania tai marjoja, joita Mytte syö käsin. Tällä hetkellä Mytte yleensä herää noin 9 aikaan, mutta sitten on tietysti sellaisiakin päiviä, kun herätään jo kello 6. Meidän rutiinit eivät siis mene kellon mukaan, vaan aamupala määrittää mihin kellonaikoihin syödään ja nukutaan päikkäreitä.


12:00 Lounas

Lounaalla turvauduin Semperin valmisateriaan, koska kiireiden keskellä en vaan yksinkertaisesti jaksanut ruveta kokkailemaan. Taistellaan edelleenkin poskihampaiden kanssa, joten yöt menevät vähän niin ja näin. Semperin ateriat eivät sisällä säilöntäaineita eikä lisäaineita, ja lastenaterioihin käytetään vain kaikkein laadukkaimpia raaka-aineita. On jopa olemassa lainsäädäntö, joka asettaa erittäin tiukat laatuvaatimukset tuotteille. Ei siis todellakaan tarvitse potea huonoa omatuntoa, vaikka ei aina jaksaisikaan valmistaa kotiruokaa alusta loppuun saakka.


Meillä on käytössä 1 v. ateriat, jotka sisältävät sopivan kokoisia paloja lapselle, joka opettelee pureskelemaan ruokaansa. Tämä on meille tosi tärkeä juttu, koska Mytte todellakin haluaa pureskella ruokansa. Esimerkiksi sosekeitto saa nykyään täystyrmäyksen. Yleensä annan Mytten valita itsellensä aterian, ja tänään hän valitsi lasagnen,  joka kuuluu Mytten lemppareihin. Semperillä on tosi kattava valikoima erilaisia lastenaterioita, joten jokaiselle löytyy varmasti mieleinen ateria ja laajan valikoiman ansiosta lapsen ruokavalio ei myöskään ole liian yksitoikkoinen, vaikka ei jaksaisikaan kokata mitään itse moneen kuukauteen.

Nyt poikkeusolojen aikana tuskin tulee hirveästi kyläiltyä, mutta myös Bellen kanssa meillä oli Semperin lastenateriat käytössä, ja ne olivat tosi näppäriä ottaa mukaan esimerkiksi mummolaan tai mökille! Mummini oli aivan haltioissaan näistä, silloin kun Belle oli pieni. ”Kyllä te nykyajan naiset pääsette helpolla!”. Lastenruuan suhteen kyllä, ja hyvä niin. Ruuhkavuosien aikana ei välttämättä ole aikaa tai voimia seistä keittiössä niska limassa, joten onneksi ei ole pakko.

15:00 Välipala

Välipalaksi söimme banaania ja omenaa, sekä smoothiejäätelön. Nämä smoothiejäätelöt ovat ihan super hyvä pelastus, nyt kun saadaan niitä poskihampaita. Eli nykyään smoothiet menee pääsääntöisesti kylmänä. Mytte on jo oppinut pitämään kiinni jäätelön kahvasta/puikosta, joten sormiruokailijoille suosittelen lämpimästi.


18:00 Illallinen

Tänään meidän menulla oli juuri sitä sosekeittoa, jolle Mytte aina antaa täystyrmäyksen, joten hän sai taas valita itsellensä aterian. Tällä kerralla hän tarttui perunaa, lohta & yrttejä – ateriaan. Mytte tykkää kovasti kalasta, joten tässä talossa syödään aika paljon kalaa. Tosin Belle nirsoilee kalan suhteen nykyään, koska uhma ja vaiheet, joten joudumme vähän säätämään tämänkin asian suhteen. Bellen mielestä ”kala haisee niin kalalta”, joten sen takia kala on EI-listalla tällä hetkellä. Tämä perunaa, lohta & yrttejä ateria ei kuitenkaan ”haise kalalta”, vaan on tuoksultaan mieto, joten tätä Mytte sentään saa syödä Bellen vieressä. Ainakin toistaiseksi.


20:00 Iltapala

Iltapalaksi söimme toisen Oat bowlin, sekä avokadoa ja porkkanaa. Me lisäämme vihanneksia ja hedelmiä vähän milloin mihinkin, ja näin pienelle yhdistelmät voivat hyvinkin mielestäni olla luokkaa porkkana ja avokado, tai kurkku ja omena. Mytte on vielä siinä iässä, että ihaillaan erilaisia värejä ja koostumuksia. Välillä syödään vielä illallakin smoothiejäätelöä, mutta se riippuu hammastilanteesta.

Eli tältä meidän päivä näytti ruokien osalta. Tähän loppuun haluan vielä korostaa, että näin 2021 ei todellakaan tarvitse kokata kaikkea itse. Lastenateriat ovat todella laadukkaita ja maukkaita nykyään, joten välillä saa ottaa itsellensä vapaapäivän. Mikäli kuitenkin mieluummin valmistatte safkat itse, Semperillä on myös todella kivoja reseptejä, joita löydätte täältä.

ARVONTA! Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Semperin tuotepaketteja: mukana eri ikäisten aterioita, välipaloja ja niitä meidän lemppareita Oat Bowleja! Yhden palkinnon arvo on noin 30 euroa ja arvotaan 3 palkintoa. Aikaa osallistua on 19.4. asti. Täältä löydät arvonnan säännöt.

Kommentit (122)

Todellakaan ei aina tarvitse jaksaa kokata, unohdetaan mielensäpahoittajien yritykset lytätä toiset äidit muka paremmilla valinnoillaan!

Tytär ilahtuisi tästä

Oi että tästä sai paljon vinkkejä oman lapsen ruokailuun liittyen! Noi smoothiejäätelöt menee kyllä heti testiin! 🤩

Semperit on meilläki lemppareita! Mukana siis arvonnassa 🙂

Mukana arvonnassa, varsinkin alle 1v tytölle kiinnostaa näppärät ruoat!

Mukana arvonnassa🤩 meillä kohta 4kk tyttö joten pian alkamassa sose maistelut!

Mukana! Pari viikkoa niin kuopus aloittaa vihdoinkin ruuan maistelut 😍 6kk pieni ❤️

Mukana ollaan, muuten teillä on samantyylinen rytmi ku meillä mutta aamupala syyään eri aikaan ja lounas vaihtelee et milloin syyään 😁

Teillä aikapaljon samanlainen rytmi ku meilläkin ruokailun suhteen ja semperin ruuat on meillä herkkua! 😊😂

Mukana arvonnassa! 😊☀️

Mukana, 1,5v pojalle maistuu 🤤🤤

Siis smoothie-pussit on pelastus!! Toki meidän käyttäjä on kohta 11v tyttö, mutta diabeteksen takia tarvitaan välillä nopeampaa hiilaria ja ennemmin lähteenä hedelmä- tai marjasose kuin esim joku sokerinen karkki tai mehu 😊

Meillä 11kk tyttö rakastaa semperin tuotteita ❤️

Ei ole soseita syöty kuin pakosta. Ihan kotiruualla menty alusta asti

Mukana! Semper maistuu meilläkin 8kk pojalla😊

Nämä semperin pussi välipalat on tullut tutuksi jo esikoisen ajoilta, koska ne oli ainoat välipalat joita suostui syömään! Ja onhan niissä kieltämättä tosi herkullisia yhdistelmiäkin. Pienempi ei ole vielä päässyt maistamaan, mutta todennäköisesti pian pääsee..

Meillä vielä Semperin soseet testaamatta, mutta kuulostavat hyviltä. Ehkä kelpaisivat meidänkin neitoselle 😊

Mukana, meidän 1v kaksosille maistuisi uudet herkut! 😊

Mummi kun olen pidän kaapissani lapsenlapselleni aina hätävarana valmisruokia. Ovat näppärä antaa jos 2v tulee nälkä mummin luona ❤

Mukana kilpailussa 😊 meidän 1v varmasti tykkäisi 😍

Mukana kilpailussa 😊

Mukana☺ pitäisi myös kokeilla oat bowleja!

Kiva oli luke aruokailusta, mukana arvontaan

Mukana arvonnassa.

Mukana ollaan! Täällä juuri aloiteltu maistelu 😍👶🏼

Mukana arvonnassa! Semperin tuotteet on hyviä!

Meidän pari vuotias syö edelleen välillä semperin Pussi pilttejä ja hedelmä soseita. Hedelmä soseet maistuvat pusseissa olevien ötäkän kuvien ansiosta. Lapsi ilmoittaa haluaako milloinkin perhosen, mehiläisen yms.

Mukana arvonnassa. Hedelmäsoseet pelastus vähän isommallekin nirsolle lapselle.

Mukana arvonnassa! Kahden pienen lapsen äitinä ei aina jaksa alkaa laittamaan ruokaa, jos jompikumpi tai molemmat ovat valvottaneet 😊

Mummi tulee mukaan arvontaan

Semperit on hyviä! Mukana arvonnassa 🙂

Mukana arvonnassa, valmiit ateriat helpottavat kummasti arkea ja varsinkin silloin, kun ei ole aikaa tai ei vaan jaksa tehdä ruokaa.

Mukana arvonnassa. 😊 Täällä pian 8kk neiti mielellään maistelisi uusia makuja 😋

Mukana arvonnassa, hampaita puskee täälläkin! 🙂

Mukana arvonnassa, meillä myös poskihampit kiusaa pikku neitiä 😒😄

Tykätään kun Semperillä on kattava valikoima erilaisia ruokia ja niiden koostumuskin näyttää omaan silmään paremmalta kuin monen muun vastaavien merkkien ruuat. Semperin ruuat kuuluu meidän pojan lemppareihin

Mukana! täällä pian 7kk tyttö joka tykkäisi maistella uusia makuja! 🙂

Mukana arvonnassa! 🙂

Passaisi tuotepaketti meillekkin

Mieluusti mukana arvonnassa 🙂

Mukana arvonnassa, täältä löytyy pieni herkkusuu. 🧡

Mukana arvonnassa, Semperin tuotteet maistuu meilläkin.

Mukana arvonnassa. Meillä vauva kohta 1v 2 kk. 😄

Mukana! Vauva just 6kk joten näitä kuluu meillä.

Mukana! Oon työtön ja mulla on kohta 1v tyttö joka ois innoissaan, ois hyötyä siis jos voittaisin🤩

Mukana! Olis hienoa päästä testaa esikoiselle näitä😊 ikää tällä hetkellä 3kk.

Ihan vieraita nuo oat bowlit! Täytyykin tutkia ens kauppareissulla tarkemmin hyllyt🧐

Oat bowlit ovat ihan best! Varsinkin jos lapsi harjoittelee lusikalla syömistä 😀

Mukana arvonnassa!!:) täällä 2v taapero ja 4kk vauveli joka pian alottaa ruokien maistelut !

En malta odottaa, että päästään kokeilemaan kaikkia uusia makuja ja tuotteita ja löytämään pikkumiehelle lempparit <3 Tällä hetkellä 4,5 kk maistelee pikkuhiljaa muutakin kuin äidinmaitoa, ollaan kokeiltu kesäkurpitsaa, perunaa ja bataattia – peruna oli ihan lemppari 🙂 Vähän allergiat rajoittaa, saa siis oireita äidimaidon kautta ainakin maidosta, kananmunasta, kalasta ja soijasta. Pikkuhiljaa eteenpäin.

Mukana arvonnassa 😊🤗 Löytyisi varmasti uutta hyvää maisteltavaa innokkaalle 6,5kk syöjälle, joka tuntuu tykkäävän ihan kaikesta 🥰😋

Messissä! Kohta 1 vee talossa!

Se perin ruokia löytyy jo kaapista, mutta lisää mahtuu. Mukana arvonnassa siis 😊

Mukana!🤭

Semperin tuotteet on ollut meidänkin pelastus ajoittain ja maistuu 1v:lle!❤Joitain vielä testaamatta 🙈

Mukana arvonnassa 🙂 meidän 2,5-vuotiaalle ovat nuo Semperin tuotteet tuttuja.

Oat bowl on meillekin uusi juttu. Täytyypä testata!
Olisipa mukava niitä vaikka arvonnasta voittaa!

Tykkään näistä muuten, mutta jotenkin nuo bowlit ja muut vieraskieliset nimet tökkivät.

Täällä aloitellaan kohta kiinteiden maistelu esikoisen kanssa, niin nämä tuotteet ei ole vielä tuttuja 😊

Ehdottomasti mukana arvonnassa! Olipa kiva postaus ja erittäin ajankohtainen meille. Enpä ole aiemmin törmännyt noihin Oat Bowleihin – menee kokeiluun! 👍

Mukana arvonnassa 🤩 Oat Bowlia heti huomenna hakemaan ja testaamaan!

Täällä puolivuotias herkuttelija olisi innoissaan jos palkinto osuisi meille, joten mukana arvonnassa ehdottomasti 🙂

Oi, nuo oat bowlit on vielä testaamatta!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Annetut tiedot näkyvät vain blogin ylläpitäjälle. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X