eveliina matilda - Banneri

Moni on kysellyt minulta että miten ihmessä aion hoitaa opintoni loppuun kun kerran odotan vauvaa. Tässä siis hieman suunnitelmistani.

Tämä ei tosiaan ole paras mahdollinen sauma lisääntyä. Nimittäin opiskeluiden keskellä. Jos huonosti käy niin tästä yhtälöstä molemmat eli opiskelu sekä perhe-elämä kärsivät. Siksi en aio ottaa suuria paineita koulun käymisen suhteen. Vauva ja perhe ovat tärkeimpiä, mutta aion silti yrittää valmistua muun luokan mukana.
Opiskelen siis turvallisuusalaa, eli tarkoitus olisi valmistua turvallisuusvalvojaksi.
12. päivä kesälomani on ohi ja palaan takaisin kouluun. Koitan tehdä ahkerasti hommia ja olla koulussa mahdollisimman pitkälle marraskuuhun asti. Tietysti vauvan synnyttyä koulunkäyntiin tulee välttämättäkin pieni katkos, mutta yritän tehdä koulujuttuja etätyöskentelynä. Heti kun vaan pystyn, palaan takaisin koulun penkille. Niin miten tämä on mahdollista..? No onhan lapsella isäkin. Meillä siis Tony saa oman työtilanteensa mukaan jäädä kotiin vauvan kanssa. Eiköhän se isäkin vaavin kanssa pärjää ihan siinä missä äitikin. Tonyn tisseistä ei tietenkään tule maitoa, mutta eiköhän sekin huoli ratkaista pumppaamalla ja pakastamalla maitoa päiviksi. Jos Tony ei jostain syystä haluakkaan jäädä kotosalle tai hänen pitää lähteä tienaamaan rahaa, niin vauva pääsee isovanhemmilleen päivisin hoitoon. Tonyn vanhemmat asuvat lähellä tulevaa kotiamme ja koska hänen äitinsä on päivisin kotona, niin hän pystyy auttamaan meitä vauvan hoidossa sillä aikaa kun minä olen koulussa.
Minulla on nyt menossa kolmas eli viimeinen vuosi tämän alan opiskelua. Vauvan synnyttyä koulua on jäljellä noin puolivuotta, minkä jälkeen voin sitten jäädä kotiin vauvan kanssa niin pitkäksi aikaa kun haluan. Siksi en siis mielellään pitäisi välivuotta.
Edessä oleva puolivuotta tulee olemaan raskas, mutta omien voimien mukaan mennään. Jos tulee tunne etten enää jaksa, niin opiskelut on laitettava hetkeksi jäihin ja palattava myöhemmin hoitamaan tutkinto loppuun.

Mun ei enää pitänyt juurikaan ostella näitä vauvan vaatteita. Paitsi jos jotain vastustamatonta sattuu halvalla löytymään. 😀 Nää on nyt sitten vaikka niitä mitä en pystynyt vastustamaan..

 Tämä ihana mekkobody tuli postiluukusta! Tykkään niin harmaasta ja sitten toi kaulus ja noi ihanat helmat. <3 Tää oli kai kokoa 56, eli menee ihan vastasyntyneellekkin, jos ei kovin pieni rimpula ole.
 Tunika ja ruskeat legginsit. Kokoa 56

 Kukaan ketä tuntee minut, ei usko tätä mutta.. Mä tein tämän puolihameen ihan itse! Ompeluun meni tosi kauan ja aina välillä piti nousta ompelukoneen äärestä vähän rauhoittumaan kun meinas hermot mennä.:D valmis se nyt kuitenkin on. Käytiin Tontsan kanssa ostamassa noi sukat, sopii mielestäni hyvin hameen kanssa.

 Hameen laatu nyt ei todellakaan ole mitä parhain, niinkuin kuvistakin näkyy. Mutta on tämä tunnearvoltaan niin suuri että eiköhän joskus eksy vauvan päälle. 🙂

 Mekon takaosassa on halkio ja rusetti 

 Ostettiin myös leluja. Tony halusi ton pelottavan näköisen pehmokirjan. Sitten siinä on toukkahelistin ja vaunuihin tai turvakaukaloon tuo amppari roikkumaan.
Pipo ja ruoka-/kuolalappu on Tonyn valitsemia. Mä olen ihan rakastunut noihin peppuröyhelö sukkahousuihin. Ne on kivan näköisiä mekkojen alla.

 Benettonin mekko kokoa 68cm

 Ja tänään postiluukusta tuli myös tämä himoitsemani Kappahalin jumpsuit! Kuvassa koko 56, mutta tilasin vielä toisen isommassa koossa, että ei sitten harmita niin paljoa kun tämä jää pieneksi 😉

Kommentit (19)

Mistä tuo aivan ylisuloinen mekkobody on? 🙂

Emilia on aina sanonut että teidän suvun naisilla tyttövauvaa odottaessa ilmenee hypermeesiä (kirjotinko oikein?). Sinä odotat tyttövauvaa ja sinulla ei ole sitä. Oletteko ihmeletteet asiaa? 🙂

Jep! Kaikki olivat ihan varmoja että odotan poikaa kun mulla tosiaan ei ole päivääkään ollut huono olo. Rakenneultrassa hämmästys oli kyllä suuri kun ultraaja antoi tyttölupauksen. Vieläkin vähän epäilyttää että onko tää nyt mahdollista.. jospa se kikkeli oli vaan jotenkin piilossa tai niin pieni 😀 Tai sitten mä vain olen poikkeus. Hyvä niin! 🙂

Olet varmaan varautunut siihen että jos pumppailet maitoa pakkaseen päiviksi, maidontuotanto tyrehtyy aika varmasti pian? Ellet sitten tyhjennä tissejä kesken koulupäivän. En siis tarkota pahalla, itselle ja monelle tutulle vaan kävi imetyksen kanssa huonosti aika pian kun pullo astui mukaan kuvioon. :/ Mutta kyllähän ne korvikkeellakin kasvaa ja hyvä jos pystyy imettämään edes vähän aikaa! 🙂

Jep, tavoitteena olis yrittää imettää mahdollisimman pitkään. Eiköhän se ainakin jonkun aikaa onnistu. Noh syksyllä se sitten selviää 🙂

Miksi et vastannut kommennttiini, jossa kysyin, että mistä olet tuon pipon ostanut?

Voih, poistin vahingossa pari tarkastusta odottavaa anonyymin kommenttia kun puhelimen pienellä näytöllä yritin päivitellä. Toinen oli ilmeisesti sun kommenttisi. Pahoitteluni!
Tuo pipo taisi olla Kappahalilta. 🙂

Ihana blogi sulla♥ Liityin lukijaksi.

Mulla on itellä puolivuotias Joonatan poika ja olen sua nippanappa alle vuoden nuorempi. Mulla on vielä opiskelut kokonaan edessä, aloitan syksyllä 2014, jolloin tyyppi pääsee mummilaan hoitoon päiviksi. Ei millään raaskisi viedä vielä silloinkaan hoitoon mutta pakko palata kouluun :/

Ps. Tosi kauniita vaatteita oot löytänyt!:)

Voi kiitos! 🙂
Itseä pelottaa se pienen vauvan hoitoon vieminen.. vaikkakin isovanhemmilleen vaan menee, mutta on se varmaan aika raskasta. :/

Mulla syntyi kans viime vuoden marraskuussa lapsi ja kouluja oli se puolisen vuotta jäljellä. Olin koulussa vielä viikkoa ennen laskettua aikaa 😀 ja keväällä jatkoin opiskelua ja onnistuin kuin onnistuinkin valmistumaan yhdessä luokan kanssa! Itkupotkuraivareilta ei kyllä säästytty mutta nyt kun saan olla kotona ihanan lapseni kanssa ilman mitään murheita opiskelusta niin voin rehellisesti sanoa että se oli täysin sen arvoista! 🙂 Tsemppiä sulle opiskeluihin toivottavasti onnistut! 🙂

Kiva kuulla että oot jaksanut ja onnistunut! Tuli itselle heti varmempi olo opiskelun suhteen kun kuuli että joku muukin on onnistunut siinä pienen kanssa. 🙂

Ei helvetti xD et vissii väännä siel lisä noit vaattei ite :Dd SINÄ et vaan osaa ommella…. Tuun kattoo tota sun tekelet joku päivä xD t. Neighbour juhanintie xD

Voi että kun itekkin löytäisi:/

Ahkerasti vaan kyttäämään noita fb-kirppareita, aina välillä näitä näkyy siellä. Menee kyllä tosi nopeasti kun ovat niin suosittuja.. Siellä saa päivystää melkeen koko ajan että ehtii ostaa. :/

Wow mistä löysit tuon kappahlin jumpsuitin?????? Eihän niitä edes myydä enää :ooo

Bongasin sen FB:n vauvanvaate kirppikseltä. Sieltä ostin myös tuon saman isompana. Harmittaa niin että niitä ei enää kaupassa myydä, mutta kerrankin mulla kävi tuuri kun löysin hyväkuntoisena käytettynä. 🙂

Se on h&m:stä. 🙂 täytyy jatkossa laittaa aina kuvatekstiin että mistä vaate on. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X