eveliina matilda - Banneri

Oon yrittänyt lisätä tähän tekstiin videota, mutta en millään onnistu. Blogger alkaa lataamaan sitä, mutta sitten herjaa että tiedoston lataaminen epäonnistui..? Olisin näyttänyt videopätkän mun mahasta, kun pikkutyypin potkut ja liikuskelu näkyy jo päälle päin. Nykyään mulle parasta viihdykettä on tunti toisensa jälkeen tuijottaa omaa napaani… Se on niin hauskan tuntuista ja näköistä kun joku liikkuu mun sisällä. 😀 Ehkä vielä joku päivä onnistun saamaan videopätkän vauvan liikkeistä tänne teidän nähtäville.

Eilen tuli istuttua autossa 9 tuntia kun lähdettiin Tonyn ja Makken kanssa Kouvolaan(?) Hakemaan Tonylle jotain vanhaa auton raatoa. Siinä missä minä näin ruostetta ja hukkaan heitettyjä seteleitä, Tony näki ”kallisarvoisia auton osia mitä pystyy hyödyntämään harrasteautossaan tai myymään suurella  voitolla eteenpäin”. Euron kuvat silmissä se vinssasi sitä ruostekippoa autotrailerin päälle… Miehet. Totuushan on se, että kun me nyt saimme sen auton hilattua Turkuun, Tonyn vanhempien hallin pihalle, niin siihen paikalleen se jää maatumaan seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi, ilman että Tony saa siitä mitään järkevää aikaan. Lopulta hän itsekkin tajuaa että olipa paska ostos ja sitten joku kaunis päivä siitä saa maksaa kovan hinnan että sen saa heivattua jonnekkin metalliromuttamolle tai mihin noi nyt yleensä viedään.
Harmittaa vaan että Tontsalta menee just se kymmenen vuotta tajuta asia minkä minä kerroin hänelle heti kun kuulin tästä ostosuunnitelmasta. Nyt mun tarvitsee toivoa ettei Tony eksy tänne blogiin lukemaan tätä, vaikka kyllä hän mun mielipiteeni jo tietääkin 😀
Onhan se kiva että hänellä on tälläinen autonlaitto harrastus, mutta kun nuo nyt ovat tuollaisia ikuisuusprojekteja minkä parissa Tony voi viettää vaikka viikon putkeen syömättä ja nukkumatta ellen minä pakota sitä välillä hellittämään.
Tony juuri suunnitteli ostavansa jotkut sikakalliit vanteet siihen sen harrasteautoonsa, mutta minä käskin sen sitten seuraavaksi tuunata vaikka lastenvaunuja. Niihinhän on suuri valikoima erilaisia pyöriä vanteineen. 😉

 Automies lähdössä reissuun 😀

Jos me ei vielä oltais ostettu lastenvaunuja niin en kyllä olisi antanut Tonyn tuhlata tollaseen autoon. Mutta minäpä sain juuri ne ihanat vaunut mitä olen jo monta kuukautta kuolannut! Tällä hetkellä siis odotellaan vaunuja saapuvaksi. Tilattiin ne verkkokaupasta jossa luvattiin kotiinkuljetus.

 Tälläinen paketti meille on siis tulossa. Otettiin juuri tämä kuvan väri, eri kermanvalkoinen. Aika arka väri kurakeleillä, mutta koska tuo materiaali on nahkaa niin se on melko helppo pitää puhtaana. Voi vaan pyyhkiä rätillä roiskeet pois. Nämä ovat siis yhdistelmävaunut, eli runkoon voi vaunukopan tilalle vaihtaa tuon ratasosan. Lisäksi mukaan tulee tuo turvakaukolo. Meillä kyllä on Maxicosin Cabrio- kaukolo jo valmiina, mutta tää on tosi kätevä kun myös tuon kaukalon voi laittaa rattaiden runkoon kiinni. Esimerkiksi kauppareissuilla kaukalossa nukkuvaa vauvaa ei tarvitse siirtää vaunuihin, eikä kaukaloa kantaa käsivarsilla.
 Vaunujen mukana tulee kaksi hoitolaukkua. Toinen näkyy ekassa kuvassa ja sitten on tälläinen neppareilla runkoon kiinnitetty minilaukku. Saa nähdä tuleeko noita käytettyä vai ostetaanko vielä joku hieman tyylikkäämpi normaalin nahkalaukun näköinen hoitolaukku. 🙂
 Tässä vielä vaunut rattaina. Nää yhdistelmävaunut on kyllä tosi kivoja kun käyttöikä pitenee niin paljon. Menee vielä pitkään taaperollakin.

Nämä vaunut kyllä täyttävät kaikki kriteerit mitä olin asettanut. Eli:

  • Yhdistelmävaunut
  • Isot renkaat mitä työntää loskassakin, ei kääntyviä etupyöriä
  • Tavarakori
  • Istuimen suuntaa voi vaihtaa (vauva kasvot työntäjää päin tai menosuuntaa kohti)
  • Säädettävä työntöaisa, kun ollaan Tonyn kanssa kuitenkin eri pituisia

Ja sitten nämä mun pari ulkonäkö toivetta täyttyivät myös täysin:

  • Väri vaalea/kermanvalkoinen tai musta.
  • Materiaali nahka.

Onko teillä kellään kokemusta juuri näistä vaunuista? Käytössähän sen laadun ja toimivuuden vasta huomaa. Yhdestä blogista olen lukenut näistä hyviä kokemuksia, mutta tuntuu ettei kovin monella ole kyseistä menopeliä? Mites muuten pidätte? 🙂

Tultiin hetki sitten uimareissulta ja Tony on nyt parhaillaan viemässä jotain kaverin mopoa jonnekkin. Sen reissun jälkeen me taidetaan lähteä kavereiden kanssa ulos pyörimään ja viettämään lauantai-iltaa. 🙂

Kommentit (12)

Hei! Meillä vaunuhankinnat alkavat olla ajankohtaiset nyt ja ollaan vakavasti harkittu näitä samoja vaunuja mitkä teillä on/oli? 🙂 eli valkoisena keinonahkana nimenomaan. Miten keinonahka kestänyt käytössä, onko pysynyt valkoisena? Itse kavahdin kun luin "kaksi vuotiaasta kuratassusta rapaleikkien jälkeen kömpimässä ratasosaan" – tälle väittämälle puolesta ja vastaan kokemusta? 🙂 kiitos jo etukäteen!

Nää on tilattu preeco.com sivulta. Eri väreissä löytyy babytownin sivulta.

Mistä noi vaunut on tilattu? 🙂

meillä on tutekit, joskin eri malli (ambero) ja ainakin itse olen ollut tyytyväinen laatuun nyt 5kk kokemuksella 🙂

http://www.vau.fi/Meilla-on-lapsi/Tarvikkeet/Vaunujen-valintaopas/Emmaljunga-Edge-Duo-Combi/

Meiltä löytyy juuri nuo kärryt, saman värisenä ja samalla Sport Cryptonite rungolla. Käytössä ollut melkein 6kk ja voin vain suositella!
*Yhdistelmävaunut
*Isot renkaat, ei kääntyvät. Kulkee loistavasti loskassa sekä kesäkeleillä. Ilmakumipyörät vaatii välillä pumppausta, mut hyvin pelittää, jopa mökkimaastossa 😉
*Tavarakori (kankainen on mielestäni parempi kuin metallinen. Metallisessa on reiät, joten jotain saattaa pudota kyydistä. Kankainen kestää ostoskassit ja on helppo pestä koneessa, jos likaantuu. Kerää hieman kiviä, mutta helppo tyhjentää.
*Kärryt eivät ole "kaksisuuntaiset" eli ratasosaa ei voi kääntää. Meidän sport rungosta löytyy heittoaisa eli saamme vaihdettua työntösuuntaa erittäin helposti, jos esim. aurinko paistaa lapsen silmiin! Suosittelen heittoaisaa!
*Säädettävä työntöaisa löytyy. Teleskooppisäätö on kätevä, mekin ollaan miehen kanssa suht eripituisia, niin molemmille sopii hyvin!
*Väri on vaalea ja keinonahkaa!

Eli emmaljunga olisi myös täyttänyt kriteerit + on ainakin laatumerkki! Me ostimme käytettynä tämän setin (6kk edellisellä omistajalla käytössä) hintaan 750€. Takuuta oli vielä jäljellä + jälleenmyyntiarvo näillä rattailla on erittäin hyvä.
Kannattaa siis monia eri vaihtoehtoja miettiä, kun rattaita hankkii. Kerro toki myöhemmin sitten käyttökokemuksia näistä teidän rattaista, ikinä en ole moisista aiemmin kuullutkaan! =)

Mutta teillä olikin sitten tuuria jos nuo olivat vain 6kk olleet käytössä ja kerran takuakin vielä jäljellä!

Hei, kiva kuulla kokemuksiasi noista vaunuista. Emmaljungathan oli meillä myös yksi vaihtoehto. Niitä mä ihan ensimmäiseksi harkitsin. Siskontyttöä olen niissä työnnellyt ja todennut tosi hyviksi vaunuiksi.
Noi sun linkkaamat on kyllä kauniit!
Nää Tutekit on uutena suunnilleen sen hintaiset kuin vastaavat Emmaljungat käytettynä. Ostettiin mielummin nämä uutena, koska niissä on se takuu. Monissa käytetyissä Emmaljungissakin kun on runko voinut hieman vääntyä eikä sitä välttämättä huomaa kuin vasta tosikäytössä. Ei uskallettu oikein käytettyjä ostaa, kun ollaan vielä niin untuvikkoja tässä vaunujen maailmassa. 🙂

Minkä merkkiset nuo vaunut/turvakaukalo on? Tosi kivan näköiset! Itsellä olisi hakusessa juuri tuon tyyliset vaunut edulliseen hintaan.

Nää on Tutekin vaunut. Hinnat pyörinee tossa 600 paikkeilla 🙂

Heippa! Luitko minun blogistani infoa vaunuista vai onko joku toinenkin ostanu Tutekit? Jos on niin haluan linkin! Itsehän olen korviani myöten rakastunut nuihin, käytössä nyt puoli vuotta olleet. Talvi, kevät ja kesä tässä on testailtu. Tuntuu että ajatuksella liikkuvat, niin kevyet nuo on työntää! Ainut mistä voin valittaa on nuo napit, nepparit, mitkä onkaan kiinnitys systeemit. Kopassa ne oli liian tiukat ja sitten tuosta istuinosan kuomusta irtosi heti kun koskin. Itse olisin nuo valkoiset myös halunnut, mut juuri samoista syistä mitä luettelit, tilasinkin ruskeat. Kerrot sitten täälä blogissa omasta kokemuksestasi! Monesti mulla bussissa äidit alkaneet kyseleen nuista vaunuista, on niin outo merkki vielä suomessa.

Höh, ite kun etsin ja googlailin kamalasti ennen kuin tilasin nuo. En mistään löytänyt käyttäjiä! Mut nyt voin sulle vakuuttaa et hyvät on. 🙂 Äkkiä se aika menee. Ennen kuin huomaatkaan niin olet kuukauden päivät työnnelly vauvelia!

Moi, en sun blogista ole lukenut, nyt täytyy käydä vilkaisemassa ;D Hitsi kun en yhtään muista mikä blogi se mahtoi olla mistä luin käyttökokemuksia näistä vaunuista. :/ Linkkaan jos sattuu löytymään.
Kiva kuulla että oot rakastunut ja on olleet toimivat! Kumpa pääsis jo itsekki työntelemään.. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X