eveliina matilda - Banneri

Ihmettelette varmaan missä se kesällä lupaamani vaunupostaus viipyy. Noh kerronpa nyt tarinan meidän vaunujen hankinnasta.

Aloitin melkein heti plussatestin jälkeen täydellisten vaunujen metsästyksen. Tutkisin vaunuja netissä ja kävin lastentarvikeliikkeessä vertailemassa ominaisuuksia. Olin ihan alusta asti varma että haluan Emmaljunga-merkkiset rattaat koska siskollani oli myös sellaiset ja ne miellyttivät minua ominaisuuksiltaan sekä ulkonäöltään. Kuitenkin netissä seikkaillessani törmäsin aivan ihaniin Tutek-merkkisiin vaunuihin mitkä sitten kiilasivatkin Emmaljungien ohi. Näitä vaunuja ei voinut käydä katsomassa livenä kaupassa, vaan ne piti tilata Suomalaisen firman kautta Saksasta.
Tilasimme ja maksoimme vaunut heinäkuussa.Vaunut luvattiin toimittaa kotiovelle 3-4 viikon kuluttua tilauksesta.
Odottelimme vaunuja kuusi viikkoa, kunnes otimme ensimmäisen kerran vaunufirmaan yhteyttä. Tonylle saapui 3.syyskuuta sähköpostiviesti jossa vaunut luvattiin toimittaa ”ensiviikkoon mennessä”. Syynä toimituksen viiväsymiseen kerrottiin olevan toimittajien lomat elokuussa.
Vaunuja ei sitten kuulunutkaan sillä viikolla milloin ne oli luvattu saapuvaksi, vaan 10. syyskuuta minun sähköpostiini saapui postia jossa kerrottiin että vaunujen lähetys on viivästynyt toimittajien lomien takia ”tämän viikon torstaille.” ja meille luvattiin hyvitykseksi vaunuihin aurinko/sateenvarjo. Olin ihan tyytyväinen hyvitykseen ja siihen että vihdoin vaunut saapuisivat, mutta eipä sitten torstainakaan näkynyt vaunuja. Ajattelin että jos ne sittenkin vasta torstaina lähettivät vaunut meille päin ja toimitus kestää vielä pari viikkoa joten odottelimme vaunuja vielä kärsivällisesti.
Seuraavaksi Tony oli puhelimitse yhteydessä vaunufirmaan. Siellä pahoitetiin kovin ja selitettiin että meidän piti olla ensimmäisenä jonossa kenelle tämä kyseinen vaunusetti lähetetään, mutta joku oli sitten mokannut ja meidän tilaus oli unohdettu välistä. Puhelimessa luvattiin seuraavaksi päiväksi selvittää tarkka päivämäärä milloin saamme vaunut ja mitä saamme vielä lisähyvitykseksi tästä vaunujen jälleen myöhästymisestä. Lisäksi meille sanottiin että vaunut toimitetaan lähimpään postiin, vaikka tilatessamme vaunut ne luvattiin toimittaa suoraan kotiovelle.
Vasta parin päivän päästä puhelusta Tony sai viestin jossa meille luvattiin 40 euron (jee..) lisähyvitys. Viestissä luvattiin toimittaa vaunut meille ”14.päivä alkavalla viikolla” eli VIIMEviikolla. Ei tullut vaunut viimeviikolla ei.

Yritin perjantaina soittaa firmaan mutta minulle ei vastattu. Ehkä hyvä niin, koska olisin hormonihöyryissäni uhannut kuristaa sen kuka tästä lähetyksestä on vastuussa…
Tämä toimitusaika on ollut kohtuuttoman pitkä ja hyvitys (varjo ja 40e) on mielestäni aivan liian pieni 600 euron vaunuista.
Seuraavaksi olemme tähän firmaan yhteydessä kuluttaja-asiamiehen kautta. Saa nähdä kuinka tässä loputa käy. Tekisi mieli vaatia rahamme takaisin ja lopettaa vaunujen perään kyseleminen, mutta mistäs minä sitten löydän yhtä hyvät vaunut ja vielä ensi kuuksi? Mä todella haluaisin nämä ihanat unelmavaunut meidän vauvalle.

Kommentit (13)

Me tilattiin juuri nuo samat vaunut ja tässä olen keskiviikkona odotellut vaunuja 7viikkoa. Sanoivat, että joulupyhät ovst sekoittaneet aikataulun. Tosiaan lapsi syntyi 4.12 ja samana päivänä vaunut tilattiin. Oon saanu seirantakoodin millä oon seuraillu tilausta, että ilmeisesti vaunut ovat meille tulossa. Mutta ihmeellistä touhoa. Viesteihin kyllä vastataan ja meillekkin lupasivat 40€ hyvityksen. Mikä on aivan liian vähä. Mutta ihana kuulla, että saitte rahat takaisin kuitenkin, että teitä ei huijattu.

Mistä firmasta vaunut olette tilanneet? Jos löydät vaunut muualta niin osta ja vaatikaa rahat takaisin tuolta, olettehan vaunuja odotelleet jo 4kk vaikka piti 3-4vk toimituksessa mennä… Mitä jos la olisikin ollut syyskuussa jo? Te olisitte olleet ilman vaunuja jo hyvän aikaan vauvankanssa! 😀 Jokuhan tuossa mättää…

Firma oli preeco.fi. Ja nyt olemme onneksi saaneet rahamme takaisin ja vastaavat vaunut on tilattu toisesta liikkeestä. 🙂

Ei kannata enään miettiä vaan huomenissa heti hoidat asiaa, eli asiamiehelle yhteyttä! Itse kokemuksena rikkaampana voin sanoa, että niiltä löytyy kyllä selitystä jos toista, että pääsisivät vähällä huom. En puhu nyt tästä firmasta mutta kuitenkin 🙂 Ja minusta teidän pitää nuo vaunut vaatia hyvien korvauksien kautta!! Tsemppiä 🙂

Vähän ärsyttävää tuommoinen! Kannattaa ottaa yhteyttä kuluttaja-asiamieheen pikimmiten ja toivoa, että heidän kauttaan saatte vaunut. Onneksi kuitenkin muitakin vaunuja on olemassa, vaikka uskonkin etteivät ne ole ne mitkä oisitte halunneet :).

Jep! Eiköhän jostain löydy vielä jotkut toiset hyvät. 🙂

Harmi kun teillä on noin paljon ongelmia ollut. 🙁 Meidän rakkausvaunuthan tilattiin myös Saksasta ja kuullostihan se liian hyvältä ollakseen totta kun ne maksoivat vain sen vajaan 300€, toimitus luvattiin kahteen viikkoon lähimpään postiin ja värivaihtoehtoja oli valtavasti. Vaunut tulivat kuitenkin viikossa kotiovelle toimitettuna ja ovat aivan ihanat. 🙂

Teillä on sitten käynyt tosi hyvä tuuri jos varauduit kahden viikon odotuspiinaan, mutta tulivatkin jo viikossa! 😀 Onko sulla blogissa juttua teidän vaunuista? Täytyy käydä kurkkimassa….

Babytown outletissa Turussa oli mun mielestä just tollaset vaunut ja samanmerkkisetkin vielä, siellä noi kaikki osat taidettiin kyllä myydä erikseen, mutta hyvällä alennuksella kun tosiaan on outletista kyse. Netistä babytownin sivuilta en noita kyseisiä vaunuja löytänyt, mutta liikkeessä oli ainakin vielä viikko sitten 🙂

Voi kiitos vinkistä, pitää käydä katsomassa! Toivottvasti siellä vielä olisi.. 🙂

Kuluttaja-asiamieheen ehdottomasti yhteys! Hyvä, jos sitä kautta saatte vaunut. 🙂 Harmittaa todellakin teidän puolesta! Mä en varmaan ois jaksanu edes odotella noin pitkään vaan olisin perunut kaupat ja vaatinut rahat takaisin ja kävellyt lähimpään kauppaan ostamaan jotkut vaunut. :/

Joo täytyy osiaan seuraavaksi ottaa. Ja todennäkisesti vaaditaan rahat takaisin, en enää kertaakaan odottele vaunuja taas turhaan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X