Eveliina Matilda - Hero Header

Siskot bloggaa

Nyt lukijoilla on mahdollisuus kysyä minulta Emiliasta ja Emilialta minusta! Tässä on lukijoillemme hyvä tilaisuus saada vastauksia kysymyksiinsä ihmisiltä jotka ovat tunteneet toisensa koko ikänsä. voitte kysyä ihan mitä haluatte! Aikaa kysyä on 29.8 asti, jolloin kokoamme kummankin blogiin tulleet kysymykset yhteen.
Vastaamme kysymyksiinne yhdessä videolla! Luvassa on siis ensimmäinen videopostaukseni. 🙂

Kommentit

14 kommenttia
Avatar

Mitä mieltä olette vanhemmilta saaneesta kasvatuksesta? Läheisin sisarus? Minkälaiset välinne oli kun olitte lapsia, nuoria ja nyt aikuisia?
Minkä takia välinne olivat erittäinkin huonot yhdessä vaiheessa, mikä sai ne paranemaan? Mitä tekisitte toisin jos olisitte toisen asemassa? (Tähän voi listata työntekoa, opiskelua, lasten hoitoa, rahanmenoa, asunnon plääplääplää hankkiminen, tai minkä vaan mitä tekisitte toisin jos olisitte toinen)

Avatar

Mikä oli ensimmäinen ajatus kun kuulit Emilian olevan raskaana? a. ekaa kertaa b. tokaa kertaa
Onko kumpikaan toisen lapsen kummina?
Miksi ette olleet väleissä joskus?
Montako sisarusta teitä on? Minkä ikäisiä ja nimisiä?
Olitteko ihan lapsena hyvissä väleissä vai milloin teidän ristiriidat alkoivat?

Avatar

Taisi mennä päivämäärät sekaisin. 😉 En usko, että viimeinen vastauspäivä on heinäkuussa…

Avatar

Onko teistä kumpikaan koskaan polttanut tupakkaa?
Oletteko läheisiä?
Elämän tärkein asia?

Avatar

Mikä ärsyttää Emiliassa? Olitko Emilian tukena kun Noahilla oli vaikea koliikki? Oletko ylpeä siskostasi, kun hän laihtui kiloja ja on nyt timmissä kunnossa? Mikä on emilian poikaystävän Topiaksen paras puoli? 🙂

Avatar

mitä mieltä emilia oli kun sai tietää että olet raskaana? Miksi sinulle ja tonylle rakennettiin noin hieno talo mutta ei emilian perheelle 😀

Avatar

Oletko ikinä ollut kateellinen Emilialle mistään?

Avatar

Miten saatte rahat riittämään kun olette nuoria, eikä juurikaan varmaan säästöjä?
Kummankin perheen arkirutiini.
Lemppari tv ohjelmat?
Ootteko ajatelleet että menisitte naimisiin jossain vaiheessa miestenne kanssa?

Avatar

Onko Emilialla mielestäsi enemmän rahaa kuin sinulla? Oletko mustasukkainen jostain? Oletteko koskaan itkeneet yhdess
Itsenne uneen? Olisitko valmis ottamaan ulkomailta asoptiolapsen?

Avatar

Mitä ominaisuutta arvostatte toisissanne eniten? Onko teillä joskus vaikeuksia keksiä puhuttavaa keskenänne? Onko läheisen ja hyvän sisarussuhteen rakentaminen vasta myöhemmin ollut vaikeaa?

Avatar

Luetteko toistenne blogeja? Onko emilia perheen esikoinen? Aiheuttaako pukeutumiskysymykset erimielisyyksiä, koska tunnutte suhtautuvan vaatteisiin niin eri tavoin (emilialla halpismuotia ja sinulla ei muotia ollenkaan)?

Avatar

Millaisena näet Emilian elämän viiden vuoden kuluttua, entä Emilia sinun? Vietättekö nykyisin paljon aikaa yhdessä? Mitkä ovat toistenne parhaat puolet, entä ärsyttävimmät? Millaisina isähahmoina näette toistenne kumppanit? Onko asioita, joista olette kateellisia toisillenne?

Avatar

Minkälaisia ongelmia teillä oli lapsena/nuorena kun suhteenne oli riitaisa? Mikä sai teidät taas lähenemään? Mitä piirrettä ihailet Emiliassa? Mitä piirrettä Emilian tulisi kehittää? Entäs Emilia, mitä piirrettä ihalet Eveliinassa? Mitä piirrettä Eveliinan tulisi kehitää? Oletteko kateellisia toistenne elämäntilanteista/asumuksista/ulkonäöstä? Kuinka usein näette toisianne? Käyttekö kylässä toistenne luona? Mitä tulevaisuuden haaveita Emilialla on, entä eveliinalla? Onko teillä jotain yhteisiä haaveita tai harrastuksia?

Avatar

hei. olen seurannut alusta asti sun blogia. Tykkään hirveesti! 🙂 Harmittaa vaan kun olen itse kuuro enkä kuule mitään videolla ja olisi niin kiva kysymykset- ja vastaukset tekstillä jos mahdollista olisi? 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä