eveliina matilda - Banneri

En varmaan ole ollut ihan niin kiltti että pukki toisi mulle huomenna uuden kameran ja tietokoneen, joten saatte vielä tovin kärsiä näistä mun kännykkäkuvista sekä kännykällä tehdyistä postauksista! ūüėÄ Tosiaan Fido söi meidän läppärin latausjohdon ja koska koneesta on virta loppu, mä olen nyt sitten ilman konetta niin kauan että löydetään jostain koneeseen sopiva johto… Se kamera mulla tosiaan meni siinä pyörtyminen yhteydessä rikki, eikä mun tapaturmavakuutus korvaa sitä. :/ Olen siis todellakin bloggaaja ilman välineitä, pää täynnä ajatuksia ja postausinspiraatiota! Ihan kamalaa, mut päivittelen nyt sit toistaiseksi iPhonen mini näytöltä ja vielä pienemmältä näppäimistöltä. 

Täällä ollaan edelleen tukevasti paksuna ja päätin jo plussatestin paikkeilla että tämän joulun mä otan rennosti. Jouluvalmisteluihin on kuulunut pelkkä kämpän perus-siivous, ei mitään seinien ja kattojen pesua siis. Ikkunoistakin huolettomasti pesin vain sisäpuolelta Fidon kuolat. 
Lahjoistakaan ei otettu Tonyn kanssa suurta ressiä, vaan ostettiin lahjat ainoastaan suvun lapsille ja Fidolle, sekä paketit meidän suvun jokavuotisen lahja-arvonnan kohteille. Adeliina ei saa meiltä vanhemmilta yhtäkään pakettia, koska häneltä ei yksinkertaisesti puutu mitään ja hän saa sukulaisilta sekä kummeilta ihan tarpeeksi paketteja. ;D
Kotiin tehtiin jouluruokaostokset eilen, eli ostettiin tänne meille jääkaappi täyteen perusruokaa ja herkkuja. Aattona sekä joulupäivänä syödään kuitenkin sukulaisilla jouluruokaa, joten sitä en itse ala vääntämään. 
Adeliina tuli sopivasti edellispäivänä kipeäksi. Nuhainen hän on ollut jo useamman päivän, mutta yhtäkkiä tyttö muuttui entistä kärttyisemmäksi ja valvoi kokonaisen yön huutaen. Epäilen korvatulehdusta ja meillä onkin parin tunnin päästä lääkäriaika. Toivottavasti saadaan hyvät dropit ja neidin olo kohenemaan huomiseksi.
Nyt mä jatkan masun kasvattamista suklaan syönnillä ja toivotan kaikille lukijoille ihanaa joulua! 
Tässä vielä mun 20+1 pömppöni. <3
Eveliina

Kommentit (14)

Sain joululahjaksi Sonyn alpha 3000 järjestelmäkameran mutta en tarvitse itse sitä niin tämä postaus tuli mieleeni että kiinnostaisiko sinua?

M√§ki veikkaisin ett√§ poikaa siell√§ odotellaan. ūüôā

Milloin teil rakenneultra? :)mulla 7.1,jolloin viikkoja tasan 21 ūüôā

Ihan selvä poikamasu tuo on!

Gigantissa myydään laturi ja siihen vaihtopäitä noin 50;erilaista.. kandee käydä kysymäs sopiiks tein koneesee

Meill√§ k√§vi my√∂s niin ett√§ koira tuhosi l√§pp√§rin laturin. Uusi HP:n laturi ois maksanu yli 100e, mutta prismasta l√∂ysin trust merkkisen "yleislaturin", siin√§ on monta erilaista p√§√§t√§ joita voi vaihdella omalle laitteelle sopivaksi ja hintakin oli vain 50 e ūüôā

Mink√§ merkkinen kone sulla on? ūüôā Itse l√∂ysin Asuksen koneeseeni Verkkokaupasta Asuksen oman yleislaturin, vaikka luulin ettei t√§h√§n menis mik√§√§n muu kuin se originaali laturi (jota ei tietenk√§√§n en√§√§ valmisteta.)

Mukavaa joulua teille! ūüôā

Ihana masu sulla.. ūüôā

Mä olen kans luonnostaan hoikka ja on jotenkin typerää, että ihmiset kokevat oikeudekseen kommentoida hoikkien ihmisten ulkomuotoa tai painoa, mutta pullukoille jos alat kommentoimaan heidän liikakiloista niin johan tulee tukkapöllyä.

Yleensä ne hoikkien kommentoijat ovat itse painonsa kanssa painiskelevia.

Totuushan on sekin, että olet millainen tahansa niin et koskaan miellytä kaikkia.

No anyway, mielestäni mukavaa kun ei ole ylimääräisiä kiloja roikkumassa jenkoissa.
Hyv√§√§ joulua itse kullekin, ihan kaiken kokoisille ja n√§k√∂isille ūüôā

Mukavaa joulua! Ottakaa rennosti<3

Ei mill√§√§n pahalla mut n√§yt√§t aika anorektisen laihalta noin muuten….

Kiitos. ūüôā

Ja ihan normaalipainoinen olen.

Eikö kotivakuutus korvaa kameraa?

Ei kotivakuutusta noin uudessa kodissa? Kannattaa ehdottomasti hommata, koska meillä ihan uusi pesukone syttyi tuleen ja lasku kaikesta palaneesta olisi ollut ilman vakuutusta lähemmäs 20 000 euroa.

Korvaisi jos semmonen olis… :S

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X