eveliina matilda - Banneri

Mulla oli tänään puoli yhdeltätoista raskauden viimeinen lääkärikäynti, eli synnytystapa-arvio. Vein Adeliinan ukille, eli mun isälle siksi aikaa hoitoon kun hän pystyy päivisin työskentelemään kotona.

Ennen lääkärin vastaanottoa oli ihan normaali neuvolakäynti, jossa tsekattiin taas kaikki perusjutut kuten paino, verenpaine jne. Kaikki oli ihan kunnossa, paitsi mun hemoglobiini oli matalahko 108 ja sainkin kotiin vietäväksi rautatabletit. Terveydenhoitajan käynnin jälkeen lääkäri teki sisätutkimuksen, mittaili vauvaa ja tutki mahtuuko vauva syntymään lantiostani. Vauva tuntui käsikopelolla kuulemma sirolta ja alle kolmekiloiselta. Lääkäri oli sitä mieltä että hyvin se sieltä mahtuu syntymään kun kerran saman kokoinen  esikoinenkin mahtui. Sisätutkimusta tehdessään lääkäri oli ääneen yllättynyt siitä kuinka alhaalle vauvan pää on jo laskeutunut. Kohdunkaulaa ei juurikaan ole jäljellä ja paikat ovat jo pehmeät sekä avautuneet. Supistukset ovat siis tehneet tehtävänsä ja kuulemma vauva voi putkahtaa ulos milloin vain! 🙂

Neuvolan jälkeen hain Adeliinan ja suuntasimme kauppakeskus Skanssiin ystäväni Meren sekä hänen Stella tyttönsä kanssa. Skanssissa oli skanssiaiset eli paljon tuotteita alennusmyynnissä, mutta jotenkin musta on tullut tosi pihi kaiken tavaran osatamisen suhteen. Oikein itseänikin ärsyttää kun kaupoilla vaan kauhistelen tuotteiden hintoja ja vertailen siihen kuinka halvalla olen löytänyt kaikkea kirpputorilta. Siispä tälläkin kertaa Skanssista tarttui mukaan vain vatsantäytettä mulle ja Adeliinalle.

 Tässä mun viime kirpparikierroksen saalista. Löysin itselleni yhdeksän paitaa, jotka toivottavasti sitten sopivat raskauden jälkeen. Osa vaatteista oli käyttämättömiä ja kaikki uudenveroisia!

Adeliinalle löysin kahdet legginsit, paidan ja kesämekon.
Nämä
kaikki 13 vaatekappaletta tulivat kustantamaan yhteensä 28 euroa!
Kaupassa toi pelkkä Popin paita ois varmaan maksanut jo sen verran? 😀
 Adeliinan takki on saatu Reimalta / pipo H&M / hanskat Tokmanni / housut kirppari / kengät Thaimaa

Tony tuli juuri töistä kotiin ja keittiössä tuoksuu mun lemppariruoka (yksi niistä monesta) pippuripihvit. <3

Kommentit (14)

Suloinen pikkutyttö! 🙂 Ja apua miten olet järjestelmällinen ja siisti, tässä mulla opeteltavaa ;D

Sama juttu (kirppis vs. kauppa)! Hyvä kuulla että muutkin kauhistelevat kauppareissuilla hintoja 😀 Kun itsekin viimeksi löysin kirpparilta lapselle ulkoilupuvun eli takin ja housut, kurahousut, bodyn ja kirjan yht. 6e, miettii että sama setti uutena olisi maksanut kymmeniä euroja. Tuntuu ettei ole mitään järkeä ostaa varsinkaan lapselle vaatteita uutena koska ne jäävät niin vähälle käytölle kun lapsi kasvaa niin nopeasti. Kirppiksiltä saa tosiaan ihan uudenveroista vaatetta minihinnalla. Ja luonnonkin kannalta parempi suosia kierrätystä…

p.s. tsemppiä loppuraskauteen ja synnytykseen! 🙂

Pikkusen korvat näkkyy pihalla, ilmeisesti vaan joku pika käynti muutenkin niin vähällä vaatteella.

Onko teillä muuten postilaatikko kovin kaukana jos rattailla haet? Ihan mielenkiinnosta kysyn. Niin elä hermostu.

Täällä meillä lämpöhuiput on ollut +15 astetta. Ei siinä yksvee kylmety jos korvannipukka vähän vilahtaa pipon alta. 😉

Ei vielä ole suomessa ollut kelejä että yks vee pärjäis korvat näkyvillä ulkoilua. Epäilinkin pika käyntiä. Juu ei tuolla vaatetuksella montaa miinuuttia tarkeniskaan. Minä en kirjoittanut mitään yksistä huosuista.

Enköhän minä itse paikanpäällä olleena tiedä millä varustuksella tyttö pärjää. Mistä päättelet että hänellä on jalassa vain yhdet housut? Ja rattaissa istuessa Adeliinan päällä on peitto jos vaivaudut katsomaan. 😉 Aina siellä ulkona ei välttämättä myöskään vietetä aikaa tunti tolkulla, vaan ehkäpä juuri sen postin haun ja kuvaushetken ajan.

Mutta nenä punainen ja räkä valuu jo valmiiksi, ei kevät kuitenkaan mitenkään superlämmin ole että tarkenis yksillä housuilla, varsinkin lapsi joka istuu rattaissa.

Ei kyllä mä luulen että eveliina on ihan tahallaan jättänyt korvat näkyville, että lapsi varmasti saisi korvatulehduksen 😉

T. Sarkasmi

No jospa tuollapäin Suomee ei oo niin kylmä että pitäs toppavaatteissa juosta!

Onpa ylisuloinen pikkuneiti Adeliina! 🙂

Hei oikeesti…. oisko kevät mitään? Mä en muutenkaan ymmärrä tätä hysteriaa, että korvat täytyisi olla täysin peitossa koko ajan, miksi? Kovalla pakkasella kyllä, mutta muuten? Ei mun kaks veellä vaan oo, sori

Mulla on ihan sama että kaupoissa vaan kauhistelen hintoja enkä löydä mitään kun vertaan kaikkia kirppishintoihin 😀 kukkaro kiittää!

Millä kirppiksillä käyt? 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X