eveliina matilda - Banneri
Se fiilis kun oot lähtenyt kotoa vähän kiireellä, koska toinen lapsi on rättiväsynyt ja huutaa kaukalossa, koska hän nukahtaa vain liikkuvan auton kyytiin. Toinen napero taas tietysti teki vaippaan kivan yllärin, juuri kun olit saanut hänelle sadevaatteet puettua. Juuri siinä kohtaa ei kauheasti kiinnosta että puurolautaset jäi vielä aamiaispöytään, tai olohuoneen lelukori on tyhjä ja sisältö pyörii pitkin kämppää. Kun lähtöä on taas tehty tunnin verran, sitä vaan haluaa hypätä auton kyytiin ja kaasuttaa kauas pois sekametelikämpän luota.

Niin no ei kai siinä mitään jos joskus lähtiessä koti jää vähän villimpään kuntoon… Mutta kun määränpäänä on lapsettoman sinkkukaverin kämppä, niin hitto että käy kateeksi! Tää on niin ihana! Kukaan ei sotke, eikä tahmasta tai murusta täällä! Sisustus pääsee edukseen, kun tavarat ovat omilla paikoillaan, eikä siellä täällä ole neonväreissä vilkkuvia leluja, leikkikaaria ja muita lasten härpäkkeitä.
Mutta kuten sanonta kuuluu; aikansa kutakin. Nyt elän sitä hetkeä kun tahmaiset sormet ja lelut valoittavat kotia ja vaikka kuinka yritän, jään pölyrätteineni kakkoseksi. 

Kävin maanantaina Meren Perfect Home sisustuskutusilla, ihan vain todetakseni että multa ei juuri nyt löydy sisustusinspistä yhtään! Lastenhuone on maalattu, tapetoitu ja listoitettu. Lelut ja sängyt on kannettu yläkertaan, mutta en vaan saa tehtyä huoneesta kivan näköistä. Pää on ihan tyhjä, eikä lastenhuone tunnu edistyvän koskaan siihen pisteeseen että kehtaisin kuvata sen tänne teille…

Kommentit (30)

Miten sä oot päässy noin nopeesti noin hyvään kuntoon? 😀 Kiva, kun aina kerrot, kuinka tykkäät leipoo ja kaikkee ja sitten oot kuitenkin noin hyvännäköinen 😛 Ihan paras blogi, meinasin ehdottaa ettet julkaasisi ees noita kilteimmästä päästä olevia ilkeitä kommentteja, mutta iteasiassa ne on ihan hyvää viihdettä, joten en ehdottakaan! Muista vaan sulkee korvas niiltä ite!

En tiedä olenko oikeassa, mutta tuntuu siltä et kun siskosi hankki moderaattorin karsimaan asiattomat kommentit sun blogissa ne alkoivat lisääntyä. Varmaan osittain samoja kateellisia ihmisiä joilla on selkeästi jokin ongelma teidän perhettä kohtaan. Mielestäsi blogisi on ihana ja kerrot mukavan avoimesti myös äitiyden "huonoista" puolista 🙂 hyvää joulua! ?

Olet todella hyvä vanhempi! Vaikeaa varmasti, mutta jätä tuollaiset rumat kommentit omaan olemattomaan arvoonsa. Sinulla on kaksi ihanaa lasta. Ja jokainen lapsi kehittyy omassa tahdissaan, ei paineita! 🙂 sinulla on mukava pieni perhe ja ihana koti. Lisäksi osaat kasvattaa lapsiasi hyvin ja tunnut olevan tosi hyvä äiti. Siisteydestä pitäminen, sisustamimen ja tavaroiden paikoilla olo ei tarkoita muuta kuin, että on hienoa että jaksat kahden lapsen kanssa pitää huolta kodista.
Tsemppiä! Ja mukavaa joulun odotusta!

Mä en vaan ymmärrä miten joku voi repiä sun blogista jotain negatiivista 😀 tää on ihana blogi. Ja aito.

Paras blogi mitä mä seuraan !:)

Pakko kommentoida, kun lueskelin näitä joidenkin postaustesi kommentteja… Huh, kuinka inhottavia (ja kateellisia?) ihmiset osaavat ollakaan!

Sinulla on ihana blogi ja ihana perhe. Toivottavasti nämä ilkeät kommentit eivät tee liian suurta haavaa.

Itse olen sinua joitain vuosia vanhempi, toistaiseksi yhden lapsen äiti ja seurailen blogiasi mielelläni. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi 🙂

Minäki joka päivä montakin kertaa käyn katsomassa onko tullu uutta postausta ha kommentteja 😀 Olen niin samaa mieltä kyseisen kommentoijan kanssa. Itse 21wee, reilu 6kk muksun äippä ja ylpeä siitä..

Luen päivittäin blogiasi ja nyt kun olen näitä kommentteja seurannut niin harmittaa puolestasi kuinka ilkeitä jotkut haluavat sinulle olla. Älä välitä, tosiasiahan on se että näillä kommentoijilla ei vain itsellä ole kaikki asiat hyvin. Pikkulapsi aika on ihanaa mutta rankkaa! Paljon olet "saavuttanut" ja saanut ikääsi nähden, ole siitä ylpeä ja pidä sitä vahvuutenasi. Ja kaiken lisäksi blogin perusteella hoidat lapsesi ja muutenkin arjen pyörittämisen oikein mallikkaasti, kaikki nuoremmat tai vanhemmat äidit eivät siihen pystyisi. Muista kuitenkin ettet uuvuta itseäsi! Joskus koti saa olla hujanhajan ja joskus äidin on pakko ottaa omaa aikaa ja tehdä omia juttua. Tulipas tekstiä, tärkein juttuni kuitenkin oli että elä ihmeessä välitä noista typeristä kommenteista! T. Kolmen pikkuisen 25v äiti

Olen samaa mieletä, mua harmittaa myös tosi paljon osa kommentoijista! Olen seurannut blogia alusta asti, mutta nyt vasta kommentoin. Mielestäni blogi on tosi elämänmyönteinen ja vaikutat ihanalta äidiltä lapsillesi. <3 On mukava lukea blogiasi, kun se ei ole täynnä mainostamista. Myös asenteesi elämään on ihailtava, osaat olla positiivinen etkä kuulosta koskaan valittajalta. On ihan normaalia olla väsynyt/turhautun/ärsyyntynyt joinakin päivinä, eikä silloin ole kenelläkään sanomista että itsepä olet valintasi tehnyt. Vaikka miten tekisit, aina joku keksii jotain negatiivista sanottavaa. Paljon blogeja lukeneena en olisi enää seuraamassa blogiasi jos en pitäisi siitä<3

Sun blogin suosia on varmaan suosiossa siksi myös negatiiviset kommentit varmaan lisääntyy : kateutta tms.

Hei. Kiitos kommentistasi. 🙂 se toi paljon iloa päivääni.. 🙂

Ja minähän en julkaise edes puolia kommenteistani, että kaikkein ilkeimmät ja typerimmät jutut eivät tänne muiden nähtäville edes päädy. 😀

Täällä myös yksi siisteydestä ja sisustamisesta pitävä kahden pienen lapsen äiti (tytöt: 2v 10kk sekä 6kk ja allekirjoittanut 28v). Mielestäni siinä ei ole mitään väärää jos pitää kauniista asioista sekä sen myötä silmää miellyttävästä kodista. Itse keräilen tavaroita "vie mennessäsi ja tuo tullessasi"-ajatuksella. Olen kuitenkin opetellut näkemään sen sekamelskan taakse: lelut kertovat mukavista leikeistä (hyvä juttu!) ja ruokatahrat syödystä ruoasta (vielä parempi juttu!;) ). Itsestäänselviä asioita monille (minullekin tietyllä tapaa) mutta välillä sitä vain on muistuteltava itseään..
En kuitenkaan osaa kadehtia sinkkuystävien siisteyttä / ajankäyttöä. Nuo kullanmurut ovat tehneet meistä äidin ja isän – nämä hektiset vuodet ovat "vain" se kivijalka tuleviin vuosiin verrattuna. Ei mene kauaa kun lapset huitelevat harrastuksissa ja ovat kavereiden kanssa, uskon että silloin voi jopa tulla ikävä niitä "kammottavia muovileluja" ja kuivan puuron jynssäämistä pöydän kannesta.. 😀

Hyvää joulunaikaa koko perheelle! <3

Todella kaunis koti! Täytyy kyllä sanoa, että vaikka rakastan lapsia yli kaiken, olen äärettömän onnellinen, ettei minulla niitä vielä ole (24 oon tosin "jo"). Rakastan sitä tunnetta, kun koti on siivottu lattiasta kattoon ja se myös pysyy siistinä. Porukoilla kun käyn joskus ja siivoan, siinä ei mene kuin pari sekuntia ja taas on talo mullin mallin. Milloin joku istahtaa sohvalle ja asettaa tyynyt uuteen uskoon, joku tekee leipää murusineen, toinen viskoo kengät mihin sattuu ja seuraava heittelee koiran kanssa palloa, niin johan on matotkin mytyssä. Harmillisinta varmaan on se, että sotkeminen ei lopu ennen kuin lapset muuttaa kotoa… Lelut ehkä häviää, mutta noin muuten näyttää siltä, että ainakin mun pikkuveljet sen sotkemisen taidon vain osaa. 😀 Ja nimenomaan siis sellainen kodin yleinen järjestys hajoaa hetkessä, mikä tekee sotkuisen näköiseksi, vaikka muuten olisi puhdasta. Siksi mitä enemmän ihmisiä, sitä enemmän sotkua.

Onko sulla joku OCD kun jo vaikka kuinka monessa kirjotuksessa otat esille siivoamisen, siisteyden, tavaroiden paikalla olon, värisävyt, sisustuksen ja lapset ja niiden sotkemisen ym? Ei oo normaalia. Oot vissiin jo kolmesti maininnut senkin, että teen lapset nuorena lyhyellä ikäerolla niin niistä pääsee sit eroon ja se on pois alta. Aika kummallista. Ootko kontrolli friikki, et kestä että asiat ei mene niin kuin olet suunnitellut, etkö ole kovin joustava luonne? Myös Adeliinan kauppareissu postaus että annat sen ihab itse ottaa omat kärryt ym.. vähän huokui sellaista kontrolliäidin vimmaa et minä jopa ihan annan tällaisia vapauksia.. No…kyllä se siitä kun elämä opettaa, 24 vuotiaana on jo eri ääni kellossa puhumattakaan kun oot jo vähän tuosta nuoruude naiiviudesta selvinnyt. Tervetuloa aidon ja terveen aikuisen ajatukset. Tsemppiä!

Olen aina miettinyt mitä näiden ihmisten päässä oikein liikkuu? Miten on voinut kasvatus mennä noin mönkään, vaikka meillä kaikilla on sanavapaus niin kai nyt järki sanoo että jos tämä on mielipide, sen voi pitää omana tietona ja jättää blogin lukematta… huoh

Töykeää! Saatko jotain nautintoa tuollaisesta kommentoinnista? Juuri tuollaisten vanhempien lapsista tulee kiusaajia.

Mä toivon ettei tätä kommenttia kirjoittanut ketään aikuinen ja perheellinen äityli. Myötähäpeä jos näin oli..

Sis voi herranenaika näitä joitakin kommentteja! Jos ei viisaampaa keksi ni olkaa kommentoimatta!!!!

Mitä mä just luin?!?! 😀

Eiks tää ylläoleva kommentoija voi saada lapsia vai miksi häntä niin harmittaa sun lapset.
Tuttu tunne myös täällä. Saatiin kesällä remontti valmiiksi alakerrassa, hommattiin samalla uudet huonekalut. Eipä tuo sisustus oikein pääse oikeuksiinsa kun lapsen lelut on ympäri kämppää ja väsynyt äiti ei aina jaksa nipottaa. 🙂

Edelliselle kommentille. Onneksi on aikuismaista kirjoitella tuollaisia kommentteja. Toivottavasti et itse hanki lapsia jotta et opeta tuollaista toisten kunnioittamista heille.Ei se ikä ole tae hyvästä vanhemmuudesta.T. Keski-ikäinen äippä

Sellaista se elämä pitäs sullakin vielä olla tossa iässä…tuo on ihan normaalia perus parikymppisen nuoren elämää ilman suttaavia lapsia mutta kun on ollut kiire lähteä tuohon perhehärdelliin lähestulkoon lapsena itsekin..

No tämäpä oli asiallinen?

Ootko pienesti kateellinen.. Eipä taida sulla olla lapsia edes näköpiirissä!!!

Tai sitten kuvaat sen lastenhuoneen tänne ja lukijat voivat antaa ehdotuksia? 😉

Heh, niin tuttu tunne! Kai se joskus helpottaa, ehkä..:)

Sun paita on ihana! Mistä oot löytänyt? 🙂

Voi kiitos! Paita on Zarasta. Oli tosi edullinenkin! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X