Eveliina Matilda - Hero Header

Kesän viimeinen venereissu

Veneilimme viikonloppuna Nauvoon, jossa vietettiin kesäkauden päättäjäisiä. Seuralaiseni söi ravintolalaivan vuoden viimeisen pizzan, mikä sopi hyvin teemaan, sillä tämä oli meille nyt tämän vuoden viimeinen venereissu.

Sää vaihteli aurinkoisesta pilviseen, mutta tunnelma Nauvossa oli kohdallaan. Tultiin iltapäivällä pelipaikalle ja saatiin vene kivaan parkkiin ihan ravintolalaivan edustalle. Syötiin, juotiin ja pääsin taas tutustumaan muutamaan uuteen ihmiseen. Vierailin eräässä toisessa veneessä, minkä johdosta tutustuin ihanaan Elinaan, jonka kanssa tanssimme ravintolalaivan livemusan tahtiin. Siis minä kuka en koskaan tanssi yökerhoissa, pääsin kerrankin tanssifiilikseen.

Mukavan illan päätteeksi kömmin hyttiin ja kuulemma heti nukahdettuani, meno oli toisaalla käynyt hieman vauhdikkaammaksi. Pientä (sekä ei niin pientä) parisuhderiitaa, viereisessä veneessä oli jotain tappelun kaltaista ja jonkun mielestä järjestyksenvalvoja vaikutti kaikkein humalaisimmalta ja haastoi eniten riitaa. Itse onneksi nukuin autuaan tietämättömänä mistään tämän kaltaisesta meiningistä.

Aamulla aallokko herätteli meidät taas nättiin päivään. Ravintolaruokailun sekä uusien tuttavuuksien hyvästelyn päätteeksi irrotimme köydet ja lähdimme ajelemaan kohti Kaarinaa. Uusi takkini oli jostain syystä litimärkä ja lonkeron hajuinen, mutta muilta osin viikonloppu jätti jälleen oikein ihania kohtaamisia ja muistoja mieleeni.

Ystäväni nostaa veneensä tällä viikolla ylös ja me jatkamme Itämerestä nauttimista seuraavaksi vähän suuremmalla laivalla, kun marraskuussa juhlimme ystäväni työpaikan pikkujouluja Viking Linellä.

Kesäni on kyllä ollut ihan mahtava. Minulla on ollut mahdottoman mukavaa lasten sekä vanhojen ystävieni kanssa, sekä paljon ikimuistoisia hetkiä näiden uusien tuttavuuksieni johdosta. Nyt kuitenkin toivotan syksyn tervetulleeksi, osaanpahan sitten taas arvostaa seuraavaa kesää…

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Uusi suhde? 🙂 Onnea, mikäli osuin oikeaan. 🙂

Avatar

Hei, haluaisin kysyä ehkä minulta vaan ohimennyttä asiaa, kun jossain kirjoitit että lapset ovat to-su isällään, ni ovatko he joka viikon to-su isällään vai joka toinen viikko vai ihan miten keskenänne Tonyn kanssa sovitte? 🙂

Avatar

Hassua kun puhut Itämerestä. 🙂 Olisiko se kuitenkin Saaristomeri? Turun saaristo on kaunis veneestä käsin. Tsemppiä ja aurinkoa. 🙂

Eveliina

Eikö se Saaristomeri ole kuitenkin osa Itämerta?
Mun mielestä on hauska sanoa Itämeri

Avatar

Mua kiinnostaa myös että miten jaatte lapsiajan? Vai miten se sanotaan 😀 miten maltat olla erossa pienokaisista niin paljon (to-su) ? 🙂

Avatar

Sä oot rakastunut <3

Eveliina

Ehkä vähän ihastunut

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä