eveliina matilda - Banneri

Kyse ei ole huumeista tai alkoholista, vaan ajattelin ensin kokeilla uutta harrastusta

Kun oli oma talovanhus, ei ollut lainkaan vapaa-ajan ongelmia. Viikonloput ja illat täyttyivät ohjelmasta ihan itsekseen, kun yritimme pitää kämpän pystyssä, pihan siedettävänä ja sisustuksen siistinä. Päivisin minulla ja lapsilla riitti tekemistä, kun kiersimme lähialueen perhekerhoissa ja treffailimme kotiäiti ystäviäni. Muutamia kertoja tutustuimme Adeliinan kanssa Jujutsuun lapsi-vanhempi ryhmässä ja joskus kävimme uimahallissa, mutta muuten emme ole lasten kanssa harrastaneet mitään.

Oikeastaan minäkään en pitkään aikaan ole harrastanut mitään sen tavoitteellisempaa tai säännöllisempää. Mun inhokkini treffailu kysymyksistä on se ”mitä sä harrastat?”. Tylyn; ”en mitään” –sijasta, vastaan aina viettäväni vapaa-aikani ystävien ja perheen kanssa milloin mitäkin puuhaillen, mm. kaupungista, merestä, metsästä, elokuvista ja ruuasta nauttien.

Olen elämäni aikana ehtinyt harrastaa ratsastusta, hiihtoa, tanssia, partiota ja yleisurheilua. Ammattikoulun aikana suoritin Hokutory ju-jutsussa keltaisen vyön, mutta sen jälkeen en ole enää tehnyt muuta kuin ratsastellut hyvin epäsäännöllisesti. Nyt kun lapset ovat jo vähän järkevämmässä iässä, eikä mulla ole enää sitä taloakaan elämäntyönäni, niin kaipaan tosi kovasti omaa harrastusta.

Olen pyöritellyt erästä harrastusta mielessäni jo pitkään ja pohtinut kuinka pääsisin kiinni siihen

Tätä harrastusta voisi kutsua oikeastaan jopa elämäntavaksi, sillä ainakin minä olen sillä tavalla hieman mustavalkoinen persoona, että kun olen jossain mukana, haluan paneutua siihen täysillä. Kaikkein parasta tässä harrastuksessa on se, että voin olla sen parissa myös yhdessä lasten kanssa! En vielä uskalla hihkua asiasta tämän yksityiskohtaisemmin, sillä tähdet saavat olla kohdallaan, että kaikki sujuu suunnitelmieni mukaan. Toivottavasti pääsisin jo ensi viikolla kertomaan teille lisää.

Kaikkien ihmissuhdehuolien keskellä olen todella innoissani tästä kivasta, uudesta jutusta. Toteutuessaan harrastus täyttää vapaa-aikani tosi kivalla tavalla ja saan paljon muuta ajateltavaa, kuin nämä viimeaikoina pinnalla olleet sydänsurut.

Kommentit (6)

Ja turkulainen kirjoitetaan pienellä 😉

Kuulostaapa mielenkiintoiselta! Mitähän olet keksinyt? Blogisi on parantunut hirveästi tässä vuosien aikana ja jos postaisit vähän useammin, olisit varmasti Suomen perhebloggaajien kärkinimiä! Minun suosikkiperhebloggaajani ainakin! Tässä postauksessa iski kuitenkin silmiin muutama kirjoitusvirhe. Ihmissuhteet esimerkiksi tulee yhteen, ei väliviivalla. Ei se nyt niin vakavaa ole, mutta oikeinkirjoitus luo uskottavuutta 🙂

Kiitos kommentista ja kehuista! Kaikki selvii aikanaan.

Yritän päivitellä niin usein kun ehdin ja mielessä on sanottavaa. En usko blogini kasvavan sen paremmaksi, jos päivitykset ovat keksimällä keksittyjä, ilman oikeaa asiaa.

Hei, hei. Ihmissuhde on yhdyssana ilman väliviivaa:)

Mäpä oon Turkulainen isolla Teellä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X