eveliina matilda - Banneri

Alexander ja Adeliina

Lauantaina kävimme Adeliinan, Alexin ja Allu -tädin kanssa Aurassa järjestetyssä lastentapahtumassa, mikä olikin oikein hauska ohjelmanumero pakkaspäivään.  Ostimme ovelta lapsille lipukkeita, jotka kävivät sitten maksuna eri aktiviteetteihin. Lipukkeet olivat kiva tapa konkretisoida lapsille kuinka monta juttua voi vielä toteuttaa.

Kasvomaalaus on aina hitti! Molemmat lapset maksoivat mielellään yhden lipukkeen maalauksesta. Adeliina oli vielä niin iso tyttö, että kävi kasvomaalauksessa ihan yksikseen, sillä aikaa kun minä, Allu ja Alex istuskelimme buffassa kahvilla.

kasvomaalaus

minikeppihevonen

lasten kynsistudio

Molemmat lapset osallistuivat temppurataan, keppihevoshyppelyyn ja onnenpyörän pyörittämiseen. Adeliina kävi lisäksi lakkauttamassa kynnet kynsistudiossa.

Kävimme lauantaina vielä Anni-tädin luona kylässä ja kaupoilla pyörähtämässä. Näiden lasten kanssa on kyllä ilo käydä ihmisten ilmoilla. Molemmat ovat niin reippaita ja iloisia sekä muistavat aina kohteliaasti kiittää ja tervehtiä.

syntymäpäiväkattaus

Sunnuntaina juhlimme Allu-tädin syntymäpäiviä mummin ja ukkin luona. Tällä kertaa meitä oli harvinaisen pieni porukka kasassa, mutta tunnelma oli kuitenkin kohdillaan.

pinaattiletut

Meidän perheessä synttärisankari on aina saanut päättää mitä syödään. Allu valitsi arkisesti pinattiletut ja tonnikalasalaatin. Itse tehdyt letut, salaatti ja äitin tekemä omenahillo osoittautuivat yllättävän kelvolliseksi juhla-ateriaksi!

punaviini

Vahva viinisuositus minulta!

korttipeli

Jälkkäri syötiin tietysti korttipelin yhteydessä. Lapsuudessani me pelaattiin usein korttia ja vietettiin pokerin parissa iltaa niin, että kaikki osti itsensä parilla eurolla sisälle peliin, iskä vielä korotti pääpottia ja pelin päätyttyä rahat jaettiin voittajien kesken. Päätettiin pitää taas lähipäivinä pokeri-ilta porukoilla.

lasten korkokengät

Lapset pukivat prinsessamekot päälle, korkokengät jalkaan ja esittivät synttärien kunniaksi prinsessaesityksen.

stiga

Alexin Stonz-hanskat ja -kengät on saatu Kiddexiltä.

Didrikson toppahaalari

Illalla ehdimme vielä ennen pimeää ulkoilemaan lähipuistoon ja pulkkamäkeen.

Didrikson toppahaalari

Mukavaa uuden viikon alkua kaikille!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X