eveliina matilda - Banneri

Otsikossahan se ydin jo tuli; sain tänään, vihdoin ja viimein avaimet ostamaani asuntoon!

avaimenperä

Treffasin entisen omistajan kanssa keskellä Portsan puutaloidylliä. Oikeastaan myyjä luopui asunnostaan jo kaupantekotilanteessa, mutta varsinainen avaimen siirtyminen kädestä toiseen, tapahtui tänään. Omistajanvaihdos tuntui vasta nyt todelliselta, toisin kuin sillon, kun vetelimme nimmareita papereihin pankkikonttorissa.

Asunnosta luopuminen oli myyjän oma, harkittu päätös. Tilanne oli hänelle kuitenkin hyvin koskettava, sillä myyjä oli aiemmin kuvitellut asuvansa juuri tässä asunnossa loppuelämänsä. Aivan kuten minäkin olin kuvitellut muutaman vuoden takaisesta kodistani… Hetki herättikin minussa vahvan muiston parin vuoden takaa. Muistan kun irroitin pupuavaimenperästäni sen rintamamiestalon kultaisen avaimen  ja ojensin sen pois. Lopullisesti. Muuttotavarani odottivat pihalla ja kiersin vielä viimeisen kerran taloni huoneet läpi. Yritin painaa mieleeni kukkatapetin kiemurat, lautalattian narinan ja lastenhuoneen tuoksun. Näin parin vuoden jälkeen muistot entisestä alkavat jo haalistua.

avain

Tärisevin käsin tähtäsin minulle juuri ojennetun avaimen lukkoon ja avasin ensimmäistä kertaa mun ikioman asunnon oven. Astelin sisälle, katselin ympärilleni ja ajattelin, ettei sen niin väliä jos en enää muista kaikkea entisestä. Nyt on aika tehdä uusia, entistä parempia muistoja.

Kommentit (4)

Sama tilanne täällä edessä… Yritän painaa mieleen tuon viimeisen lauseen. Ihanaa kevättä sinulle ja lapsille?

Voih, paljon voimia ja ihanaa kevättä sinulle myös <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X