eveliina matilda - Banneri

Sen lisäksi, että minä ja mies, -kutsutaan häntä nyt vaikka nimellä ”M”- olemme tutustuneet toisiimme, olemme tutustuneet myös toistemme lapsiin

Tapasimme toistemme lapset pian sen jälkeen, kun olimme todenneet toisemme kelvollisiksi ihmisiksi. Olin positiivisesti yllättynyt, kun M teki aloitteen tavatakseen lapseni. Olin suunnitellut esittelyhetkeä ja pohtinut oikeaa ajankohtaa, mutta sitten kaikki kävikin ihan hups vaan, todella luonnollisesti. M saapui luokseni, kätteli lapset ja alkoi sitten puuhailla heille aamiaista. Alex esitteli syntymäpäivälahjaksi saamaansa Ryhmä Hau -tablettia ja Adeliina katsoi lastenohjelmia. Minulle hetki oli merkityksellinen, mutta lasteni silmin M oli vain äidin ystävä, joka kävi kylässä, hassutteli ja teki herkkuleipiä. Tästä eteenpäin lapset ovatkin sitten olleet ihan luonnollisesti mukana menossa.

M on ollut niin super Adeliinan ja Alexin kanssa toimiessaan, että mua alkoi oikein jännittää hänen lapsensa tapaaminen ja tähän hyvän vaikutuksen tekeminen. Siis minä, joka olen vetänyt lasten partioryhmää, työskennellyt päiväkodissa ja puuhaillut omien, sukulaisten sekä kavereiden lasten kanssa jatkuvasti, olin jännittynyt! Saavuin kyläilemään miehen ja tämän lapsen luokse, josta lähdimme yhdessä kauppaan. Suuri luottamuksenosoitus, sai ääneni hieman värisemään kun kerroin uteliaalle silmäparille nimeäni, mutta siellä ruokaostoksilla yhdessä kulkeminen tuntui oikein mukavalta ja normaalilta.

neilikat

Koko porukka kasassa

”Mulla on uusi paras kaveri!” – Adeliina huudahti, kun ajoimme pois M:n ja tämän lapsen luota, jossa lapsemme olivat juuri tavanneet toisensa ensimmäistä kertaa.

Tämäkin mun henkinen spektaakkeli, sujui luonnollisen kivuttomasti. Menimme eräänä sunnuntai-iltana M:n luokse katsomaan Heinähattu ja Vilttitossu -elokuvaa. Alex oli viikonlopun tohinoista niin väsähtänyt, että nukkui koko kyläilyn, mutta tämä ei haitannut lainkaan, sillä näin ollen Adeliinalla ja M:n lapsella oli mahdollisuus tutustua toisiinsa, ilman ”kaksi vs. yksi” -asetelmaa. Ensialkuun istuskelimme kaikki sohvalla, napsimme karkkikulhosta kohteliaasti nameja ja keskityimme elokuvaan. Sitten kun minä ja M jätimme jälkikasvumme hetkeksi keskenään, alkoi olohuoneesta kuulua naurua. Olkkariin palattuamme, siellä jo kiskottiin toista nilkasta alas sohvalta, kiljahdeltiin ja temppuiltiin. Kylppärivesisodan jälkeen hyvästelimme ja lähdimme kotiin iltatoimille. Talutin vaatteensa litimäräksi kastellutta Adeliinaa ja kannoin käsivarsillani kuorsaavaa Alexia, kun suuntasimme autollemme, enkä olisi voinut olla onnellisempi!

Ensikohtaamisen jälkeen, olemme puuhastelleet lasten kanssa lisää koko porukalla. Alexin hereillä olo on aiheuttanut pientä jekkuilua, mutta siitä huolimatta kaikki on sujunut oikein hyvin! Olemme jopa yöpyneet samassa osoitteessa, mikä oli lasten sekä meidän aikuistenkin mielestä huippua. Ihan kuin olisin katsellut vierestä jonkun toisen elämää, kun koko ihana porukka söi siinä aamiaispöydässä sulassa sovussa.

 

Kommentit (5)

Liikuttava postaus. Oon niin onnellinen teidän puolesta ? Olet todellakin onnesi ansainnut! ?

Ää liikutun miten ihanaa! Ihanaa kesää koko porukalle <3

Niin ja OMG kurkkuviipaleet juuston ja kinkun päälle tietenkin.

miksette ole enää sohvin kanssa missään tekemisissä? hän on adeliinan kummi, eikö se ole vähän outoa että yhtäkkiä kummitäti sekä sinun sisko/paras ystävä häviää elämästä?

Oon niin onnellinen sun puolesta! Kaikkea hyvää teille! 🙂 <3

Ihana lukea että teillä menee noin hyvin! Kiva hyvänmielenpostaus! Mukavaa kesänjatkoa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X