eveliina matilda - Banneri

Ade ja Alex viettivät tänä vuonna juhannuksen isänsä kanssa, sillä minä puolestani sain nauttia lastemme seurasta vappuna. Minulla ei vielä torstainakaan ollut minkäänlaisia suunnitelmia edessä olevalla juhlapäivälle, mutta niin vain tälläkin kertaa viikonloppuni oli täynnä mukavaa ohjelmaa.

Ennen juhannusjuhlintaan ryhtymistä, päädyin ystävieni kanssa laivareissulle. Spontaani laivamatka aloitti vapaan mitä parhaimmalla tavalla. Kehnolla säällä on mielestäni mainio reissata laivalla, sillä laivalla tulee oleskeltua enemmikseen sisätiloissa, eikä sää luo rajoituksia laivalta löytyviin aktiviteetteihin. Risteilyllä käyminen on myös mahdottoman helppoa ja edullista, etenkin kun asuu aivan kivenheiton päässä satamasta. Toksi laivalla palaa jonkin verran rahaa ruokailuihin, mutta itse matka maksaa suurinpiirtein saman verran kun viikonlopun taksikyydit silloin kun juhlii maissa. Olen viime aikoina käynyt vain Viking Linen laivoilla, joista Grace on ehdoton suosikkini! Tällä kertaa oli kuitenkin virkistävää vierailla pitkästä aikaa toisen yhtiön, Silja Linen laivalla. Tästä reissusta erityisen teki se, että hauskanpidosta huolimatta, elin terveellisesti! Kilistin mimosa-maljan ja join pihvin kanssa viiniä, mutta en ollut humalassa. Perinteisten buffet-övereiden sijasta söin laadukkaa, pienen pihvin kasviksilla. Aamiaisbuffan sijasta taas nukuin älyttömän pitkät yöunet ja nautin brunssin merkeissä smoothieta ja ruisleipää. Harvoin olo on laivanmatkan päätteeksi niin freesi kun mulla tällä kerralla oli!

Juhannusjuhlintaan oli hauska lähteä suoraan satamasta. Jatkoin selvää linjaa koko viikonlopun yli. Ajokuntoni mahdollisti minulle ja ystävilleni melko liikkuvaisen juhlinnan. Autoilimme erään tuttavan mökille, Naantalin rantaan syömään ja vierailimme toisen tuttavan veneellä. Eksyimme myös pubiin, pidimme tanssintäyteiset minikotibileet ja söimme jokilaivaravintolassa. Pitkässä viikonlopussa ehti ihan mielettömän paljon. Sunnuntaina oli aivan ihanaa avata kotiovi kahdelle pienelle juhannusjuhlijalle, jotka olivat kuulemma tehneet isänsä kanssa vaikka mitä kivaa. Eilen oli mukava aloittaa uusi työviikko ja tavata taas M, viikonlopun erossa olon jälkeen.

Eveliina Huttunen

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X