eveliina matilda - Banneri

Perjantaipäivä kului töissä kuin siivillä, sillä vapaalle päästyäni, aloitin viikonlopun sekä sitä seuraavan  kahden päivän pikkuloman! Tänään, maanantaina oli elämäni ensimmäinen ihan oikea kesälomapäivä. Tekin pääsette nyt puhelimeni albumin kautta mukaan  mun lomafiilikseen!

Paras tapa syödä croisant: Voitele molemmat puolet maustamattomalla tuorejuustolla, täytä kahdella tomaattisiivulla, kermajuustolla ja rapealla salaatilla. Kylkeen tietty kylmää tuoremehua. Nam!

Suuntasin heti maanantaina aamulla porukoilleni uimaan. Lämpömittari näytti 31 astetta ja oloni oli superpitkien yöunien jäljiltä jotenkin vetelä. Raahasin altaan reunalle kannullisen jäävettä sekä bluetooth-kaiuttimen. En oikein nauti auringonotosta, mutta viihdyin altaalla ainakin tunnin, hypellen veteen pää edellä ja sukellellen pitkin pohjaa uimalasit päässä. Uiminen oli todella virkistävä aamujumppa helteiselle päivälle.

Me juodaan äitini kanssa aina yhdessä teetä. Siis ihan aina. Vaikka tiukan aikataulun mukaan pitäisi olla jo muualla, niin teelle ehditään istua koska vain. Yleensä vedenkeitin painetaan päälle pari kertaa tunnissa. Tällä kertaa teen kaveriksi oli tarjolla siskoni loihtimaa britatorttua, mikä onkin heti porkkanakakun jälkeen mun lemppari kakku.

Jälleen vähän teetä äitin kanssa…

Rakastan marjoja yli kaiken! Oikeastaan kaikki puutarhasta saatavat syötävät ovat mun suurinta herkkua. Rakastan erityisesti mansikoita, vadelmia, mustikoita, luumuja, omenia, päärynöitä, kirsikoita, viinimarjoja, karviasmarjoja… Ihan kaikkea! Onneksi kesäisin marjoja löytyy sukulaisten puutarhoista, mutta mua ei hirvitä myöskään maksaa niistä. Ostan talvellakin ulkomaalaisia vadelma- ja mustikkarasioita ihan päivittäin. Äiti jutteli tänään, että voisi ensiviikolla käydä poimimassa minullekin talvea varten vadelmat pakkaseen. Ne varmaan riittää korkeintaan sinne lokakuulle asti…

Viimepäivien kelit ovat olleet täydelliset avoautoiluun. Meidän tuli viikonloppuna autoiltu ystävien kanssa aika paljon. Viihdyin kavereiden kanssa terasseilla pitkällekin yöhön, mutta alkoholittoman juomamakuni ansiosta hoidin hauskanpidon ohessa kuskin virkaa.

Kävimme ystäväporukalla jokilaiva Katarinassa syömässä. Söin tämän hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvän lohi-caesarsalaatin. Erityisesti tuo hieman rapeaksi paistettu lohi oli hyvää.

Lookkini illan rientoihin. Sain tämän kuvien mekon mun työkaverilta, joka meinasi mekon sopivan mulle hyvin. Häntä tuo korkea kaulus ahdisti, mutta mulla ei onneksi ole samaa ongelmaa tämän mekon kanssa. Tästä on nyt tullut yksi vaatekaappini suosikki. Talvella mekko näyttää todella hyvältä mustien sukkahousujen kanssa, eikä tämä mielestäni näyttänyt hullumalta näin hellepäivänä, kun yhdistin mustan kanssa Hilfigerin nudet kengät ja Guessin nuden cross body -laukun.

Ranteessani keikkuu Nokian HR Steel – aktiivisuusranneke, josta ajattelin tehdä seuraavaksi postauksen. Olen nyt käyttänyt kelloa muutaman päivän ja kellon keräämät tulokset elintavoistani ovat mielestäni melko jännät! Korvissa mulla on Virolaisen Kuma designin suloiset perhoskorvakorut. Korvakorujen hinta on 24,95, suosittelen kurkkamaan ihanaa mallistoa edellä olevan linkin kautta.

Siinä olikin kaikki julkaisukelpoinen, mitä puhelimeen oli tallentunut. Mä vähän vierastan näitä kännykkäpostauksia, etenkin kun puhelimeni kamera ei ole huippulaatua. Olen kuitenkin viimeaikoina laiskotellut tuon Olympukseni kanssa, enkä aina jaksa kantaa sitä mukana vauhdikkaissa päivissäni. Tuntuu myös että näiden aavistuksen vähemmän asetelluiden kännykkäräpsyjen kautta pääsee ehkä hieman lähemmäs todellisuutta.

Huomenna vietän kesälomapäivän lasten kanssa ja keskiviikkona suuntaankin taas työpaikalle. Mulla oli paljon suunnitelmia huomiselle, mutta säätiedotus sai minut siirtämään kaikki suunnitelmani mukkilan uima-altaalle. Epäilen, että lapset nauttivat eniten kiireettömästä päivästä uiden ja leikkien isovanhempien ihanalla pihalla. Ehkäpä minä saan sillä aikaa raapustettua sen aktiivisuusranneke-postauksen. Huomiseen!

Kommentit (4)

Onko toi korulinkki mainoslinkki?

Hyvin sopii tuo mekko sulle

Kiitos paljon! Tuli heti aamusta hyvä mieli 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X