eveliina matilda - Banneri
Tekstiä ei ole toteutettu yhteistyönä. Kuvien kengät on saatu blogin kautta. 

Peak Performance weekendbag

Mekko: Esprit / kengät: Crocs Really Sexi Sandal (tuote on saatu) / weekendbag: Peak Performance / kello: Nokia HR Steel.

Esprit mekko

Olen jo pidemmän aikaa kaivannut ranteeseeni kelloa. Aluksi innostuin niistä ruusukultaisista remmeistä ja korukivin koristelluista kellotauluista. Onneksi kuitenkin päätin pysyä tyylilleni uskollisena ja ymmärsin, että minulle sopii paremmin yksinkertainen, ajaton malli, jonka voi pukea minkä tahansa vaatteen kanssa.

Jätin ajatuksen kellosta kypsymään, kun silmiin ei missään sattunut sellaista sydämeni varastavaa yksilöä. Muutama viikko sitten siirsin katseeni aktiivisuusrannekkeiden puoleen ja yllättäen sieltä löytyi kello, jossa yhdistyivat kaikki toiveeni. Nokian HR Steel on ulkonäöltään kuin perinteinen kello, mutta se kertoo käyttäjälleen paljon muutakin kuin ajan.

Tein ostopäätöksen suurilta osin kellon ulkönäön perusteella, sillä kelloa on helppo muokata useiden eri ranneke vaihtoehtojen avulla. Minä suunnittelin hankkivani tämän silikonisen rannekkeen lisäksi myös nahkaisen remmin. Nokian nettikaupasta on tilattavissa vaikkapa se ruusukultainen nahkaremmi. Kellotaulun saa valkoisen lisäksi mustana. Päädyin tähän valkoiseen, vaikka minua hieman mietitytti tuon mustan pyöreän diginäytön silmiinpistävyys. Ulkonäöltään kello olisi mielestäni täydellinen, jos diginäyttö olisi myös valkoinen.

Nokia HR Steel aktiivisuusranneke

Kellotaulusta löytyvä pienempi ”kello” mittaa päivän aktiivisuutta. Vuorokauden vaihtuessa viisari siirtyy nollaan ja joka päivälle tavoite on liikkua niin paljon, että viisari tekee täyden kierroksen. Musta ympyrä on diginäyttö, joka herää eloon painamalla sivusta löytyvää nappia. Minä valitsin näytön näyttämään viikonpäivän, päivämäärän, digitaalisen kellonajan, päivän askeleet, poltetut kalorit, kuljetut kilometrit, sykkeen sekä akun tilan ja asettamani herätysajan. Näiden lisäksi asensin kellon ilmoittamaan puhelimeni kalenteriin merkatut tapahtumat, minulle saapuvat puhelut sekä viestit. Kello ilmoittaa edellä mainituista värisemällä hellästi sekä näyttämällä mm. soittajan nimen diginäytössä. Whatsapp-viestejä ja messenger-viestejä tähän ei tietääkseni saa yhdistetty, mutta en oikeastaan edes kaipaa ilmoitusta viesteistä, sillä ne ehtii aina lukemaan puhelimesta, vaikka vastaanottamisesta olisikin jo enemmän aikaa. Tuo herätysominaisuus on mielestäni tosi näppärä, sillä kello osaa herättää unen tilan kannalta fiksuna aikana, eikä värinä herätä vieressä nukkujaa.

Diginäyttö antaa käyttäjälle vain sellaisen nopean katsauksen päivän tilanteeseen. Syvällisemmin aktiivisuusrannekkeen dataa pääsee tutkimaan kelloon synknoroidulla, puhelimen Health Mate -sovelluksella. Health Matesta näkee yksityiskohtaisesti liikunnan, sykkeenvaihtelun, nukutun ajan ja unenlaadun. Tuloksia voi vertailla viikko- ja kuukausitasolla. Sovelluksella voi myös seurata painoa ja asettaa itselle tavoitteita. Kello myös tunnistaa itsetään monia eri liikuntamuotoja, kuten vaikkapa uinnin. Tuo vedenkestävyys on muuten ihan huippu ominaisuus! Sen lisäksi olen erityisen tyytyväinen Nokian akun kestävyyteen. Täyteenladatun akun luvataan kestävän jopa 25 päivää.

Näin viikon käytön jälkeen olen todella tyytyväinen valintaani. Aktiivisuusrannekkeena tämä ei ole mikään ammattilaisurheilijan valinta, mutta minulla tämä tuntuisi toimivan oikein hyvin. Ajattelin, että voisin paneutua Health Maten keräämiin tuloksiin ja kellon tuomiin vaikutuksiin hieman myöhemmin, kun minulla on enemmän käyttöpäiviä takana. Tämän hetkiset tulokset on kerätty lähinnä viikonlopulta sekä näiltä parilta lomapäivältäni ja luulen niiden poikkeavan jonkin verran arkisesta aktiivisuudestani.

Kommentit (5)

Oletko raskaana kun vatsa on kasvanut!?

En ole. Kiitos huomiostasi.
Herkkävatsaisena vatsani saattaa päivän mittaan turpoa ruokailujen mukaan. Myös kierron eri vaiheissa vatsanseutuni saattaa olla erittäin pahasti turvonnut. Varsinkin ovulaation aikana. Olen toki nyt kesällä ottanut pari lisäkiloakin. Ehkä ne ovat menneet vatsaan.
Toivottavasti sinulla itselläsi on litteä vatsa vuorokauden ympäri, kuukauden jokaisena päivänä! Ettet joudu jatkuvasti säikähtämään, että idiootti-geenisi saavat jatkumoa jälkikasvun merkeissä.

Onko postaus yhteistyö?

Ei. Kuten tekstin alussa mainitaan: ”Tekstiä ei ole toteutettu yhteistyönä. Kuvien kengät on saatu blogin kautta.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X