eveliina matilda - Banneri

Arki kuulostaa aivan loistavalta. Se on tasaisen turvallista, mutta täynnä pieniä huippuja, jotka muodustuvat esimerkiksi kuumasta kahvikupposesta, postilaatikkoon pudonneesta Kaksplussasta ja sammaleen alta löytyvästä kanttarellista.

suo

Suurin osa elämästäni on arkea, siksi koitan tehdä siitä itselleni mukavaa

Mulle mukava arki muodostuu kahdesta kulmakivestä; mielekkäästä, rytmitetystä työstä sekä tämän vastapainona vapaudesta. On ihanaa kun työpaikan ovesta ulos astuttuani, voin tehdä ihan mitä vain juuri sillä hetkellä huvittaa.

Suuressa perheessä kasvaneena ekstroverttinä, hakeudun ihmisten parissa tehdyn työpäivän päätteeksi, tapaamaan vielä lisää ihmisiä. Saan energiaa ympärillä olevista ihmisistä ja mitä enemmän niitä on, sitä parempi. Minulla on paljon ystäviä ja näiden lisäksi suku, josta löytyy myös aina takuuvarmaa seuraa. Muutin lapsuudenkodistani suoraan ex-avopuolisoni kanssa yhteiseen kotiin, enkä näin ollen ollut asunut ennen eroa yksin. Eron ja lasten vuoroviikko -asumisen aiheuttaman runsaan oman ajan olen täyttänyt sosiaalisista kanssakäymisistä.

Tuorepuuro

Kaikki rahasta

Viime aikoina olen viettänyt hieman aikaa myös yksinäni

Olen töistä kotiin saavuttuani vetänyt villasukat jalkaan, sytyttänyt takkaan tulen ja tunnustellut, kuinka lämpö pikkuhiljaa levii työpäiväni aikana viilenneeseen kotiini. Se taitaa olla juuri tuo tulisija, mikä opetti minut käyttämään kotiani muuhunkin, kuin vaatteiden säilyttämiseen ja nukkumiseen. Olen toistaiseksi lämmittänyt asuntoani vain puilla. Kun mitään muuta lämmitystä ei ole, eikä tulta voi jättää yksinään roihumaan, olen minä luonnollisesti jäänyt villasukkineni kotiin.

Puuhellalla lämmittämisen nikseissä on ollut oppimista, mutta liekin vartioinnin lisäksi olen lukenut paljon kirjoja. Innostuin kirjallisuudesta viimeisimmän tapailusuhteeni myötä ja minulla on sen jälkeen ollut jatkuvasti vähintään pari kirjaa samaa aikaa kesken. Olen melko levoton lukija ja luen samaa aikaa montaa eri kirjaa. Fyysisten kirjojen lisäksi kuuntelen vielä äänikirjoja, samalla kun pyykkään, siivoan tai vaikkapa laittaudun. Aloitan yleensä uuden kirjan, kun vanha on vielä kesken, mutta päästyäni uudesta kirjasta jyvälle, palaan lukemaan sen vanhan loppuun. Tällä hetkellä luen kahta vaurastumista käsittelevää kirjaa: Julia Thurénin Kaikki rahasta -kirjaa  sekä Unna Lehtipuun ja Terhi Majasalmen Rikastamoa. Voisin nämä luettuani palata kirjoihin mielipiteineni.

Kultainennoutaja

maalaus

Saavutettuani lämmityksen suhteen vanhan puutalokämpän maksimaalisen tasapainon (eli ei kovin hyvää tasapainoa), viipotan muihin maisemiin

Viimeisten parin viikon aikana olen harrastanut siskoni kanssa taideterapiaa, vieraillut markkinoilla, kiipeillyt puissa, sienestänyt, vieraillut bupissa ja hionut täydellistä tuorepuuroreseptiä. Seuraavaksi ryhdymme viljelemään viinirypäleitä ja suunnittelemaan tyttäreni syntymäpäiviä, joille on jo keksitty huikea teema sekä menu!

Olen muuten jälleen kerran laajentanut ystäväpiiriäni muutamaan uuteen ihmiseen. Minä ja tämä uusin ystäväni olemme tunteneet toisemme joitakin vuosia, mutta tutustuneet toisiimme paremmin vasta viime aikoina, yhdessä aikaa viettämällä. Tämän ihmisen kautta, olen taas tutustunut pariin muuhun ihmiseen, joiden mukavassa seurassa olen saanut lapsettomat viikonloppuni kivasti kulumaan. Mun täytyy varmaan kirjoittaa kirja Kuinka ystävystytään uusien ihmisten kanssa? Niin helppoa se minulle on!

Mukavaa loppuviikkoa!

Kommentit (5)

Erosin kesällä kolmen lapseni isästä ja nyt sen todella huomaa kuinka yksinäinen on kun lapset ovat poissa. Tutustuminen on hankalaa kun on ujo ja epävarma joten postaus aiheesta kyllä kiinnostaisi minuakin.

Nuo villasukat! <3

Ja ehdottomasti kommenttia sitten kirjoista! 🙂 Itsellä menossa myös eka talousaiheinen kirjani ”Mitä jokaisen kotiäidin (ja muidenkin naisten) pitäisi tietää sijoittamisesta”

Juu, laitan kommenttia kun olen lukenut!
Kiitos, villasukat ovat ex-anoppini tekemät. <3

Muakin todellakin kiinnostaa tuo ystävystyminen 😀 Itse olen introvertti ja on aika hankalaa saada uusia ystäviä

Tee blogipostaus tuosta aiheesta kuinka ystävystytään, nimittäin vinkit tulisivat ainakin minulle tarpeeseen! Olen kyllä ihan erilainen persoona kuin sinä, joten voi olla, että sun keinot eivät toimisi mun kohdalla. 😀 Mutta kokeilisin joka tapauksessa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X