eveliina matilda - Banneri

Viime talvi oli vaikea. Asuin jonkun muun nurkissa, vaatteet matkalaukuissa ja kipuilin monimutkaisessa ihmissuhteessa. Jaksoin oma-alotteisesti pitää yhteyttä lähinnä asianajajaani ja kannoin suuria huolia tulevaisuudesta.

Aina synkkien hetkien keskellä tietty lause muistutti minua siitä, että tämän hetken ongelmat tulevat olemaan vielä takana päin. Kävellessäni kohti oikeustaloa, kuiskasin itselleni hiljaa ”joskus kaikki on hyvin”. Kun sydämeni särjettiin, itkin tyynyyn sanat ”joskus… kaikki… on… hyvin”.  Kun minusta tuntui, että pimeä ja loputon talvi nieli sen mitä minusta kaiken paskan jälkeen oli jäljellä, ajoin autollani syrjäiselle tielle ja kiljuin ajatuksilleni ”joskus kaikki on hyvin!” 

Nyt vuoden jälkeen istun tässä omassa keittiössäni. Näen ympärillä rauhallisesti lepattavia kynttilänliekkejä, porraskaiteen ympärille kiedotut iloiset jouluvalot sekä monta muuta kaunista asiaa. Ikkunasta näkyy ensilumen verhoama Portsa, eivätkä pimeys tai kylmyys tunnu haittaavan minua lainkaan. Tunnen kuuluvani tähän kaupunginosaan ja juuri tähän sievään asuntoon. Poistan asianajajan numeron puhelimeni yhteystiedoista ja tekstaan ystävälleni kertoakseni mitä ruokaa luonani on tänään tarjolla. Yhtäkkiä melkein itkettää, se joskus taitaa olla täällä nyt.

Kommentit (2)

Hei!
Oon tänä syksynä löytäny sun blogin ja oon pikku hiljaa yrittäny lukea sitä läpi. Mut tällä hetkellä en pääse enää niihin vamhempiin teksteihin? Siellä näkyy esim vuosi 2015 ja kun painaa siitä se ei avaa siitä, et vois valita minkä kuun postauksia haluais lukea vuodelta 2015.
Tämä kyseinen postaus oli ihana. Herkisti minut. Toivon sinulle kaikkea hyvää <3

ihanaa <3 olet taitava kirjoittaja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X