eveliina matilda - Banneri

Artikkelissa esintyy ilmaiseksi saatuja tuotteita

Meidän oli tarkoitus lyhentää to do -listaamme tehokkaasti viikonlopun aikana. Asunto II:n remontti pitää huolen siitä, ettei lista pääse seuraavina vuosina loppumaan, mutta viimepäivinä lista ei ole päässyt edes lyhenemään. Peräkärryn tyhjentämisen sijasta otimme heti perjantaina suunnan kohti lapsuudenkotini allasaluetta. Siskoni oli hakenut lapset ajoissa päiväkodista ja mukkilan pihalta kuului jo tutut riemunkiljahdukset kun saavuimme Pepen kanssa paikalle.

Adeliinalla oli talven jäljiltä uimataito edelleen hyvin hanskassa. Alex uiskentelee vielä kellukkein topatussa uintipuvussa, mutta eiköhän hänkin jo loppukesästä ui omillaan.

Lauantaina kuumuus ajoi meidät jälleen uiskentelemaan. Tällä reissulla testiin pääsi myös Minim:ltä saatu Play&Go leikkimatto, jonka sisällä uimalelut ja kellukkeet kulkeutuivat näppärästi Mukkilan altaalle.

Lämmin päivä sujui jälleen lähinnä uiden, syöden sekä lentopalloa ja bilistä pelaten. Illalla mummi ja ukki saapuivat reissusta kotiin ja lapset jäivät mukkilaan yöksi. Meillä olisi Pepen kanssa ollut mahdollisuus mennä lähellä järjestettäville festareille, mutta koska Pepe oli kipeä ja minä helteen takia uuvuksissa, päätimme mennä vain kotiin ja nukkua kellon ympäri.

Jos joku kiinnostui tästä ulkoleikkeihin ja piknik-alustaksi soveltuvasta leikkimatosta, niin tämä Outdoor -malli on tällä hetkellä -25% alennuksessa minim.fi -verkkokaupassa.

Sunnuntaina lapset piti suurinpiirtein repiä altaasta kun haimme heidät kotiin. Vesipedot nukkuivat poikkeuksellisesti päikkärit heti kun pääsimme kotiin. Alex saattaa joskus autossa torkahtaa, mutta en muista että Adeliina olisi pitkiin aikoihin nukahtanut päiväunille. Siskoni Allu ja mini-Max pyöräilivät meille vielä iltapäiväkahville. Ade ja Alex heräsivät pullan tuoksuun kuuden paikkeilla ja heidän vuorokausirytmi olikin sitten ihan sekaisin. Ade kyseli ”onko tänään huominen vai eilinen?”. Normaalisti arkipäivää edeltävänä iltana me tehdään seiskalta iltatoimia, mutta nyt me lähdettiin vielä pyöräilemään ja nauttimaan ilta-auringosta viereiseen puistoon. Allun ja serkkupojan lähdettyä virkeät lapset katselivat tablettia ja Alexille tuli yhtäkkiä kova ikävä Allua. Allu lupasi itkuiselle pojalla, että hän tulee taas aamulla meille kylään. Nyt kun maanantai muuttui päiväkotipäivän sijasta lasten vapaapäiväksi, meillä ei enää ollut mitään kiirettä nukkumisen kanssa. Iltatomien jälkeen lapset kuuntelivat sängyissään Heinähattu ja Vilttitossu -äänikirjaa vielä melkein puolilta öin…

Kommentit (4)

😍 Elämän parhautta ja rakkautta.
Ihanaa kesää teille kaikille ❤️☀️

On se kätevää ku näet lapsia arkisin 2 tuntis päivässä ja viikonloppuna na voi viedä mukkilaan hoidettaviksi ja samalla itse syödä ja juoda muiden laskuun. Joka toinen viikko et näe lapsia ollenkaan. Etpä kauheasti niiden kanssa vietä aikaa. Illalla et lue edes itse satua vaan lapset kuuntelee yksin äänikirjaa sängyssä. Toivottavasti edes mukkilassa joku lukee näille joskus.

Öööh, jos lapseni jäävät ilmastoituun mukkilaan nukkumaan KERRAN parin kuukauden aikana, niin se ei tarkoita sitä että heidät sinne vietäisiin hoidettavaksi. Lapsillani ja vanhemmillani on erittäin läheinen suhde ja heille on erittäin tärkeää päästä viettämään aikaa yhdessä. Lisäksi jokainen lasteni yökyläily on lähtöisin isovanhempien omasta toiveesta saada lapset sinne.
Luuletko että on minun oma valintani olla näkemättä lapsia jokatoisena viikkona? Jos olet lukenut tätä blogia yhtään, niin sinun pitäisi tietää että erittäin kipeä eroni ei ollut oma päätökseni ja olen todella surullinen siitä, että menetän puolet lasteni elämästä.
Se että lapseni kuuntelevat äänikirjaa, ei tarkoita etteikö heille luettaisi kirjoja myös itse. Sinun kannattaa lopettaa muiden ihmisten elämän kadehtiminen ja vanhempien syyllistäminen typerillä kommenteillasi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X