eveliina matilda - Banneri

Lasten uudet harrastukset ovat vihdoin alkaneet! Ensimmäisissä kiekko- ja luistelutreeneissä minua jännitti, että jompi kumpi lapsi haluaisi pois jäältä ja harrastaa sittenkin jotain muuta. Molemmat lapset ovat luonteeltaan rohkeita, mutta pelkäsin lapsille melko vieraan luistelujään saavan aloittelevat luistelijat turhautumaan.

taitoluistelu

taitoluistelun aloitus

luistelukoulu

Yllätyin Adeliinan luistelutuntien ammattimaisuudesta. Luistelukoulussa on paikalla ammattitaitoisia ohjaajia sekä joukko avustajia, jotka bongailevat ryhmästä tukea tarvitsevia pikkuluistelijoita. Itse harjoittelu on toteutettu kivoina leikkeinä, joiden taustalta löytyy selkeät taitotavoitteet. Isoa ryhmää on jaettu pienempiin ryhmiin niin, että jokainen luistelija saa tasolleen sopivia harjoitteita. Adeliinan luistelu on jokaisen jääkerran aikana kehittynyt hitusen varmemmaksi.

jääkiekon aloitus

Ensimmäinen jääkiekkoharjoitus

Lapsi-vanhempiluistelu

Alexanderin kiekkokoulu lähti käyntiin lapsi-vanhempiluistelulla, johon Alex osallistui jääkiekkoilevan isänsä kanssa. Vanhemman kanssa luistellessa lapset pääsevät kokeilemaan jääkiekkovälineitä sekä harjoitteita yhdessä vanhempansa kanssa. Näin harrastukseen saadaan hiemaan tuntumaa ja siirtyminen varsinaiseen kiekkokouluun sujuu helpommin. Alexin kiekkoilu on toistaiseksi lähinnä luistelemaan opettelua, mutta pyllähdyksistä huolimatta poika on nauttinut jääajasta.

Toistaiseksi molemmat lapset ovat jaksaneet luistella tunnin pituiset jääaikansa hienosti ja olleet treenien jälkeen yhtä hymyä. Minäkin olen sopeutunut jäähallin viileyteen ihmeen hyvin. Hallin katsomossa ovat meidän vanhempien ja Pepen lisäksi vierailleet lasten täti, serkku Maxmilian sekä Adeliinan kummisetä. Toivoisin hyvin sujuneen alun johtavan tavoitteelliseksi harrastamiseksi, sillä luistelu ja jääkiekko tuntuvat koko perheen mukaansa tempaavilta, erinomaisilta harrastuksilta.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X