Eveliina Matilda - Hero Header

Joulukuusi ja lapset toivat joulufiiliksen

Tein parin lomapäiväni aikana kotiimme joulusiivouksen, osallistuin vatsatanssitunnille ja askartelin unisieppareita. Nyt kun lapset ovat saapuneet kotiin  ja Pepelläkin alkoi loma, on aika rauhoittua joulunviettoon.

Päätimme, että ikkunoiden tähdet saavat olla ainoat kaupasta uutena ostetut joulukoristeet. Hain tähdet joululahjojen ostosreissulla, mutta kotiin päästyäni huomasin ostaneeni vahingossa vääränlaiset tähdet. Tähdet olivat väärän kokoiset ja niissä oli yksi sakara muita pidempi. Olin niin petttynyt, että tähdet jäivät laittamatta ikkunoihin. En viitsinyt enää hankkia uusia, vain hetken aikaa ilahduttaviin joulukoristeita ja lähdin illaksi töihin. Pepe oli kuitenkin huomannut harmitukseni ja kun saavuin kotiin joskus puolenyön paikkeilla, ikkuinoissamme kimmelsi juuri ne haluamani tähdet! Kotimme joulutunnelma on muiltakin osin Pepen ansiota, sillä minulle joulukuusi ei ollut välttämätön hankinta. Pepe oli kuitenkin sitä mieltä, että kuusi kuuluu lasten jouluun ja hän teetti meille kuusen jalan ja kävi kaatamassa puun. Ihana mies!

Eilen illalla kuusi sai ylleen Pepen vanhemmilta ja minun vanhemmilta lainatut joulukoristeet. Söimme koristelun ohessa suklaata, kuuntelimme joululauluja ja juhlimme Pepen alkanutta lomaa.

Pepe laittoi tähden paikalleen.

Meidän joulun odotukseen ei kuulu risuilla uhkailu tai lahjoilla kiristäminen. Sen sijaan meillä leikitään rauhallisesti, että pienet tontut uskaltavat liikkua lähistöllä.

Nyt pojat rakentelevat keittiön lattialla legoja ja Adeliina tekee kampauksia syntymäpäivälahjaksi saamalleen nukelle. Joulutorttutakina sulaa pöydällä ja haemme seuraavaksi kaupasta niin paljon ruokaa ja herkkuja, ettei kotoa ole pakko poistua enää ennen uuttavuotta.

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Ihania kuvia ❤ kuulostaa hyvältä että autetaan toisia ja tehdään kotoisa joulu yhdessä. Tuo on just parasta että saa olla kotona rauhassa, koristella kuusta, kuunnella joululauluja ja syödä suklaata 😍 ja mulla lisäksi vielä ompeleminen / neulominen rentouttaa. Hyvää lomaa teille ✨❤

Avatar

Hyvää Joulua teidän koko perheelle, kiitos tästä blogivuodesta! 🙂

Avatar

Tunnelmallista joulun aikaa teille.🎄Blogiasi on ilo lukea. Teillä on huippuperhe😍

Avatar

Oi nostalginen kokisjoulupukkipallo! 😍

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä