eveliina matilda - Banneri

…myös meidän kolmasluokkalainen, joka suhtautuu koulutyöhön erittäin tunnollisesti.

Häntä ei ole koskaan tarvinnut muistuttaa läksyjen teosta tai kokeeseen valmistautumisesta. Hän harjoittelee ahkerasti, on hyvä ystävä ja auttaa pikkuveljeään. Hän pakkaa edellisenä iltana koulureppunsa valmiiksi ja valitsee itselleen seuraavan päivän vaatekerran valmiiksi tuolin selkänojalle. Kaiken tarkkuuden lisäksi hän on luova ja erityisen taitava taideaineissa, musiikissa ja liikunnassa.

…sekä meidän ekaluokkalainen, joka on tehnyt mielettömän suorituksen sopeutumalla uuteen elämänvaiheeseen.

Häntä kiinnostaa koulunkäynnissä erityisesti liikkuminen, pallon perässä juokseminen, kiipeily ja hyppely. Silti hän malttaa ja jaksaa keskittyä myös muulloin kuin liikuntatunneilla. Onnekseen hän tuntuu olevan luonnonlahjakkuus monessa. Oppi lukemaan ja laskemaankin vähän vahingossa ihan itsestään.

Uskon, että kasvaminen ja kehittyminen on helpompaa kun saa kannustusta ja tunnustusta onnistumisesta. Siksi Eveliina Huttunen -säätiö myönsi meidän ansaitusti kesälomalle jääville lapsille stipendit ja kesälomarahaa.

Kommentit (3)

Meillä ei ole koskaan palkittu koenumeroista ym. Hirveän epätasa-arvoista, koska toisella lapsella matikan 7 on sama kuin toisella 10. Siis yhtä paljon työtä takana.

Meillä palkittiin kouluvuodesta. Koulun päätösjuhlan jälkeen pakattiin perhe autoon, ajettiin hyvään paikkaan syömään ja lasten toiveiden mukaista toimintaa..

Nyt ei ole enään koululaisia,kolme valmistunut ammattiin ja hyvin pärjää ( myös se 6 keskiarvolla) ja yksi toisen asteen opiskelija.

Meille on käynyt niin että keskimmäinen tytär sai 50€ stipendin paikallisilta leijonilta aihe” kaikkien kaveri”.Erään ka 10 tytön äiti nosti äläkän ja huusi suoraa huutoo ettei meidän tytölle kuulu stipendi kun heidän tyttö on niin paljon parempi koulussa.Tältä äidiltä meni ohi korvien stipendin aihe.Voi sitä pahan mielen määrää mitä meidän tyttö kärsi,hän meinasi antaa stipendinsä pois.Opettajajalla oli onneksi munaa tukkia tämän äidin suu.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X